ah kızlar ak yine bomboşşşş neyse attıralım kabalım safak 397 seni çok özledim soyadım![]()
Canım 400'lerden kurtlkmuşsun. Sülüs tarihiniz kaç ki sizin? :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah kızlar ak yine bomboşşşş neyse attıralım kabalım safak 397 seni çok özledim soyadım![]()
Canım 400'lerden kurtlkmuşsun. Sülüs tarihiniz kaç ki sizin? :44:
kurtulduk canım 21 mayıs sülüsümüz
Hee tamam canım Hadi hayırlısı olsun tez zamanda 200'lere gelirsin inşallah![]()
Şafak:400!
Kaldım Hasretin Yollarında,
Bırak Öleyim Kollarında
kurtulduk canım 21 mayıs sülüsümüz
ee o zaman 398 olmuyormu ya şafak benmde o tarih silüste ama bn 398 diye attırdım şafağı (![]()
hadi hadi sende kurtuluyorsun 400 lerden ((![]()
kızlarrr neler yapıyosunz tutuyo musunuz ben çok ktü oldum ilk günden ya benım askerım de tutuyomus kıyamam ona ben
Kızlaaaarrrr ben geldimmmmm
Uzun zamandır yoktum ama netim geldi çok şükür benden sonra çok şeyler olmuş vallahi oturup tek tek okuyamadım kusura bakmayın. Çok özledim hepinizi ya. Keyifler nasıl??
Benimde askerim yarın gidiyor usta birliğine. Diyarbakır-Silvan![]()
Hoş geldin canım... Hayırlısı olsun askerinin yeri belli olmuş, umarım rahat edeceği bir yerdir, hayırlısıyla gitsin hayırlısıyla gelsin inşallah...
Hoşbuldum tatlım. amin inşallah gittiği gibi dönecek.. Sabah gidecek ve ben nefes bile alamıyorum..![]()
Offf gelip gittikten sonra daha kötü oluyor değil mi... Bırakamıyorsun.... Biz de bir ay sonra görüşeceğiz ama şimdiden, kavuşma hayalinden çok ayrılma hüsranını düşünüyorum... Nasıl bırakıp geleceğim oralarda diye... Allahım yardımcı olsun inşallah hepimize...
benim askerimde acemi birliğinde şuan ıspartada.ustaya şırnak /silopiye düştü![]()