ahh keşke bunları sıraladığın kadr kolay olsa yapması canım
elbet biter bu sıraladıklarım inşallah
Öyle canım her yere dadandılar, eşim çıkabilmiş izne ama çok sıkı güvenlik almışlar, her yere gitmelerini yasklamışlar falan, İstanbulda bekleniyormuş yakın zamanda bir saldırı, aklımıza da soktular ne olacak böyle yaa
kız gördüğüne dua et biz napalım 20 günde bir çıkıyo simdi de yasak koydular
AY şükür şükür de doyamıo insan be neslim .s
kötü düşünmeyelim kötü olmasn cnm .s .s inş. rabbim fırsat vermez onlara .s
kızlar acemiliğini ıspartada yapmış yarenler varmı aranızda
92/3 üs ıspartaya gidiyoruz haftaya
kızlar sizce bu nişan için çokmu abartılı bana biraz gelinlk havasındaymş gibi geldi benm sewgilicağızmn isteği buymş Eki Görüntüle 487756
neslim günydın napıon yha hiç karşılaşamıoz :)
kızlar sizce bu nişan için çokmu abartılı bana biraz gelinlk havasındaymş gibi geldi benm sewgilicağızmn isteği buymş Eki Görüntüle 487756
kız ne bu nişan hazırlığına mı başladın büşüm sen dha 19 yaşnda değilmiydin ya ama H_i_S in dediği gibi model çok güzel nasıl nişan olcağna bağlı tabiki ev içiyse çokk abartı ama büyük düğün salonundaysa çokkk da güzel olur sewdiceğin ne zevkliymiş
kızlar valla benmki kafasnda herşeyi ayarlmş salonda olckmş nişan bide kAlkmş bunu bulmş bnm nişanlncğmdan haberm bile yok :):) şaka biyana ewd salonda düşünüoz gldkten 1 ay snra nişan yapckmşz hazrlıklara başla die sıkıştırıp duruo valla bnde blmiodum sewdiğimn bu kdr zewkli olduğunu :) ben bnmkini odun sanırdım gttiğinden beri beni çok şaşırtıo :) bnde bayıldm nişNLIĞA rengi özellkle hoşuma gtti :)
woooowww romantizme bakkkkkama bşi diimmi usta birliğinde brz zmn geçirsin normale özüne döner odundu diosn ya yne o haline döner çnkü bnmkide acemilkte süper romeodu snra ustaya gtti 2hfta geçti snra özüne döndü yne aynı adam yalnz nişanlık çk güzelmş şahane [/Q
canım bnmki gtti gideli böle allahım inş. hepte böle kalır :):) yha bakma odun dedğime aslnda burdayknde çok şaşırtıodu bni ama bu kdr değil hele bi ewlnme teklifi aldm hiç böle bi teklif alcğm aklıma gelmzdi ::):
woooowww romantizme bakkkkkama bşi diimmi usta birliğinde brz zmn geçirsin normale özüne döner odundu diosn ya yne o haline döner çnkü bnmkide acemilkte süper romeodu snra ustaya gtti 2hfta geçti snra özüne döndü yne aynı adam yalnz nişanlık çk güzelmş şahane [/Q
canım bnmki gtti gideli böle allahım inş. hepte böle kalır :):) yha bakma odun dedğime aslnda burdayknde çok şaşırtıodu bni ama bu kdr değil hele bi ewlnme teklifi aldm hiç böle bi teklif alcğm aklıma gelmzdi ::):
Nası aldın kız anlatsanabnmkide okdrı yaptı cmn yaptı ama okdrla kaldı
Nası aldın kız anlatsanabnmkide okdrı yaptı cmn yaptı ama okdrla kaldı
yazmştım buraya cnm ama zewkle anlatablrm :):) ilk çarşı iznimzdi bn msn deydm onla knşuodk cam fln açık tabi ben birz peluş delisiymdir özellkle kocamn ayılara bayılırım söz vermşti bana alcm die ben unutmşm tabi nese kardeşini aramş bu göndermş kocmn bi ayı bide ben mavi gül delisiym büssürü mavi beyaz güller aldırmş saat tam 2 de çiçekciyle gönder demş bzde nette knşurkn zil çaldı ewde kmse yoktu koştm kapıya kapıda elnde kocmn bi ayı büssürü güllerle bi adam korktm kapıyı kapttım adama sapık herf git burdan die bide bağırdm :):):) snra aldm gülleri pc başına gtm üstünde yazan yazıyı sesli oku dedi '' ewlilik aşkı öldürürmüş benmle ölürmüsün gülüm '' yazıodu ben oldğum yerde mal gibi kaldım tabi oda kamernn karşısında diz çöktü ölürmüsün dedi ewd die bi bağırmşm o an sadece ona sarılmk isterdm ama olmadı işte .s ayımda benm kadr en çok bu hoşuma gtti :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?