92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

3.bölükteydi canım. Jandarma ulaştırma olarak gitmişti. Sonra römork şöförü seçildi. Telefonlar biraz sorunlu canım doğru bizde çektik 55 gün o sıkıntıyı. diyarbakır çıktı işte genelde doğu diyorlar canım Allah hayırlısını versin her şeyden önce

Ona hiç belli etmiyorum zaten canım ya. Bugün ilk defa gözümden yaş damladı yanındayken. Hiç yapmazdım tutardım kendimi o gidene kadar. Ama olmadı bu kez. Kolay değil Diyarbakıra uğurladım 397 günlüğüne.. Onsuz nefes almaya nasıl devam edeceğim bilmiyorum,ne olur şu zaman hızlı geçsin. Amin tatlım amin Allah hepimize sabır versin. Askerlerimizede tabii..

amin canm inşallah rabbim sağ salim dönmelerini nasip etsin bnmkide 2. bölükte bakalım nereye düşecek.

canım herkesin söylediği tek şey doğu çok daha rahat olur diyorlar canım o kadar takma kafaya telefonlada sık sık konusursunuz tlfn konusunda fln çok rahat oluyormuş doğu allah tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun bizim yapabileceğimiz tek şey dua etmek

İnşallah canım inşallah rahat olur. o iyi olsunda gerisi önemli değil. Tek isteğim o. Amin Rabbim onların yanında olsun kazadan beladan korusun inşallah..

bnm askerimde bilecik söğütlüde şu an usta birliği nereye düşecek daha belli olmadı kaçıncı bölükteydi sizin eşiniz?

canım benımkı 2. bolukteydı.. bılecık merkezden sogute gıttı..belkı hataydan gıttıgı ıcın senınkı farklı olur o sekılde olan bı arkadasınkı adanaya dustu cunku senınkı kacıncı boluk cnm?

dogu rahat olur elbet rahat da aslında ama ıste bı de onların psıkoljısı var hep dag bayır goruyolar.. ama tabıkı rahat olmaları guvende olmaları herseyın onunde gelır hepsini korusun rabbım..

Haklısın tabiki canım sen yine tutabiliyormuşsun yanında ben ilk gönderdiğimde daha kötüydüm kına gecesinde ve uğurlarken ağlaya ağlaya bir hal oldum oda dayanamadı gözleri doldu ağlamamk için hemen kaçtı
bu 2. gittiğinde de ilkinden daha iyiydim ama yine tutamadım gözyaşlarımı silip durdu kıyamam onaa.
Vall yine aklıma geldi ilk gönderdiği günn offf offf.. geçicekmi bu 399 günn

Ben normaldede kimsenin yanında ağlayamam ama bu sefer başka oldu. Tutamadım kendimi, bir baktım ki akmış gitmiş gözlerimden. Hele birde üzerine sarılınca daha da kötü oluyor insan. Eskiden iyi kötü mehtabımız vardı artık oda yok. Koskoca 397 gün! Nasıl geçer? Ama bakıyorum da geçen seneden bu seneye nasıl geçtiğini anlamamışım bile. Rabbim hepimize kolaylığını verecek inşallah..

Son düzenleme:

Evet canım zaman çabuk geçiyor ama ibo gittiğinden beri geçmiyor sanki dün 3 hafta oldu gideli 2 ay gibi geliyor bana.. 45 ay botunca hergün gördüğüm için daha zor geliyor
ama geçicek inşallah kavuşucazzz sonunda..

sorma canım bgün arkdaşla knuşuyoruz tam 2 ay olmş askerım gdeli arkdaş daha dün gbi geliyo bna dedi şaşırdım zman geçmesine rağmen bir ömür onsuzmuşum gibi geliyo bna

sorma canım bgün arkdaşla knuşuyoruz tam 2 ay olmş askerım gdeli arkdaş daha dün gbi geliyo bna dedi şaşırdım zman geçmesine rağmen bir ömür onsuzmuşum gibi geliyo bna

Canım hep öyle diyorlar zaten takma kafana, bana da herkes öyle diyor ne çabuk 3 ay olacak diye... Gelin bana sorun bir de diyorum.... Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş... Boş versene... Dışı eli içi bizi yakar...

benimkiside 2. bölükte canım şuan.

kızlarrr ben geldmm :) yine damar takılmışız :) üzmeyn kendinizi zaman geçecek geçio hayrlı ramznlar olsn inş. 400 leri yedim sıra 300 lerde şafak 399 :)))

kızlarrr ben geldmm :) yine damar takılmışız :) üzmeyn kendinizi zaman geçecek geçio hayrlı ramznlar olsn inş. 400 leri yedim sıra 300 lerde şafak 399 :)))

Hoşgeldin canım. arada öyle oluyoruz yaa napalım böyle böyle geçicek bu günler işte.
Amin canım seninde ramazanın hayırlı olsun..
400'lerden de kurtulmuşsun sende hadi hayırlı olsun.. :)

Hoşgeldin canım. arada öyle oluyoruz yaa napalım böyle böyle geçicek bu günler işte.
Amin canım seninde ramazanın hayırlı olsun..
400'lerden de kurtulmuşsun sende hadi hayırlı olsun.. :)

saoll bebeğimm gitti valla :) birazn önce 99 demk istyrmm artkk :)) fazla uçtum yne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…