• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Tartışmanın dibine vurduk resmen..çok kötüyüm ya hiç mutlu edememişim sanki hep öyle konuşuyo onu yalnız bırakıyomuşum onu üzüyomuşum anlamıyormuşum sakinleştirmiyormuşum..Değişmem diyoduu benliğimi kaybediyorum diyor evet artık anlayamıyorum ve berbat bi durumdayım pamuk ipliğince cambazlık yapıyoruz sanki ne yapsam ne desem hep ters anlıyor bnde kendime hakim olamıyorum son 1 haftadır..tartışma üstüne tartışma bitirmek asla istemiyorum ama herşeyi benden bekliyor..ben yaparsam o bana kat kat daha ii şeyler yaparmş sadece bni çıldırtma diyo sen bni mutlu et bnde seni göklere çıkartcm diyor.s kafayı yemek üzereyim büyüycekmişim biraz olgunlaşcakmışım.ben onu göklere çıkartıyomuşm snra yere vuruyormuşum anlayamıyorum artık ve sanırım yoruLduuumm :14::14::14::14::14::14::14:

cnm tabi seni tanımıyorum belki o belki de sen haklısındır...ama benm nişanlım her zmn beni alttan alır, anlayışılıdır..amaben brz cadıyımdır..tartışmaya hep ben götrmüşümdür olayları genelde..o hep yatştrmaya çalışmıştır..bitnm aşkım bnm...ama askere, dağıtım yerine gittiğinden beri işte 5gündr çok sinirli..aşırı hassaslaştgını farkedebliorum sesnden konuşmalarmzda..bnm demk istedgmi yanlş yere çekiiyo..sennki doğu-güneydoğudamı bilemıorum..ama bnm sevglm btlis/tatvanda..eminmki çok daha riskli yerde askeri olanlar da var burada...onlar alıştkları hayttan koparılıp hiç bilmedkleri bi ortama sokuluolar..bi sürü sıkıntı görüolar belki coğunu da söyleyemiyolar..burda bizim daha anlayşlı olmamz gerekiyor..onlara bişey olacak korkusuyla günlk hayata devam etmye calşmanın zorluğunu ben de cook ii biliorum..ama beklicez ve onlar da inşallah hepsi dönecekler bize...bunlarn dısında aranzda baska problm varsa bilemem tabi..ama gencecik yaşlarnda oralara gidip o psikolojyi yaşamak onlar için nasldır???bence sen alttan almalısısn..ama gitmeden önceki ilşkinize,bağınıza bağlı tabi dediklerim cnm..takma fazla..

ŞAFAK 385
askerimin son izin günü :(:(
usta birliğine qdıo ANkaraya :(
ooooooooofffffffff ne çabuk gectı bu dagıtım izni yaaaaaaaaa !

:119::119::119::119::119::119:

:72::72::72::72::72::72::72: Şafak 371 :72::72::72::72::72::72::72:

:69::69::69::69::69::69::69::69::69::69: Mehtap Doğan Güneş :69::69::69::69::69::69::69::69::69::69:

:119::119::119::119::119::119:

ŞAFAK 385
askerimin son izin günü :(:(
usta birliğine qdıo ANkaraya :(
ooooooooofffffffff ne çabuk gectı bu dagıtım izni yaaaaaaaaa !

Şafaklar da izinler kadar çabuk geçse değil mi? Neyse kesin dönüş yapmak için gidiyorlar böyle düşün canım... :34:

ayyy kıyamam sana beenn :)
elele gezen çiftlere sinir oluodukya, kafalarına bi kova su dökelım dıoduk :D
şimdiii tut eşinin eliniii yürü =)
o kıskanclıklarımızın hırsını al :D

ayyy kıyamam sana beenn :)
elele gezen çiftlere sinir oluodukya, kafalarına bi kova su dökelım dıoduk :D
şimdiii tut eşinin eliniii yürü =)
o kıskanclıklarımızın hırsını al :D

:17::17::17::17::17::17::17:

Öyle yapacağım canım gün gelecek daha güzellerini yapacağız, hırslıyımdır evet :9:

Back
X