Bizim telefonumuzda sabahları "Günaydın ", geceleri "İyi geceler" mesajı yok. Bir yere gidince "Hiç bir yere uğrama çabuk eve git" mesajı yok. Fakat biz bunları yürekten hissediyoruz sabahları ve geceleri demese bile bizi düşündüklerini biliyoruz... Bir yere gidince eve çabuk gitmemiz gerektiğini biliyoruz :) Asker beklemek onurdur.. gururdur.. Her yare nasip olmaz biliyoruz
kızlar bu haberi duyunca emnm sizde bnm kadar üzülceksnz 8 şehdimz arasnda bnm arkdşmn kuzennde nişanlısı varmş :S asıl kötü olan çocuk 1 gün sonra izne geliyomş düğünleri varmş 2 ay sonrada teskere alyrmş :S nasip olmamş çok kötü oldm duydğmdan beri aptl gibiyim
kızlar bu haberi duyunca emnm sizde bnm kadar üzülceksnz 8 şehdimz arasnda bnm arkdşmn kuzennde nişanlısı varmş :S asıl kötü olan çocuk 1 gün sonra izne geliyomş düğünleri varmş 2 ay sonrada teskere alyrmş :S nasip olmamş çok kötü oldm duydğmdan beri aptl gibiyim
ay kızlar sewdklernzle düzgn konuşun malim bişey anlattı çok sıkıntı yaptm bnde bu ara sıkıntı maknsi gibi oldm yha erzncndaki bölüğünde daha önce bi asker nişanlısıyla kavga etmş salak kz bırakmş çocuğu ocukta nöbete gitckmiş demş bak bırakırsan kafama sıkarım oda gülmüş bni böle kazanamzsn sende onu yapcak yürekte yok demiş kaptmş çockta nöbette sıkmş kafasına .s.s.s. ay çok sinir oldm kızı yolAsm geldi yha bnm salakta dio beni bırakırsan bnde kafama sıkarım salak dedm metme ben gelr sewe sewe senn heryerine skarım bni korktmaya çalışıo deli sanki bırakcamda ay çok morelm bzldu ya havada sıcak zaten iice bunaldımay bu topiktede kmse yok kme anlatıosam ben bunları off off
bir haftalık doyasıya bi berabelikten donra aşkım gitti bugünnedrneye usta birliğine teslim için bindi otobüse inş birn önce telefon sokabilir içeri napıcam benya offf
kıyamam nasıl da beklıyodun mehtabını sevncin her halınden belliydi üzülme ama artık bak bu sefer bitirmeye gidiyo canım benım sen dha yenı gnderdın üstelik yanındaydı kokusunu içine çekebldın biz napalım 2 aydır onlarsısız alışcksın salma kendını
dşünme kötü şeyler ya büşüm göz dağı vermek için yapıyo tabiki sıkıntı flan yapma ben şeyi merak ettm senın bahsettiğin arkdaşının kuzeninin nisanlısı hangi şehitmiş ?
kızlar sizden bişey rica edicem yarın annemle babm boşanma konusunu son kez konşcaklar nolursunuz dua edin ayrılmasnlar çok dua edin içten içten nolursunuz
Cok uzuldum canm benim.ben hep dua edicem sıkma canini hic sen.
bir haftalık doyasıya bi berabelikten donra aşkım gitti bugünnedrneye usta birliğine teslim için bindi otobüse inş birn önce telefon sokabilir içeri napıcam benya offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?