92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Nabersiniz bakalim? :)

buketim yerim sizi ben :) allah tamamina erdirsin, hep mutlu huzurlu olun insallah :) askla dolu olun :)

nasil geciyor gunler? elimden geldigince girip okumaya ugrasiyorum ama, maalesef pek yorum yazamiyorum. nisanlimin yanina gidip geliyorum, yok ailesiyle tatil fln derken bitti yaz valla.. insallah seneye bu gunler artik evimi yerlestiriyo olurum, boyle hizlica gecer gider insallah ():)

geçecek inş. saol cnm amn inş. sizde mutlu olun inş.. ew alşverşnde bizede yazarsn artk :)

geçecek inş. saol cnm amn inş. sizde mutlu olun inş.. ew alşverşnde bizede yazarsn artk :)

ay kuzu, bitmez o alisveris anlatmakla :) cmt gunu yine eminonunde kosturuyodum, al al bitmiyorr.. :) gozdecim de bilir bu isleri :))

biraz daha toparlansin, acicam ceyizde bi topik hepsini eklicem insallah ) bin turlu sey var alincak haberin olsun )

guzel heyecanlar bunlar :))) hemde cok guzel heyecanlar ) seninkileri de gorcez insallah :)

handeciğime katılıorm buketçim al al al al al bitmio wala kuruttu bzi bu çeyiz gerçi bn bu ara hpten boşladm hç bşi almıorm wala erkan duysa söwck eee buketçim şmdi bu dert başlıo sennde hazırlıklı ol çeyiz yapma derdi höfffff

güseldir valla ben nişan için hazrlıklara başladm bunlar bile çok güsel onu düşünemyrm ble :)

çeyizlermi annem hazrlamaya bnm küçüklğümden başlamş saolsn :):) tek eksiklerm büyük ew esyaları byz esyalar fln çeyizlik pek yapck bişey yok rahtm o konuda ama tabi çıkar yine ufak tefek seler ay size özndm smdi :)allahım bozmasn daim etsn

nisan zaten dugunun provasi oluyor kosturmaca olarak :)

benimki kalabalik degildi aile arasinda bir yemekti, sonra arkadaslarla sabaha kadar eglenceydi :)) ama onun bile kosturmacasi yetti valla :) kamyon carpmisa donmustuk :)) gecen sene bu zamanlardi ahh ah :) elbisesiydi saciydi pastasiydi, alyansiydi :) ne heyecandi ne heyecan :) tadini cikar )

fikir danismak istersen yardimci oluruz kizlarla cnm bnm :)

saol cnm bi gelsinde allahın izniyle bizde yaşıcaz inş. ay heycn yaptm :):)

Kızlaaaarrrr çeyiz hazırlıkları, nişan, düğün, heyecanlar ohhhh özendim size valla, eşim askerden gelince nikah mı tazelesek ne biz de

Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar, bol bol dua edelim sevdiklerimize, askerlerimize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…