• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

hadeee ramazanın ilk günü şöle bi şafak attıralım 400 lerden kurtulmanın sevinci ile

şafak 398

mehtaba son 15 gün

Kızlaaaarrrr ben geldimmmmm :61:
Uzun zamandır yoktum ama netim geldi çok şükür benden sonra çok şeyler olmuş vallahi oturup tek tek okuyamadım kusura bakmayın. Çok özledim hepinizi ya. Keyifler nasıl??
Benimde askerim yarın gidiyor usta birliğine. Diyarbakır-Silvan :5::5:

Kızlaaaarrrr ben geldimmmmm :61:
Uzun zamandır yoktum ama netim geldi çok şükür benden sonra çok şeyler olmuş vallahi oturup tek tek okuyamadım kusura bakmayın. Çok özledim hepinizi ya. Keyifler nasıl??
Benimde askerim yarın gidiyor usta birliğine. Diyarbakır-Silvan :5::5:

Hoş geldin canım... Hayırlısı olsun askerinin yeri belli olmuş, umarım rahat edeceği bir yerdir, hayırlısıyla gitsin hayırlısıyla gelsin inşallah...

Hoş geldin canım... Hayırlısı olsun askerinin yeri belli olmuş, umarım rahat edeceği bir yerdir, hayırlısıyla gitsin hayırlısıyla gelsin inşallah...

Hoşbuldum tatlım. amin inşallah gittiği gibi dönecek.. Sabah gidecek ve ben nefes bile alamıyorum.. :5:

Hoşbuldum tatlım. amin inşallah gittiği gibi dönecek.. Sabah gidecek ve ben nefes bile alamıyorum.. :5:

Offf gelip gittikten sonra daha kötü oluyor değil mi... Bırakamıyorsun.... Biz de bir ay sonra görüşeceğiz ama şimdiden, kavuşma hayalinden çok ayrılma hüsranını düşünüyorum... Nasıl bırakıp geleceğim oralarda diye... Allahım yardımcı olsun inşallah hepimize...:31:

Offf gelip gittikten sonra daha kötü oluyor değil mi... Bırakamıyorsun.... Biz de bir ay sonra görüşeceğiz ama şimdiden, kavuşma hayalinden çok ayrılma hüsranını düşünüyorum... Nasıl bırakıp geleceğim oralarda diye... Allahım yardımcı olsun inşallah hepimize...:31:

Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Tek dileğim şu günlerin hayırlısıyla geçip sağ salim dönmesi. :5:

Zaman sen diyorlar çaresi, geçte nasıl geçersen geç bildiğin gibi..

Şafak 397:72::72::nazar::5:

Back
X