• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Ah Kızlar Ah,
zaman su Gibi geçer İnşaallh..

.

amiiin amiiin inşallah ya çok zor ama elimde olmadan gözleirmden yaş akıyo hep istesemde istemesemde içimde hep bi hüzün zaten ayrı şehirlerde olmak daha çok yakıyo canımızı ama tek dayanağımız aşkımız ve ALLaH ! Rabbim her yarenii tez zamanda sağ salim askerlerine kavştrsun inşallah:31::14:

elinden geldğnce destek olcksn burda onu beklicğni söle bz çocuklktn beri beraberz şmdi 24 yaşındayz bunca yıla rağmen ilk gttğnde burda çk çirkn şeyler konuşuluo sn beklicksn dmi bni ya beklemzsn die ağlamştı
onu güldürmek için yapmadığıım şey yok :) içinee atıyoo herşeyi farkındayım ve gözleri hep dolu dolu bakıyo bana beni üzmek istemediği içinde bişey demiyo kıyamam yarime ben ya kurban oluruum allahım başımdan eksik etmesin :16::72:

bende oyle diyodum canım daha 8 ay vardı gitmesine :(( bi açtım bgün gözümü gidiyo artık aynı şehirde değiliz hiç tanımadığı yüzleri tanımadığı memleketleri görüyo şuan yollarda :(((
senınkı ne zaman nereye gdiyo rabbim hepsine hayırlı teskereler versin

Okuduukçaa yüreğiim yanıyo yaa ben nasıl göndercem yarimiii uzaktayım bide kokusunuu duymadan son kez sarılamadan allahıım sen bana sabıır ver yarabbim dayanma gücü ver :14::14::14:

çokk şkürr arkadaşlar benımkı dun amasyaya yola çıktı varmş bile aradı hemen yeşil ırmağın etrafnda dolaşıyomuş ağlıyodur kesin sesi de kötü geliyodu zaten Rabbim sizinkılere de hayırlı yolculuklar nasiip etsin

Okuduukçaa yüreğiim yanıyo yaa ben nasıl göndercem yarimiii uzaktayım bide kokusunuu duymadan son kez sarılamadan allahıım sen bana sabıır ver yarabbim dayanma gücü ver :14::14::14:

şşştt brz dha sakin ltf:20: gerçi bn sna diorm ama kndimde sakin diildm hala dha olamıorm:17: bak tek yapmn gereken bol bol dua etmn bşka yapabilceğmz bşi yk onları allahtn bşka kmseye emanet edemeyz diilmi:72:

çokk şkürr arkadaşlar benımkı dun amasyaya yola çıktı varmş bile aradı hemen yeşil ırmağın etrafnda dolaşıyomuş ağlıyodur kesin sesi de kötü geliyodu zaten Rabbim sizinkılere de hayırlı yolculuklar nasiip etsin

hdi bakalımmmmm hyrlı teskereler arkadaşım allah sağ salim kawuşturmk nasip etsn :72:

ahhhh kızlar ah böyle de mi ayrılık yaşıcaktık az önce uğurladım geldim yanınıza :(
ALLAH kavuştursun canım.düşün ki birbirinize kavuşmak için bir adım attınız ve bugün bir gün daha yaklaştınız :)
amiiin amiiin inşallah ya çok zor ama elimde olmadan gözleirmden yaş akıyo hep istesemde istemesemde içimde hep bi hüzün zaten ayrı şehirlerde olmak daha çok yakıyo canımızı ama tek dayanağımız aşkımız ve ALLaH ! Rabbim her yarenii tez zamanda sağ salim askerlerine kavştrsun inşallah:31::14:

çoğumuz uzak şehirlerdeyiz aslında biz biliriz ayrılığı,hasreti,özlemi alışkınız :) alışacağız inanın alışılıyor ...

