Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye buraya kimse yazmıyor kızlar, bu son tertipin kızları pek bir tembel çıktı bakıyorum, hani şafak attıran, gün sayan yok mu?![]()
91/4
balıkesir/erdek
biteydi iyiydi
![]()
bitmiş zten cnım allh askına sende 7 ayı safaktan mı sayıyon biz ölelim![]()
Az da kalsa çok da kalsa zulüm bu askerlik canım yaa... İstiyorsun ki hemen bitsin... Bir günün bile önemi var...![]()
evet cnım da bir şekilde de olsa dayanmak zorundayız her nekadr zor da gelse .s
Kızlarrrrr 5 gündür ufak çaplı bi tatilden sonra tekrar döndum aranıza ..
Ben yine bı soruyla geldım :) Ben safak sayarken soyle saymıstım sımdıye kadar hanı askerlik 457 gun ya 3 gun oradan dusuyodum 3 gunde yol ıznını eklıyodum safağım 409 ama nişanım dedıkı şafak öle sayılmaz bırak sen kendını kandırmayı kaç gunluk askerım ben 45 oaman şafak 415 dedı benım safak ılerlıyıceğine gerıledı yanı :) Siz nasıl sayıyosunuz pekı ?
kızlaarrr askerimi gördm ay beni görnce şok geçirdi :) onlara ziyaretçi yasakmş eğitm için gttkleri için ama ben gttim komutanla konuştum :) dedim bnm nişanlım her aradğnda ağlıo kaçcm dio onu görmm motive etmm gerek yoksa askerliği yanck :) saolsn adam tm deedi ay çok tuhaf 0oldm yha o kıyftlerle onu görnce az önce ynndan ayrldm büssürü ağlştık :S kızmadı bile bana valla kaçcktm ii ki geldn dedinolur beni burda bırkma benide götür dedi
( kıymm bn ona yha zayflmş kapkara olmş :S kızlar allah sizlerede nasip etsn çok değişik bi duygu anlatamıorm ble :) 12 de izmre döncem bana hyrlı yolclklar :) kendinze ii bakın öpüyorum sizleri..