kızlar sizden bişey rica edicem yarın annemle babm boşanma konusunu son kez konşcaklar nolursunuz dua edin ayrılmasnlar çok dua edin içten içten nolursunuz
benim de aşkım bugün gitti tekirdağ hayraboluya. gerçekten çok zor gelio şuan işteyim ve kendimi sıkmaktan tükendim resmen 6 gün yetmio doyamadım sevdiğimeçok şükür yakınıma geldi ama işte nolursa olsun askerlik. onsuz kalmak çok zor gelio
annemle babam barıştı kızlar çok şükür çok mutluyum yhaaa :) bugn sewglmn doğum günü ve 40.ayımz keşke yanmda olsaydı bütün sewnçlerimi onunla yaşasaydm ama olmadı napalım bu ilk ve son berber yaşıyamadğmz d.günü olur inş. seni çok sewiormmm kocişimmmm iiki doğdun iiki bnmsn çok şükür rabbme :):)) şafak 381
kızlar çok kötym yha m.alim aradı kavga etmştk bugn morli çok bozktu d.gnnde kmsesi yok ynnda die birz bana bulaştı ters knştk birbrmzle bnde baya alttan almaya çalştm ağlyarak kapttm teli şimdi aradı nöbete gidiomş dedi bize burda çok çektiriolr dayanamıom sana patldm ö.dlerm fln dedi ne demk istedi acaba nasl çektriolr delrcm ne yapıo olablrler yha düşün düşün delrcm
sabah erken kalk eğitim nöbet daha vs. vs. bide her türden insan var orda anlaşabildiği anlaşamadığı hepsiyle iç içe .
cnm öncelıkle sakin ol..
şuanda onların pskolojılerını anlamamız mumkun degıl.. tamam bızlerde cok yıprranıoruz ama cnm malesef hepsının psıkolojısı altust olmus durumda.. ne yasadıklarını hc bılmıyoruz.. uzuleceksın dıyede anlatamıyor sana.. o yuzden iyice daralmıs bunalmıs durumdadır.
cnm acemılıkte mı suanda
şafak oldu 380 canım ustadayız acemlkte bile böle bişey yapmadı o kdr yorulup eziyet görmesne rağmn sölememişti ama bu seferkinde patladı aklmdan büssürü şey geçio
bide cnm bnmkıde hc bısey anlatmıodu uzulcem falan dıye.. snra ben knstm onunla. dedım böyle atma ıcıne. kımseye anlatamıosun aılene anlatmıosun bana anlatmıosun, ıcıne attıkca daha kötu oluosun...
biz ztn ölede uzuluoruz bölede uzuluoruz.. sorunlarını sıkıntılarını anlat aılene degılse bıle..
iyiyim deyıp kendınıde bızıde kandrma.. dertleş demıstım..
ozmndan berı hep anlatıo. iyi yada kötü. en azından benımle dertlesmıs oluo.
ha uzuluomuyum? tbıkıde ölup ölup dırılıorum ama olsun atmasın içine. bogmasın kendınıı..
snde öle söylede cnm hem o rahatlar anlatınca hemde sen ölemı acaba bölemı demezsın.. işin gercegını bılırsın..üzülsen bıle...
her ortama ayak uydurur uyum sorunu pek yaşamaz ama blmiom sesi çok kötydü yutkunuodu resmn knşamadı bide o morlle nöbete gitti acaba dayak durumu olablrmi :S:S:
söledm cnm ama üstü kapalı anlatıyo bnm kalp sorunum var skntı fln yasak o yüzden pek sıkmamak için beni anlatmıo kendi kafayı yicek bu gidişleüst dewrelernden oluyo kesn içim hç rahat değil allahn belaları gitselerdidde kurtulsaydık çok sinirlidir kendini bişey yapmamak içinde sıkıyos ondanda olablr ama en snnda patlrsa çok kötü şeler yapar biliorm : çok stres yaptm yha aklm fkrim onda
kötü seyler dusunme guzelım yaa..
Allah tüm askerlerımızın yardımcısı olsun..
walla onlarda yedı kafayı.. bızde yedık..
hani pek bı farkımızda yok.. :)))
bizde yapıoz askerlği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?