• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Allah sabir versin canım. İnşallah duzeltirsiniz durumunuzu tez zamanda, öylesi de cok zor. Allah ailene de askerine de sana da bolca sabir versin.

Benimki bugün ktm den kurtulup, midyata gitti cok şükür. Ne nasil olacak bilmiyorum şimdilik, inşallah guzel, rahat bir yerdir. Allah hepimize yardım etsin. :31:

Nihayet cnmcim gozunaydin.. İnsallah rahat eder..

Napalım canım işte dört gözle aramasını bekliyorum işte. şimdilik rahat gibi ama çok yoruluyormuş komutanları değişicekmiş yeni komutan için hazırlık yapıyolarmış silahlı yürüyüşe başlamışlar asfalt faalan dökmüşler yerlere mutfakla onlar ilgileniyormuş böyle 1 ay daha sürer heralde dedi erkenden de uyuyo canım yaa çok yoruluyor heralde :( bide d.bakıra dağıtılma ihtimali var ondanda korkuyorum işte komutanın gelmesini bekliyoruzki artık herşey belli olsun diye :(
Senin askerin nasıl canım nasıl geçiyormuş. Nerde yapıyordu?

Oradan dagitim mi oluyormus tekrar alla alla... Hayirlisi neyse o olur insallah cnm , zor valla gidicek mi kalicak mi derdi :S

İyi bnmki.. Akli fikri ne zaman ziyarete gidecegimizde iste :) Ankara'da bnm askerim... Cok sukur iyi.. Yoruluyor onlar da egitimler var, yuruyus falan iste.. O kadar olcak askerlik bu, yorulsunlar bisi olmaz ;)

İyi geceler kızlar, ne hikmetse bu topiği yeni gördüm ben, hemen hemen her topikteyim yaa, eşim devre kaybı gittiği için bu devre ve bir önceki devre arasındayız biz, şafağımız sizin şafaklara yakın sayılır...

:72::72::72::72::72::72::72: An itibariyle Şafak 398 :72::72::72::72::72::72::72:

Son düzenleme:
Oradan dagitim mi oluyormus tekrar alla alla... Hayirlisi neyse o olur insallah cnm , zor valla gidicek mi kalicak mi derdi :S

İyi bnmki.. Akli fikri ne zaman ziyarete gidecegimizde iste :) Ankara'da bnm askerim... Cok sukur iyi.. Yoruluyor onlar da egitimler var, yuruyus falan iste.. O kadar olcak askerlik bu, yorulsunlar bisi olmaz ;)

Oluyormuş malesef canım heralde d.bakıra 1 saat olduğu için :( Artık komutan bir gelsede öğrensek canım yine beklemek beklemek ömrümüz beklemekle geçiyor :(
Amin inşallah canım Hakkımızda hayırlısı..
Benim askerim acemiliğini ankarada yaptı seninki nerde tam olarak? Ankaradan çok bıkmıştı benimki ama olsun yinede doğu değil insanın aklı kalmıyor hiç değilse bir nebze rahat oluyorlar.
Beni acemilikte 3-4 gün bile aramadığı oluyrdu fazla meraklanmıyordum ankarada diye ama burda gittiğinden beri hergün arıyordu dün hiç aramadı merak ediyorum işte nolcu falan diye zor gerçekten :( Allahım herkese sabır versin..

Oluyormuş malesef canım heralde d.bakıra 1 saat olduğu için :( Artık komutan bir gelsede öğrensek canım yine beklemek beklemek ömrümüz beklemekle geçiyor :(
Amin inşallah canım Hakkımızda hayırlısı..
Benim askerim acemiliğini ankarada yaptı seninki nerde tam olarak? Ankaradan çok bıkmıştı benimki ama olsun yinede doğu değil insanın aklı kalmıyor hiç değilse bir nebze rahat oluyorlar.
Beni acemilikte 3-4 gün bile aramadığı oluyrdu fazla meraklanmıyordum ankarada diye ama burda gittiğinden beri hergün arıyordu dün hiç aramadı merak ediyorum işte nolcu falan diye zor gerçekten :( Allahım herkese sabır versin..

cankayada bnm askerim.. disiplinli cok sıkıyorlar evet, ama disiplin olsun, olmasida gerek askerlik bu nihayetinde.. Disiplinli oldugu icinde hersey daha yerli yerinde. Acemilikte bikmisti ne dogruduzgun dus vardi ne bisi. Ama Ankara tabii daha temiz pak :) o yuzden memnun benimki, zaten onun derdi duzen olsun temiz olsun oldugu icin, sikayet etmiyor. Acemilikte hergun soyleniyordu.

