Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde yapıyor askerliğini canım ? :44:
canım benm allah enşteye sabır versn nsl biyermş bura böle oha .s s nerde yapıo askerliği .s .s
Valla sorma canimya bizzde sasirdikedirne uzunkoprude yapiyor .hep rahat olur dedik edirne iyi diyordu herkes.telefon sokmaya calisacak bakalim.telefonu yakalatirsa 3 ay hapis cezasimi ne oluyomus hep sikıntı iste.genelde cogu kiside telefon sokamamis zaten.ama deneyecek bakalim
Tabiki canm beterin beteri var sizin isiniz daha zormus ama biz alismistik samsunda konusmaya gunde 3 saat rahat konusuyorduk.oldugu yerde aslinda telefon yonunden rahat bir yertek sorun revirde oldugu icin rahat olamamasi normal digeraskerlerrahat arama yapabiliyormus.e imkan varken konusamayinca insan uzuluyor haliyle.yoksa imkan hic olmasaydi 3 gunde birdakikakonussak yinehalimize sukrederdik.bnmki 2 günde bi ancak arayabilior..haline şükret...
bu topiğin kızlarından hçbişey olmz vala :) kızlar nerdesnz yha
ayy kızlar oyle kotuyumki askerımle mesajlaşırken neler dedi benım askerım tsk erciyes kış eğitim merkezınde askerlık yapıyo otel yani askerlık ble değil komutanları çok uyarmış 15 ağustos o itlerin günüymüş nöbetlerde uyumayın demiş gözünüzü dört açın çarşı izinlerini de iptal etmiş içime bi şüphe düştü ki anlatamam komutan boş yere niye bunları desin ki artık biz asker yarenlerine gram uyku yok çok morellerim bozuk çokkk![]()
Bu topiğin kızları moralleri kötü olunca geliyorlar hep
nasıl yha biz yarın çarşıya çıkıoz yha bişey olursa ay nesli varya içime çok fena kurtlar düşürdün: zaten korkuom iice korku sardı içimi
![]()
nasıl yha biz yarın çarşıya çıkıoz yha bişey olursa ay nesli varya içime çok fena kurtlar düşürdün: zaten korkuom iice korku sardı içimi
![]()
aynen öle cnm rahatlayıp gidiolr :)
sorma bitanem benim de içimi fena seyler kapladı bak bşey varsa soyle diye direttim ama demedi yok saklarmıyım hiç dedi bir de benımkı 3-5 1-3 5-7 nöbetleri tutuyo sürekli![]()
Bizim de yarın çarşımız var, iptal etmemişler, sanırım sıkıntı yok ama yine de insan tedirgin oluyor işte, benim eşim de İstanbul da İstanbula da dadanırlar diye korkmuyor değilim... Allah askerlerimizi korusun inşallah
Evet öyle çok iyi rahatlatıyorsunuz herhalde
off şu çarşı izni süperde bitiş saatinden nefret ediyrm doyamıorum sewdiğime![]()
valla canım terör belası heryerde kim derdi izmir foçada çatışma olcak kıçımzın dibinde çatışma oldu yha bn artk 2 kat korkuyorm bnmkinn bulunduğu yerden .s
askerlik: şafaklar çarşılar mehtaplar gün saymalar özlemeler derken bitiyor bir gün![]()