• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

bende memmnun oldum cnm ismnn anlamı ne çok ilgmi çekti hoşuma gtti yaş kaç nerdensn iş okul ? ay topikte adam buldum konşck çok şükr :) 92 /2 msn

Heehehehe :9: Aslında benim eşim 92/1 li ama devrekaybı gitti için sizin devreye daha yakın şafağı.... Yaşım 29, ankara da oturuyorum ben, öğretmenim, 4 yıllık evliyiz ama işte ancak gitti eşim askere, apar topar oldu biraz :31:

İsmimin anlamı güzellik, güzel bayan demek....

Heehehehe :9: Aslında benim eşim 92/1 li ama devrekaybı gitti için sizin devreye daha yakın şafağı.... Yaşım 29, ankara da oturuyorum ben, öğretmenim, 4 yıllık evliyiz ama işte ancak gitti eşim askere, apar topar oldu biraz :31:

İsmimin anlamı güzellik, güzel bayan demek....

ay senn için çok zordur yhaa :(:(:( ama gidip gelsn biran öncede kurtulun yha :):):) isminize gerçkten bayıldım bnde kızımn adını erva koycam güvenilir bakımlı güsel kadın demek benm ablam oluyonz :)): bnde 20 yşndayım

ay senn için çok zordur yhaa :(:(:( ama gidip gelsn biran öncede kurtulun yha :):):) isminize gerçkten bayıldım bnde kızımn adını erva koycam güvenilir bakımlı güsel kadın demek benm ablam oluyonz :)): bnde 20 yşndayım

Heee asker yarenlerinin hanımağasıyım ben benden kartı yok herhalde :9:

Teşekkür ederim, çok duyulduk bir isim değil evet, Erva da duyulduk bir isim değil gerçekten güzelmiş.....:16:

yha millet kafayı yedi yada boynuzlanmak çok güsel bi duygu kız manyak inthr edecem dio kıza şimdi durup diceksin yavrucum senn gibi saflar olunca bı-oynuz takan çok olur diceksin amA KOrkuom kız harbiden i,nthr eder die :):) adamdaki miğdeye bittim karşısına çıkanı yemiş :)

25 kişi bi topikte kızın durumunu konuşuo bu durum topikte canı sıkılanlara yaradı :):) vakit geçirrler en azndan :) böle bitanede bizm topiğe lazım belki topik insan yüzü görür :):)

yha millet kafayı yedi yada boynuzlanmak çok güsel bi duygu kız manyak inthr edecem dio kıza şimdi durup diceksin yavrucum senn gibi saflar olunca bı-oynuz takan çok olur diceksin amA KOrkuom kız harbiden i,nthr eder die :):) adamdaki miğdeye bittim karşısına çıkanı yemiş :)

Evet yaaa hayvanlar bile bu kadar midesiz olmuyordur herhalde :53: Kız da hani en son öğrense neyse başından beri biliyor ama katlanıyor,ilginç yani... Emme dedikodu yaptık heee :9:

25 kişi bi topikte kızın durumunu konuşuo bu durum topikte canı sıkılanlara yaradı :):) vakit geçirrler en azndan :) böle bitanede bizm topiğe lazım belki topik insan yüzü görür :):)

Heee birimizin askeri şöyle psikopatça şeyler yapsa kız da ballandıra ballandıra anlatsa herkes doluşur buraya :9:

Evet yaaa hayvanlar bile bu kadar midesiz olmuyordur herhalde :53: Kız da hani en son öğrense neyse başından beri biliyor ama katlanıyor,ilginç yani... Emme dedikodu yaptık heee :9:

valla bunun gibi sazanlar saflar oldukça bizm gibiler dedikodusuz kalmaz :):) kıza üzülsem mi gülsemmi bilemedm yha nasıl kaldırmş bu kadar seyi ve bunu bile bile ewlilik düşnmk ilgnç.. okumş etmş bi kız bide keşke okumak bütün cehaleti alsa şuraya bak ya valla sevglmi bağrıma basıp ne isterse yapasım geldi şükür allahıma helal süt emmişş

Back