• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Ooo çok sevindim canım yaa ne güzel.. aramızda en güzel yere düşen seninki heralde canım :) çokmu soğuk orası tatlım ya şaşırdım valla içlik diyince :)
yok tatlım yaa keşke çanakkalede olsa benimki urfa-siverekte :( şuanlık iyi diyor bakalım nolucak dağıtım yapıcaklar diye ödüm kopuyor inşallah yapmazlar d.bakıra 1 saat olduğu için içimde biraz tedirginlik var tatlım :([/Q UOTE]

sağol bitanem Allha şükürler lsn iyiyiz meslek çok işe yarıyor unuttum tatlım sahi ya siverekteydi enişte ama diğer topikte okumştum siverek rhat bi yer die üzülme sende dağıtım genelde kayseriden olumuş bak bende bnımkı oraya düştü diye korkuyodum kayseri sadce kaydırma birlik die biliyorum hepsini Allh korusun her yerde zor doğusu batısı kuzeyi güneyi

Ooo çok sevindim canım yaa ne güzel.. aramızda en güzel yere düşen seninki heralde canım :) çokmu soğuk orası tatlım ya şaşırdım valla içlik diyince :)
yok tatlım yaa keşke çanakkalede olsa benimki urfa-siverekte :( şuanlık iyi diyor bakalım nolucak dağıtım yapıcaklar diye ödüm kopuyor inşallah yapmazlar d.bakıra 1 saat olduğu için içimde biraz tedirginlik var tatlım :([/Q UOTE]

sağol bitanem Allha şükürler lsn iyiyiz meslek çok işe yarıyor unuttum tatlım sahi ya siverekteydi enişte ama diğer topikte okumştum siverek rhat bi yer die üzülme sende dağıtım genelde kayseriden olumuş bak bende bnımkı oraya düştü diye korkuyodum kayseri sadce kaydırma birlik die biliyorum hepsini Allh korusun her yerde zor doğusu batısı kuzeyi güneyi

Amin canım benim ya bende rahat diye biliyorumda işte şu dağıtım olabilir denildikten sonra içimde tedirginlik oluştu inşallah olmaz tatlım. Hayırlısı neyse o olsun canım Allahın takdiri Allahım hepsini korusun hayırlısıyla bizlere kavuştursun.

ayy hepinizde dağıtım yerlerinin heycanı var şimdi... ben de dualarla bekledim neresi olcak diye.. ama terörün kucağına düştük.. yine de şükürler olsun ki sağ salim azalttık askerliği (91/3) Allahım hakkınızda hayırlısını versin...

ayy hepinizde dağıtım yerlerinin heycanı var şimdi... ben de dualarla bekledim neresi olcak diye.. ama terörün kucağına düştük.. yine de şükürler olsun ki sağ salim azalttık askerliği (91/3) Allahım hakkınızda hayırlısını versin...

ohoooo ne dağıtımı canım biz acemiliği btirdik usta yerlerimizde belli oldu yemın törenını yapıp gnderdık bıle ustalığa 4 gün oldu :)

ohoooo ne dağıtımı canım biz acemiliği btirdik usta yerlerimizde belli oldu yemın törenını yapıp gnderdık bıle ustalığa 4 gün oldu :)

sadece dağıtımdan öncesi durumu vurgulamadım ki dağıtımdan sonra 1-2 ay biz alışamamıştık zaten. ne bileyim sizlerin kolay alıştığını :) ne güzel işte :)
mutlu olun kızlaaaar...