Oyle maalesef bir gun bile aramasa insan kurmaya basliyor, nerede olursa olsun, ulasamiyorsun canin istediginde o yuzden her zaman bi kuruntu halinde geciyor gunler :(( napalim atlaticaz herhalde, insallah seninki de kalir yerinde.. hepimizin hakkinda hayirlisi..

cankayada bnm askerim.. disiplinli cok sıkıyorlar evet, ama disiplin olsun, olmasida gerek askerlik bu nihayetinde.. Disiplinli oldugu icinde hersey daha yerli yerinde. Acemilikte bikmisti ne dogruduzgun dus vardi ne bisi. Ama Ankara tabii daha temiz pak :) o yuzden memnun benimki, zaten onun derdi duzen olsun temiz olsun oldugu icin, sikayet etmiyor. Acemilikte hergun soyleniyordu.

Oyle maalesef bir gun bile aramasa insan kurmaya basliyor, nerede olursa olsun, ulasamiyorsun canin istediginde o yuzden her zaman bi kuruntu halinde geciyor gunler :(( napalim atlaticaz herhalde, insallah seninki de kalir yerinde.. hepimizin hakkinda hayirlisi..

Amin canım inşallah ya.. Benimki bide etimesguttatdı tam yerindeydi yane rütbeli çoktu ondan çok bıkmıştı :) Seninkinin iyi olmasına sevindim canım. Benimkide bi arasa sesini duysam o bile yeticekte inşallah arıcak bekliyorum yapcak bişey yok..

4. Evlilik Yıldönümümüz Kutlu Olsun Bi'Tanem... Sensiz 3. Evlilik Yıldönümümüz :14: Seneye yanındayım ama üzülme..... :48:

Hazan Şimdi Genç Ömrümüz, Bir Temmuzun Ortasında.....

[video=youtube;tjQE7WY9q80]http://www.youtube.com/watch?v=tjQE7WY9q80[/video]

4. Evlilik Yıldönümümüz Kutlu Olsun Bi'Tanem... Sensiz 3. Evlilik Yıldönümümüz :14: Seneye yanındayım ama üzülme..... :48:

Hazan Şimdi Genç Ömrümüz, Bir Temmuzun Ortasında.....

[video=youtube;tjQE7WY9q80]http://www.youtube.com/watch?v=tjQE7WY9q80[/video]

Yıldönümünüz kutlu olsun canım.. çok zordur senin için anlıyorum bizimde eylülde çıkmaya başliyalı 4. yılımız olucak ama onsuz ilk kutlamam olucak :(
Senin neden onsuz 3.yıldönümün onu anlıyamadım canım :S

Yıldönümünüz kutlu olsun canım.. çok zordur senin için anlıyorum bizimde eylülde çıkmaya başliyalı 4. yılımız olucak ama onsuz ilk kutlamam olucak :(
Senin neden onsuz 3.yıldönümün onu anlıyamadım canım :S

Teşekkür ederim canım yaa zor gerçekten eşim ve benim için.... Onsuz ilk kutlama olacaksa zor senin için de....

Biz ilk iki yılımızı kutlayamadık canım, ölümler falan oldu, ayrı geçirdik... Aksilik işte... Geçen sene kutlayabilmiştik bir tek....

Teşekkür ederim canım yaa zor gerçekten eşim ve benim için.... Onsuz ilk kutlama olacaksa zor senin için de....

Biz ilk iki yılımızı kutlayamadık canım, ölümler falan oldu, ayrı geçirdik... Aksilik işte... Geçen sene kutlayabilmiştik bir tek....

Çok üzüldüm canım ya kısmet işte inşallah ayrı geçireceğiniz son yılınız olur. döndükten sonra umarım bida hiç ayrılmazsınız.. Allahım mutluluğunuzu daim etsin..

Çok üzüldüm canım ya kısmet işte inşallah ayrı geçireceğiniz son yılınız olur. döndükten sonra umarım bida hiç ayrılmazsınız.. Allahım mutluluğunuzu daim etsin..

Amin canım... Hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah... Allah hiç birimizi ayırmasın....:nazar:

Back
X