• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Nerde yapıyor askerliğini canım ? :44:

Edirne uzunkoprude yapiyor canm napicam bende bilmiyorum.onceden gunde rahat 3 saat konusurduk.simdi bi 5 dkikalik arasa pat diye komutan cagiriyo gitmek zorunda kaliyor.normlde 5.5 9 arasi bos oluyor butun askerler dagiliyor mus benimki o aradada gelemiyor revirdeki telefon hic bos kalmayacakmis ne alakaysa keske reviredusmeseydiya hayirlisi belki ilerki gunlerde duZelir:(

canım benm allah enşteye sabır versn nsl biyermş bura böle oha .s s nerde yapıo askerliği .s .s

Valla sorma canimya bizzde sasirdik :( edirne uzunkoprude yapiyor .hep rahat olur dedik edirne iyi diyordu herkes.telefon sokmaya calisacak bakalim.telefonu yakalatirsa 3 ay hapis cezasimi ne oluyomus hep sikıntı iste.genelde cogu kiside telefon sokamamis zaten.ama deneyecek bakalim

Valla sorma canimya bizzde sasirdik :( edirne uzunkoprude yapiyor .hep rahat olur dedik edirne iyi diyordu herkes.telefon sokmaya calisacak bakalim.telefonu yakalatirsa 3 ay hapis cezasimi ne oluyomus hep sikıntı iste.genelde cogu kiside telefon sokamamis zaten.ama deneyecek bakalim

bnmki 2 günde bi ancak arayabilior..haline şükret...

bnmki 2 günde bi ancak arayabilior..haline şükret...
Tabiki canm beterin beteri var sizin isiniz daha zormus ama biz alismistik samsunda konusmaya gunde 3 saat rahat konusuyorduk.oldugu yerde aslinda telefon yonunden rahat bir yertek sorun revirde oldugu icin rahat olamamasi normal digeraskerlerrahat arama yapabiliyormus.e imkan varken konusamayinca insan uzuluyor haliyle.yoksa imkan hic olmasaydi 3 gunde birdakikakonussak yinehalimize sukrederdik.

ayy kızlar oyle kotuyumki askerımle mesajlaşırken neler dedi benım askerım tsk erciyes kış eğitim merkezınde askerlık yapıyo otel yani askerlık ble değil komutanları çok uyarmış 15 ağustos o itlerin günüymüş nöbetlerde uyumayın demiş gözünüzü dört açın çarşı izinlerini de iptal etmiş içime bi şüphe düştü ki anlatamam komutan boş yere niye bunları desin ki artık biz asker yarenlerine gram uyku yok çok morellerim bozuk çokkk :14:

ayy kızlar oyle kotuyumki askerımle mesajlaşırken neler dedi benım askerım tsk erciyes kış eğitim merkezınde askerlık yapıyo otel yani askerlık ble değil komutanları çok uyarmış 15 ağustos o itlerin günüymüş nöbetlerde uyumayın demiş gözünüzü dört açın çarşı izinlerini de iptal etmiş içime bi şüphe düştü ki anlatamam komutan boş yere niye bunları desin ki artık biz asker yarenlerine gram uyku yok çok morellerim bozuk çokkk :14:

nasıl yha biz yarın çarşıya çıkıoz yha bişey olursa ay nesli varya içime çok fena kurtlar düşürdün :(:(: zaten korkuom iice korku sardı içimi :(:(

nasıl yha biz yarın çarşıya çıkıoz yha bişey olursa ay nesli varya içime çok fena kurtlar düşürdün :(:(: zaten korkuom iice korku sardı içimi :(:(

sorma bitanem benim de içimi fena seyler kapladı bak bşey varsa soyle diye direttim ama demedi yok saklarmıyım hiç dedi bir de benımkı 3-5 1-3 5-7 nöbetleri tutuyo sürekli :(

Bizim de yarın çarşımız var, iptal etmemişler, sanırım sıkıntı yok ama yine de insan tedirgin oluyor işte, benim eşim de İstanbul da İstanbula da dadanırlar diye korkmuyor değilim... Allah askerlerimizi korusun inşallah

aynen öle cnm rahatlayıp gidiolr :)

:9: Evet öyle çok iyi rahatlatıyorsunuz herhalde :9:

sorma bitanem benim de içimi fena seyler kapladı bak bşey varsa soyle diye direttim ama demedi yok saklarmıyım hiç dedi bir de benımkı 3-5 1-3 5-7 nöbetleri tutuyo sürekli :(

benimkide öle sabah 7 9 11 1 3 5 bide gece nöbeti var gündüzleri nöbet aralarındada nizamiyedeymş şimdi çarşıya çıktı nete gelnce sorayaım onlarada sölemşlermi die içim sıkıldı :S

Bizim de yarın çarşımız var, iptal etmemişler, sanırım sıkıntı yok ama yine de insan tedirgin oluyor işte, benim eşim de İstanbul da İstanbula da dadanırlar diye korkmuyor değilim... Allah askerlerimizi korusun inşallah

:9: Evet öyle çok iyi rahatlatıyorsunuz herhalde :9:

valla canım terör belası heryerde kim derdi izmir foçada çatışma olcak kıçımzın dibinde çatışma oldu yha bn artk 2 kat korkuyorm bnmkinn bulunduğu yerden .s

valla canım terör belası heryerde kim derdi izmir foçada çatışma olcak kıçımzın dibinde çatışma oldu yha bn artk 2 kat korkuyorm bnmkinn bulunduğu yerden .s

Öyle canım her yere dadandılar, eşim çıkabilmiş izne ama çok sıkı güvenlik almışlar, her yere gitmelerini yasklamışlar falan, İstanbulda bekleniyormuş yakın zamanda bir saldırı, aklımıza da soktular ne olacak böyle yaa :31:

Back