Guclu olun canlarım salmayın kendınızı soylorum ama sızler gbıyım bende .s bu gun benım ılk gnum teslım oldu allh sıze o gunlerı de gmsterır ınsallh tez zaman da askerkerınıze kawusmak dılegıyle

Guclu olun canlarım salmayın kendınızı soylorum ama sızler gbıyım bende .s bu gun benım ılk gnum teslım oldu allh sıze o gunlerı de gmsterır ınsallh tez zaman da askerkerınıze kawusmak dılegıyle

Amiiiin canııım biz bugüün ilk atarsamızı yapıcaz ama cumartesii teslim olucazz rabbim herkese sabır versin hiç kolay bişey değil rabbim sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin inşallah :)) ATARSA 460 !

$547501_3837712268725_2108969689_n.webp

20 SENELİK FİLM 15 AY REKLAMA GİRDİ :72:
15 AY kAPALIYIIZ :72::nazar:
EN BÜYÜK ASKER BENİM ASKERİMMMM:72::72::72::72:

Aaaayyy yeşilırmağın kenarı öyle güzeldirki.. tam turistik bir şehir..
Gezsin bol bol oraları... Birgün Ali Kaya'ya çıkıp mutlaka yemek yesin, kral kayalıklarına çıksın..

Allah kavuştursun şekerim.

26 mayısta teslim oluyor benim yarimde burdur merkeze düştüü:72::nazar:

canım benm sözlümünde oraya düştü cuma günü yola çıkıyo 26 snda teslm :S allah sabır versn hepimize çok güsel yermiş sıkıntı yapma intrnet cafesi bile varmş usta birliğinden korkuyorm bn :S

canım benm sözlümünde oraya düştü cuma günü yola çıkıyo 26 snda teslm :S allah sabır versn hepimize çok güsel yermiş sıkıntı yapma intrnet cafesi bile varmş usta birliğinden korkuyorm bn :S

Evet canım benm sevgilimde 26sında teslim oluyoo :/ herkes aynı şeyleri söylüyoo çok iyi yer falan ama bende aynen usta birliğinden korkuyorum :(

Evet canım benm sevgilimde 26sında teslim oluyoo :/ herkes aynı şeyleri söylüyoo çok iyi yer falan ama bende aynen usta birliğinden korkuyorum :(

kıbrıs diyolar büyük ihtimal oraya atarlar diyorlar ama yinede huzurssuzum 3 senden beri ilk defa ayrı klcaz nsl bişiy ayrılık ilk defa öğrencem allah sabrını verr inş :s

düşündükce boguluyorum sanki :14: gitme nefesimmm nolur gitmeee:14: kime başımı yaslıcam ben. kiminle huzur bulcam. şimdiden çok kötüyüm:14: söle sevglim ' aglama aşkım yanındayım 'de neden gidiyosun beni bu koca şehirde yanlız bırakıp neden :((((( şakaa dee gitmiyorum ki dee:43: nolurr bırakma benii :14:

kızlar ben çok ktüyüm yaa nolur yardım edin sewqlm amasyada şu zamana kadr toplasanız 4-5 kere 2 dk knuşmuşuzdur sabahta aradı artık arayamıcam merak etme dedi tmm baybay diyip yüzüne kapattm hçbir şey yapmadı aramadı bile geri çok soğuk zaten dayanamıom napmalıyım :(

kızlar ben çok ktüyüm yaa nolur yardım edin sewqlm amasyada şu zamana kadr toplasanız 4-5 kere 2 dk knuşmuşuzdur sabahta aradı artık arayamıcam merak etme dedi tmm baybay diyip yüzüne kapattm hçbir şey yapmadı aramadı bile geri çok soğuk zaten dayanamıom napmalıyım :(

daha 2 gün önce ugurlamadınmı askerini ne olduda soguk hemen offf yaa ya benmkide böyle olursa diye çok korkuyorum.

bundan çok korkuyoruum bende şimdi çok iyi ama ya gidince değişirsee :5::5:
Canım siz tartıştnz mı noldu da böyle dedi ki :14:

Back
X