Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bana yardımcı olun, askerim ağustosun 5 de dağıtım iznine gelcek ve usta birliğine giderken ona güzel bi hediye vermek istiyorum acaba ne olabilir bn resimli yastıklardan düşündüm sizce nasıl olur yada başka neler olabilir yardımcı olurmusunuz*
Canım bana olmaz gibi geldi ama yinede sen bilirsin. bende bişey almak istedim ama hiçbişey bulamadım bşey almadan gönderdim malesef![]()
Hem çalıyorlar hem de dalga falan geçerler diye canım. benimki mektup yazmamı bile istemiyor okurlar falan diye. bende ilk Acemiliğe gittiğinde günlük defteri almak istedim resmimizi falan yaptırcaktım kapağına onuda istemedi öyle yane canımniye olmaz canım, bnde birşey almak istiyorum ama bulamıyorum ya )): bide orası askeriye yani çalma işleri çok oluyormuş o yüzdende çekiniyorum aslında yastık konusunda
Orası onlara cehennem çünki canım günlük defterini o yüzden istememiştir. Benimkinin arkadaşlarıda hep günlk tutuyorlarmış ama benimki hiç tutmayacağım askerlik bitene kadar diyor askerlikle ilgili hiçbirşey olsun istemiyorum diyor ((![]()
yaa haklılar canım ama bize duydukları özlemi falan yazsalar 1 2 satır yeter yane çok şey istemiyoruzki. aman kendileri bilir ben yazıyorum o yazmasın![]()
kızlar bana yardımcı olun, askerim ağustosun 5 de dağıtım iznine gelcek ve usta birliğine giderken ona güzel bi hediye vermek istiyorum acaba ne olabilir bn resimli yastıklardan düşündüm sizce nasıl olur yada başka neler olabilir yardımcı olurmusunuz*
O kadar romantik olmalarını beklemeyin canım yaa, hele ki askeriye de... Zaten önemli olan sizi düşünmeleri...Mesela benim eşim hiç romantik değildir normalde, ama çok düşünceli biridir, bana bir şey olacak ya da parasız kalacağım diye çok düşünür ona göre harcar, sürekli aramak ister, sesimi duymadan yatmaz falan bu bana yetiyor zaten, gerisi fasa fiso bence... Çok da romantik olması gerekmiyor.... Zaten erkekler de zor bulunan bir şey
![]()
yaa öyle tabiki canım da işte insan yinede istiyor. Neseki acemilikte bir şiir yazıp gelmiş o bile beni çok mutlu ettihergün arasında bişey yazmasın yeterki hergün sesini duyuyim
![]()
iyi hadi sevındım cnım oradan kurtulmasına üzlme artık sende
Nihayet cnmcim gozunaydin.. İnsallah rahat eder..
hndeeeeeeeeeeee
Eh iyi bari o şiir bir askerlik boyu yeterEvet canım haklısın, şu an en büyük isteğimiz seslerini duymak, sağ salim görmek gerisi o kadar da önemli değil....
![]()
bilemem canım ben söylemiyorum bişey bakalım içinden gelirse yazar belki yine :) Allahım hepimizin o günleri görmemizi nasip eder inşallah canım. hepimizin tek hayali tek isteği bu..![]()
Hasretlik çöktükçe yazar yaa merak etme sen, bir kere yazdıysa devamı gelir
Eşimle gündüz konuştuğumuzda akşam arayacağını söylemişti yine ne oldu yaa ölüyorum meraktan....
inşallah canım da bende aynı durumdayım yaa bende dün sabah konuştum akşam arıcam bol bol konuşuruz demişti. gece 12.30'a kadar bekledim aramadı gece arar dedim aramadı bu saat oldu hala yok iyice meraklandırıyorlar yaa..![]()