Eee ticari kafası lazım, yoksa kar yapamayız
Hesna canım ben, memnun oldum
bende memmnun oldum cnm ismnn anlamı ne çok ilgmi çekti hoşuma gtti yaş kaç nerdensn iş okul ? ay topikte adam buldum konşck çok şükr :) 92 /2 msn
Birileri şafak düşürdüğümüzü mü duydu
valla beni diyosanız dedikodu var dediler 5 dklığına geldim
gel gel dedikodudan bol ne var
Yahu vaktiniz varsa şu konuyu okuyun :
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...-kabrstana-gitcem-yada-onun-canini-alcam.html
Allahım bu nasıl bir ilişkidir böyle
HeeheheheAslında benim eşim 92/1 li ama devrekaybı gitti için sizin devreye daha yakın şafağı.... Yaşım 29, ankara da oturuyorum ben, öğretmenim, 4 yıllık evliyiz ama işte ancak gitti eşim askere, apar topar oldu biraz
İsmimin anlamı güzellik, güzel bayan demek....
m.ettm du bakayım bende
ay senn için çok zordur yhaaama gidip gelsn biran öncede kurtulun yha :):):) isminize gerçkten bayıldım bnde kızımn adını erva koycam güvenilir bakımlı güsel kadın demek benm ablam oluyonz :)): bnde 20 yşndayım
Çok uzun yazmış zamanın varsa oku ama muhakkak oku yani bu ne dedim okudukça
yok artık bu ne böle sahtkrlıkta son nokta
yha millet kafayı yedi yada boynuzlanmak çok güsel bi duygu kız manyak inthr edecem dio kıza şimdi durup diceksin yavrucum senn gibi saflar olunca bı-oynuz takan çok olur diceksin amA KOrkuom kız harbiden i,nthr eder die :):) adamdaki miğdeye bittim karşısına çıkanı yemiş :)
25 kişi bi topikte kızın durumunu konuşuo bu durum topikte canı sıkılanlara yaradı :):) vakit geçirrler en azndan :) böle bitanede bizm topiğe lazım belki topik insan yüzü görür :):)
Evet yaaa hayvanlar bile bu kadar midesiz olmuyordur herhaldeKız da hani en son öğrense neyse başından beri biliyor ama katlanıyor,ilginç yani... Emme dedikodu yaptık heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?