Ben Ankara da oturuyorum canım... Allahtan eşim bu konuda şanslıymış gerçekten... Acemiliğini de İzmir de yaptı... Hem de hiç doğru düzgün eğitimden geçmediler, rahattı yani... Doğu çıksaydı ne yapardım bilmiyorum yaaa çıldırırdım herhalde... Evli olunca başka oluyor canım yaa sonuçta bir ömür geçirmek için evleniyorsun çocuk oyuncağı değil, ay Allah korusun yaa.... Düşüncesi bile kötü....
İlk gün çok kötüydü evet, kendimi çok boşlukta hissettim, yalnız uyumak, yalnız kalmak, merak ve endişe duygusu hangisini anlatsam hiç birinin iyi tarafı yok ki... Amin inşallah tez vakitte sağ salim kavuşalım askerlerimize....
senın kı suan nerede canım ?
Benim askerimde acemilğini ankarada yapmıştı canım tam tersi olmuşuz bizEvet canım gerçekten evliler için daha da zor.. Allahım size sabır versin.. Amin tatlım inşallah..
Keşke hepsi biz nerde oturuyorsak orda yapsalardı ne güzel olurdu yaatahmin edebiliyorum canım ya aynı evi paylaşmak hergün aynı yastığa baş koymak farklıdır tabiki.. Allahım yardımcı olsun ve bol bol sabır versin.. geçicek bu günlerde elbette neler gelip neler geçmediki tabiki askerlikte bitecek..
Ahhh keşke ne güzel olurdu....Elbette geçecek canım yaaa çok bunaldığında kendine de ki: Geçecek elbet atla deve değil yaa
O bu değil de bugün eşim aramadı hala yaa ne oldu acep? İşte bunu düşünmekten nefret ediyorum...
Ooo o zaman ben öldürüyim kendimi canım c.tesi sabah 8'de aradı akşam arıcam bol bol konuşuruz dedi hala aramadı..
Hala mı? Kıyamam yaa... İşte böylesi hasretlik çok zor oluyor.... Gel de dayan... Arar inşallah canım yaa vardır bir sebebi.... İnşallah mühim bir şey değildir... Gönlünü ferah tut....
malesef hala canımevett böyle daha da geçmiyor sankiii saatler günlerr... İnşallah canım hep bir umut var içimde arıcağına dair olmasa zaten yaşanmaz tatlım..
Geçmez tabii... Yakınlarda aramış olmasına rağmen merak içindeyim, sen elbette ki merak edersin... Senin için dua ediyorum canım, inşallah arayacak...
Ayy çokk saol canım benim inşallah seninkide arar.. Nese tatlım ben çıkıyorum. kendine iyi bak. rüyanda askerini gör.. öptüm seni..
Ooo o zaman ben öldürüyim kendimi canım c.tesi sabah 8'de aradı akşam arıcam bol bol konuşuruz dedi hala aramadı..
ayyyy arkadaşım kıyamm sna allah sna peygamber sabrıwersn(( az kaldı ustaya gtsin aslında ustadada çk fzla değişklk olmuo bi alt dewre gelse rhtlıcz dio ama
Amin canımda benimki ustada tatlım
bn dha gitmemştr die düşünüodm bzde iilk gttiği zmnlar rht konuşuodk şmdi dha zor konuşabiliorz nerde ustada sennki
ayyy ebru az önce haberlerde urfa/sivereği gösterdi bi görsen 1 tlye havuza giriyomuşlar çok gülddüm yaa direk sen geldin aklıma
Ayy kızz ödümü kopardın yaa şu haberlerde urfa sivereği gördümü okuyunca kötü bişey oldu heralde dedi çok kötü oldum birden.. ama sonunda güldürdün kız
Valla öyle ucuzmuş kız bide askerleri çok severmiş ilk gittiğinde traş olduktan sonra gezmiş oraları biraz yemek yemiş yemeği içeceği tatlısı çayı falan hesap 6tl demişler benimkide kalmış nasıl yani o kadar yedim 6tl mi sadece demiş onlarda askersin sen demişlerbide c.tesi dedi burda çay 15 kuruş para harcıcak yerimiz yok diyo .arşıyada çıkamıyorum zaten diyo
hayy allhım ne ucuzmuş ne kadr güzel benmkı habire para isteyıp duruyo :):)
kayseri ordu evi canım benımkı ama boğaz durmuo kı her gün koladır blmem nedir derken bir de telefn kartları gtti parası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?