yazmştım buraya cnm ama zewkle anlatablrm :):) ilk çarşı iznimzdi bn msn deydm onla knşuodk cam fln açık tabi ben birz peluş delisiymdir özellkle kocamn ayılara bayılırım söz vermşti bana alcm die ben unutmşm tabi nese kardeşini aramş bu göndermş kocmn bi ayı bide ben mavi gül delisiym büssürü mavi beyaz güller aldırmş saat tam 2 de çiçekciyle gönder demş bzde nette knşurkn zil çaldı ewde kmse yoktu koştm kapıya kapıda elnde kocmn bi ayı büssürü güllerle bi adam korktm kapıyı kapttım adama sapık herf git burdan die bide bağırdm :):):) snra aldm gülleri pc başına gtm üstünde yazan yazıyı sesli oku dedi '' ewlilik aşkı öldürürmüş benmle ölürmüsün gülüm '' yazıodu ben oldğum yerde mal gibi kaldım tabi oda kamernn karşısında diz çöktü ölürmüsün dedi ewd die bi bağırmşm o an sadece ona sarılmk isterdm ama olmadı işte .s ayımda benm kadr en çok bu hoşuma gtti :):):)
anaaaaa nekdr güzel tüylerim diken dike oldu wala çk güzel allah hç bozmasın hepimzn mutluluklarını ama kşke sarılabilseymşsn boynuna bn o şansı yakalayabildm şükürler olsun olsun beee ömür boyu sarılcksn işte boynuna ztn ohhh beeee ne güzel olmş arkadaşım
Nabersiniz bakalim? :)
buketim yerim sizi ben :) allah tamamina erdirsin, hep mutlu huzurlu olun insallah :) askla dolu olun :)
nasil geciyor gunler? elimden geldigince girip okumaya ugrasiyorum ama, maalesef pek yorum yazamiyorum. nisanlimin yanina gidip geliyorum, yok ailesiyle tatil fln derken bitti yaz valla.. insallah seneye bu gunler artik evimi yerlestiriyo olurum, boyle hizlica gecer gider insallah ():)
geçecek inş. saol cnm amn inş. sizde mutlu olun inş.. ew alşverşnde bizede yazarsn artk :)
anaaaaa nekdr güzel tüylerim diken dike oldu wala çk güzel allah hç bozmasın hepimzn mutluluklarını ama kşke sarılabilseymşsn boynuna bn o şansı yakalayabildm şükürler olsun olsun beee ömür boyu sarılcksn işte boynuna ztn ohhh beeee ne güzel olmş arkadaşım
aynen cnm napalım bunlarada çok şükür :) amn cnm rabbm sizinde mutlulğunuzu daim etsn hepimzn inş.
ay kuzu, bitmez o alisveris anlatmakla :) cmt gunu yine eminonunde kosturuyodum, al al bitmiyorr.. :) gozdecim de bilir bu isleri :))
biraz daha toparlansin, acicam ceyizde bi topik hepsini eklicem insallah) bin turlu sey var alincak haberin olsun )
guzel heyecanlar bunlar :))) hemde cok guzel heyecanlar) seninkileri de gorcez insallah :)
handeciğime katılıorm buketçim al al al al al bitmio wala kuruttu bzi bu çeyiz gerçi bn bu ara hpten boşladm hç bşi almıorm wala erkan duysa söwckeee buketçim şmdi bu dert başlıo sennde hazırlıklı ol çeyiz yapma derdi höfffff
çeyizlermi annem hazrlamaya bnm küçüklğümden başlamş saolsn :):) tek eksiklerm büyük ew esyaları byz esyalar fln çeyizlik pek yapck bişey yok rahtm o konuda ama tabi çıkar yine ufak tefek seler ay size özndm smdi :)allahım bozmasn daim etsn
nisan zaten dugunun provasi oluyor kosturmaca olarak :)
benimki kalabalik degildi aile arasinda bir yemekti, sonra arkadaslarla sabaha kadar eglenceydi :)) ama onun bile kosturmacasi yetti valla :) kamyon carpmisa donmustuk :)) gecen sene bu zamanlardi ahh ah :) elbisesiydi saciydi pastasiydi, alyansiydi :) ne heyecandi ne heyecan :) tadini cikar)
fikir danismak istersen yardimci oluruz kizlarla cnm bnm :)
bizim bu topiğe ne yapsak dolu olur acaba
Topiğe yazanların şafakları düşecek devletle anlaşmamız var desek, millet koşar
allah iiliğini versn gülmkten çtladım kuzum öle olsa ben hiç ckmm vala :):) adı neydi cnm senn tanışmadk ben büşra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?