92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

evlisin yani canım öylemi ( bnde iyiyim canım bugün askerim aramadı biraz ona takılmış durumdayım sesini duymayınca gün geçmiyor yaa )):

Evet canım evliyim 4 yıldır, artık topiklerde benim evli olduğumu duymayan kalmadı o yüzden soran oldu mu şaşırıyorum Ben de en son pazar konuşmuştum canım, bir de bugün konuşabildik uzun uzun, gerçi biraz da bizden kaynaklandı, o uygun olup aradığında ben uygun olamadım falan, ama zamanla düzene girer sizin de....

Son düzenleme:

kısa dönemmi yapıyor canım eşin askerliğini, benimki hergün arıyor cnm ama bugün aramadı acemi olduğu halde çok şükür hergün sesini duyuyordum ustaya geçse rahat olurda

kısa dönemmi yapıyor canım eşin askerliğini, benimki hergün arıyor cnm ama bugün aramadı acemi olduğu halde çok şükür hergün sesini duyuyordum ustaya geçse rahat olurda

Yok uzun dönem canım daha 13 ayı var gelmesine maalesef, biz de her gün konuşuyoruz ama bazen sıkıntı çıkıyor, o gün ya sesimi duyup kapatıyor ya da arayamıyor ama bir sonraki gün muhakkak arıyor, seninki de muhakkak yarın arar merak etme, askerlik işi bu belli olmuyor maalesef....

doğru diyorsun cnm dört gözle yarının olmasını bekliyorm bnde ( nasıl zor olmuyor mu evliyken ya

doğru diyorsun cnm dört gözle yarının olmasını bekliyorm bnde ( nasıl zor olmuyor mu evliyken ya

Evet evliyken çok zor canım yaa, biz bu kadar zor olacağını düşünmemiştik, daha çok koyuyor insana, daha çok muhtaçsın, aklın hep onda kalıyor, ama yapacak bir şey yok, bunu bilerek evlendik, geçecek umuduyla bekliyorum

elbette geçecek cnm önemli olan sağ salim kavuşmamız nerde görev yapıyor?

elbette geçecek cnm önemli olan sağ salim kavuşmamız nerde görev yapıyor?

Evet canım sağ salim gelsinler de ömür bitiyor, bu da bitecektir... İstanbulda canım benim askerim, seninki nerede, ustalığı belli değil herhalde daha?

Evet canım sağ salim gelsinler de ömür bitiyor, bu da bitecektir... İstanbulda canım benim askerim, seninki nerede, ustalığı belli değil herhalde daha?

hataydaydı canım 2. acmilik olarak bileciğe gitti şimdi, usta birlik nereye düşer kader artık herkes doğu diyor ama nasip )):

hataydaydı canım 2. acmilik olarak bileciğe gitti şimdi, usta birlik nereye düşer kader artık herkes doğu diyor ama nasip )):

Hımm herkesin dediğine bakma, hem bu biraz da şans meselesi, ayrıca yerden çok komutanının iyi olması önemli, Allah iyi kişilerle iyi yerlerde karşılaştırsın inşallah... Yakında belli olur artık...

artık nasip canım neresi düşerse evet yakında belli olur bakalım nereye düşecek.

kızlar buralarda msınız br şey danışmak istiyorum askerıme konuşma kartı alıcam nerden temın edeblrım alanınız var mı aramızda bir de ücreti ne kdr kaç dakikalık oluyolar şifre flan oluyormuş ben aldıktn snra napacağım ???

Canım bende bı tane aldım her ıhtımale kası gece filan konusuken kartı bıter dıye.. Ptt den temın edebilirsin. Uzerınde telefon numarası var onu verıceksın askerıne bı de kazıma yerı var kazıyıp oradakı sıfreyı solersın tamamdır.Fiyatı 5 tl sabıt numara ararsa 60 dakıka konusma ıcınmıs cep ararsa dakıkası değişir muhakkak ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…