92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

hoşgeldin canım (( rabbim hayırlısı ile kavuşmanızı nasip etsin inşallah bnm askerimin daha usta birliği bile belli değil....

Canım hayırlısı olsun. benimkide şanlıurfa-siverek ama d.bakıra daha yakın. D.bakırda memleketim oluyor. Silvanla ilgili pek kötü bişey duymadım inşallah rahat eder tatlım. Allahım hepimize sabır versin. güçlü ol ve ona destek ol gerçekten orada onlar çok kötü oluyorlar..

benim askerimde acemi birliğinde şuan ıspartada.ustaya şırnak /silopiye düştü

Hoşgeldin bebeğim.. Hayırlısıya gidip gelicek sen gönlünü ferah tut.. Ve dağıtıma geldiğinde neler yapıcağınızı düşün.. ona moral ver. ibo çok sıkılmış yaa o öyle deyince çok kötü oluyormm gidip alıp getiresim geliyor ama yapamıyorumm offf..
Allahım onlara sabır versin gerçekten çok zorr..

Sonunda Şafak:399!

Allah'ıma Şükürler Olsun 400'ler Bittiiiiiiiiiii...!

Dayann Sevgilim Dayann..

Bitecek Bu İmtihannnn...

Sonunda Şafak:399!

Allah'ıma Şükürler Olsun 400'ler Bittiiiiiiiiiii...!

Dayann Sevgilim Dayann..

Bitecek Bu İmtihannnn...

Allah kavustursun hepinizi arkadaslar... ben de 92\1 asker yarenıyım esım tuncelı pulumurde
hepimiz buyuk ımtıhandayız dılerım hayırlısıyla sorunsuz bu gunlerı atlatırda utlu mesut bır omur geçiririz sevdıklerımızle.. ben evlıyım ustelık de bır oglum var dusun

Allah kavuştursun canım. Evli olarak gitmek gerçekten çok zor birde çocuğun varmış Allahım sana ve eşine sabır versin.. Benim askerimde urfa-siverekte.
Eşin uzun dönemmi yapıyor
:44:

Allah kavuştursun canım. Evli olarak gitmek gerçekten çok zor birde çocuğun varmış Allahım sana ve eşine sabır versin.. Benim askerimde urfa-siverekte.
Eşin uzun dönemmi yapıyor
:44:

evet canım evlenırkn tecıl ettırmıstı 3 yıl sonra evlendık oglumuz oldu sımdı de uzun donem olarak yapıyor.. bılecık sogutteydı.. cok sukur ıyı ama bulundugu yer ıtıbarıyle canı sıkkın tlf cekmıyo carsı yok net yok goremıyoruz.. benı oglumuzu göremeyınce uzgun bıraz.. Allah hepimize sabır versın askerlerimize de bızlere de çok zor gercekten

Keşke evlenmeden önce gitseydi canım yaa.. Allahım birazn önce kavuştursun inşallah.. tlfn ve çarşı olmayınca gerçekten çok kötü olur canım yaa off Allahım bol bol sabır versinn..

hoşgeldin canım (( rabbim hayırlısı ile kavuşmanızı nasip etsin inşallah bnm askerimin daha usta birliği bile belli değil....

Amin canım amiin. Hepimize hayırlı kavuşmalar nasip etsin Rabbim.. Nerde yapıyor acemiliğini?

bnm askerimde bilecik söğütlüde şu an usta birliği nereye düşecek daha belli olmadı kaçıncı bölükteydi sizin eşiniz?

Sabah 12'de uğurladım canım ölüyorum resmen.. Geçen sene ki 13 şehit Silvan'dan canım Sağ salim dönsünler inşallah. Ayrılık çok zor

hataydaydı cnm şimdi şöför eğitimi almak için bilecik söğütlüye gitti 20 gün orada kalcak sonra dağıtım işte

Benim askerimde jandarma ulaştırma olarak bilecik söğütte yaptı canım. Aynı yer yani. Çok rahat bir yer. Hatta çarşıı izninde ben bile İstanbul'dan kalkıp gitmiştim. Telefonlar sorunlu biraz o kadar. Çok rahatlar orda. Ordan usta birliğimiz Diyarbakır-Silvan çıktı işte. Allah yardımcımız olsun

evet canım rahat ama telefonlar sorunlu benimki daha bir haftadır orada önceki acemiliğini hatayda yaptı oradan gitti bileciğe şöför olarak bize de herkes doğu olur diyor ama nasip artık kaçıncı bölükteydi senin askerin cnm 1. bölüktekiler şanslıymış ya

Sabah 12'de uğurladım canım ölüyorum resmen.. Geçen sene ki 13 şehit Silvan'dan canım Sağ salim dönsünler inşallah. Ayrılık çok zor

Canım toparla kendini ya sen böyle olursan askerin dahada üzülür ona moral vermekten başka bişey gelmez elinden. güçsüz olma lütfen. ilk zamanlar yinee yavaş yavaş alışıcaksın tatlım.. Hayırlısıyla gidip gelsinler.. Allahım Askerlerimizede bizede sabır versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…