• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Bizim telefonumuzda sabahları "Günaydın ", geceleri "İyi geceler" mesajı yok. Bir yere gidince "Hiç bir yere uğrama çabuk eve git" mesajı yok. Fakat biz bunları yürekten hissediyoruz sabahları ve geceleri demese bile bizi düşündüklerini biliyoruz... Bir yere gidince eve çabuk gitmemiz gerektiğini biliyoruz :) Asker beklemek onurdur.. gururdur.. Her yare nasip olmaz biliyoruz

Bizim telefonumuzda sabahları "Günaydın ", geceleri "İyi geceler" mesajı yok. Bir yere gidince "Hiç bir yere uğrama çabuk eve git" mesajı yok. Fakat biz bunları yürekten hissediyoruz sabahları ve geceleri demese bile bizi düşündüklerini biliyoruz... Bir yere gidince eve çabuk gitmemiz gerektiğini biliyoruz :) Asker beklemek onurdur.. gururdur.. Her yare nasip olmaz biliyoruz

Haklısın yavrumda benimki çok şükür günaydın mesajıda iyi geceler mesajıda atıyor..
:16:

kızlar bu haberi duyunca emnm sizde bnm kadar üzülceksnz 8 şehdimz arasnda bnm arkdşmn kuzennde nişanlısı varmş :S asıl kötü olan çocuk 1 gün sonra izne geliyomş düğünleri varmş 2 ay sonrada teskere alyrmş :S nasip olmamş çok kötü oldm duydğmdan beri aptl gibiyim :(:(:(:(

kızlar bu haberi duyunca emnm sizde bnm kadar üzülceksnz 8 şehdimz arasnda bnm arkdşmn kuzennde nişanlısı varmş :S asıl kötü olan çocuk 1 gün sonra izne geliyomş düğünleri varmş 2 ay sonrada teskere alyrmş :S nasip olmamş çok kötü oldm duydğmdan beri aptl gibiyim :(:(:(:(

Allahım aklımı kaybetmek üzereyim bu gün hep kendimi onları bekleyen yarenlerin yerine koydum öldm acımdan çok özledm dedim snra da dşündüm ki onlar napsın Allh arkdaşının kuzenıne sabır versin şehidinin de mekanı cennet toprağı bol olsun kıyamam ne zordur :(

başımız sağolsun kızlar, eminimki bizler hepimiz tek yüreğiz ve onları tanımasak bile içimiz yanıyor dualarımız askerlerimizle hepsi bizim gözümüzde aynı, rabbim onları korusun çokkkk kötü bir durum

Canım çok üzüldüm ya dün haberleri okurkende izlerkende göz yaşlarım akıp gitti hele bir tanesinin videosunu yayınladılar askere gitmeden eğlence yapmışlar nasıl oynuyor sevdiğiyle dans ediyorr çok acı bir şey ya Allahım annelerine babalarına kardeşlerine yarenlerine sabırr versin. Allahım rahmet eylesin. artık dicek söz bulamıyorum.. :14::14:

tek sölencek sey allah dağdakilernde onları besleyenlerinde destekleyenlernde belalrını versn şu mübrek gnlerden en içten ettiğim bedduadır inş. kemklerini köpekler bile yemck duruma gelrler kendi kendilernn başını yesnler şehtlermzn tek damla kanı yerde kalmsn artk yetr demkten bıktık korkuyla yatyrm hergn bigün bzide bulur die rhat uyumk istyrm :(

ay kızlar sewdklernzle düzgn konuşun malim bişey anlattı çok sıkıntı yaptm bnde bu ara sıkıntı maknsi gibi oldm yha erzncndaki bölüğünde daha önce bi asker nişanlısıyla kavga etmş salak kz bırakmş çocuğu ocukta nöbete gitckmiş demş bak bırakırsan kafama sıkarım oda gülmüş bni böle kazanamzsn sende onu yapcak yürekte yok demiş kaptmş çockta nöbette sıkmş kafasına .s.s.s. ay çok sinir oldm kızı yolAsm geldi yha bnm salakta dio beni bırakırsan bnde kafama sıkarım salak dedm metme ben gelr sewe sewe senn heryerine skarım bni korktmaya çalışıo deli sanki bırakcamda ay çok morelm bzldu ya havada sıcak zaten iice bunaldım :( ay bu topiktede kmse yok kme anlatıosam ben bunları off off

bir haftalık doyasıya bi berabelikten donra aşkım gitti bugünn :( edrneye usta birliğine teslim için bindi otobüse :25: inş birn önce telefon sokabilir içeri napıcam benya offf:25:

Son düzenleme:
ay kızlar sewdklernzle düzgn konuşun malim bişey anlattı çok sıkıntı yaptm bnde bu ara sıkıntı maknsi gibi oldm yha erzncndaki bölüğünde daha önce bi asker nişanlısıyla kavga etmş salak kz bırakmş çocuğu ocukta nöbete gitckmiş demş bak bırakırsan kafama sıkarım oda gülmüş bni böle kazanamzsn sende onu yapcak yürekte yok demiş kaptmş çockta nöbette sıkmş kafasına .s.s.s. ay çok sinir oldm kızı yolAsm geldi yha bnm salakta dio beni bırakırsan bnde kafama sıkarım salak dedm metme ben gelr sewe sewe senn heryerine skarım bni korktmaya çalışıo deli sanki bırakcamda ay çok morelm bzldu ya havada sıcak zaten iice bunaldım :( ay bu topiktede kmse yok kme anlatıosam ben bunları off off

dşünme kötü şeyler ya büşüm göz dağı vermek için yapıyo tabiki sıkıntı flan yapma ben şeyi merak ettm senın bahsettiğin arkdaşının kuzeninin nisanlısı hangi şehitmiş ?

bir haftalık doyasıya bi berabelikten donra aşkım gitti bugünn :( edrneye usta birliğine teslim için bindi otobüse :25: inş birn önce telefon sokabilir içeri napıcam benya offf:25:

kıyamam nasıl da beklıyodun mehtabını sevncin her halınden belliydi üzülme ama artık bak bu sefer bitirmeye gidiyo canım benım sen dha yenı gnderdın üstelik yanındaydı kokusunu içine çekebldın biz napalım 2 aydır onlarsısız alışcksın salma kendını

kıyamam nasıl da beklıyodun mehtabını sevncin her halınden belliydi üzülme ama artık bak bu sefer bitirmeye gidiyo canım benım sen dha yenı gnderdın üstelik yanındaydı kokusunu içine çekebldın biz napalım 2 aydır onlarsısız alışcksın salma kendını

ahh canm ahh :( hemde ne sevinçle,heyecanla bekliyordum daha dün gibi aklımada.nasılda geçti hemen 6 gün hiçbirey anlamadım ki :25:o kadar alıştımki yine ona.onla kladık 6 gün beraber uyuduk ,beraber uyandk, beraber yemek yaptık, beraber ağladık,beraber güldük beraber beraber beraber:( alıştım yineya untamıyorum ilk defa bu kadar zor oldu yine başa döndüm resmen :25: o kadarda kilo vermişki orda 13 kilo vrmiş gelmiş tanıyamadım resmen:( kıyamam ben onaya önceden bana 2-3 saat uaktayken şimdi mesafe 17 oldu :(telefon soksa içeri istediğimde msjlada olsa ulşablsem yine rahtlicam brazda :( önceden çok çok özledimmi atlayıp istesem 2 saatte yanına gidebilme ihtimalini bile düşünmem bana huzr verirken şimdi taaa 17 saat yol nasıl olcak bilmiyorum ki:(ikimiz içinde çok zor oldu çok kötü oldukya ben ondan ayrılmak isytemiyorum hep yanımda olsun bitsin artık şu askerlikya btsin artık :( sabır ver Allhım:25:

Son düzenleme:
dşünme kötü şeyler ya büşüm göz dağı vermek için yapıyo tabiki sıkıntı flan yapma ben şeyi merak ettm senın bahsettiğin arkdaşının kuzeninin nisanlısı hangi şehitmiş ?

ay valla hiç bilmiom bebğim konyadan olduğunu biliom çocuğun bu en son ki 8 şeht değil hani 1 ay önce vardı yha 8 şehdmz yne hakkarideydi o zmn konyadan şeht ama inan ismini bilmiom kız kmseyle konuşmuomuş gülmüomş doru düzgn yiyip içmiomş put gibi duruomş öle :S :S :S

kızlar sizden bişey rica edicem yarın annemle babm boşanma konusunu son kez konşcaklar nolursunuz dua edin ayrılmasnlar çok dua edin içten içten nolursunuz :(

benim de aşkım bugün gitti tekirdağ hayraboluya. gerçekten çok zor gelio şuan işteyim ve kendimi sıkmaktan tükendim resmen 6 gün yetmio doyamadım sevdiğime :( çok şükür yakınıma geldi ama işte nolursa olsun askerlik. onsuz kalmak çok zor gelio :(

Back
X