ben sanırım askerm ynmdayken çok aptal bi dua etmişim :( ona hep diodum öle bişey gelsnki başıma seni özleemeye vaktim olmasn hemn zmn geçsn komaya bile girmeye razıyım seni özlemeye vaktm olmsn yeterki demiştm nolur dua ederkn bnm gibi aptal olmayın öle bi duruma düştüm ki herşey darmadağınık oldu :(( ewimzii dedemn ynna taşıoruz bnm babann baya bi borcu çıktı iflas etmş durumdays tek dayanağm da ynmda değil :(( uzun süre buralarda olamıcm sizlerde benm için dua edin nolur ve herşein hyrlısını isteyn bnm durumuma düşmeyn yalvarırım :(( çok ağır şeler yaşıorum rabbm düşmanmn başına vermesn kaldırmaya çlştkça batıorum askermn sesini duydğmda rhtlıorm ona belli etmemk için konşrkn tırnklarımı yiorm kendmi sıkıorm bunlarda geçcek biliorm nolur kzlar müslmnn müslümana duası kbl olurmş belki birinz çok içten dua etcnz bzm kurtuluşmz olcnz nolur dua edin bize ben bitmiş durumdaym :((

ben sanırım askerm ynmdayken çok aptal bi dua etmişim :( ona hep diodum öle bişey gelsnki başıma seni özleemeye vaktim olmasn hemn zmn geçsn komaya bile girmeye razıyım seni özlemeye vaktm olmsn yeterki demiştm nolur dua ederkn bnm gibi aptal olmayın öle bi duruma düştüm ki herşey darmadağınık oldu :(( ewimzii dedemn ynna taşıoruz bnm babann baya bi borcu çıktı iflas etmş durumdays tek dayanağm da ynmda değil :(( uzun süre buralarda olamıcm sizlerde benm için dua edin nolur ve herşein hyrlısını isteyn bnm durumuma düşmeyn yalvarırım :(( çok ağır şeler yaşıorum rabbm düşmanmn başına vermesn kaldırmaya çlştkça batıorum askermn sesini duydğmda rhtlıorm ona belli etmemk için konşrkn tırnklarımı yiorm kendmi sıkıorm bunlarda geçcek biliorm nolur kzlar müslmnn müslümana duası kbl olurmş belki birinz çok içten dua etcnz bzm kurtuluşmz olcnz nolur dua edin bize ben bitmiş durumdaym :((

Canim allah yardimcin olsun insallah hersey gecer duzelir gecer insallah allahim sana ve ailene saglik ve dayanma gucu versin canini sikma sakin bolca dua et derdi veren allah dermaninu da verir

bukummmmm kıyamam bebeğim sana ben derdi veren allahım dermanı da dşünmüştür askım üzülme sen güçlü olmaya çalış daha yazdıklarını okurken dua etmeye başladım yarın akşam da kandıl bol bol dua ederiz bitanem kendıne iyi bak özletme gel yine :(

Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. benim gibi bişey olmuş ama ben ananemi kaybettim Allaha şükür ailen hayatta bir olup inşallah en kısa sürede atlatırsınız. Sen ayakta durki babana yardımcı ol o şuanda daha kötü durumdadır. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.. Bu mübarek günde bol bol dua et. Allahım inşallah bütün dualarını kabul eder. Kendine iyi bak canım.

hepinizin kandili mübarek olsun bu gece edilen bütün dualar geri çevrilmezmiş başta askerım olmak üzere tüm askerlermıze dualarımı esirgemeyeceğim iyi akşamlar

ay okuyan bile yok yahu.. topik kurudu kurudu..

buketim cok uzuldum cnm, allah yardimciniz olsun, cok zordur bilirim :( tez zamanda duze cikin insallah...

kizlar ne yapiyorsunuz yahu, ne alemde usta askercikler bakiim, nasil gidiyor?

Benimki simdiden basladi, haftaya gelirsin ziyarete demeye :)

ay okuyan bile yok yahu.. topik kurudu kurudu..

buketim cok uzuldum cnm, allah yardimciniz olsun, cok zordur bilirim :( tez zamanda duze cikin insallah...

kizlar ne yapiyorsunuz yahu, ne alemde usta askercikler bakiim, nasil gidiyor?

Benimki simdiden basladi, haftaya gelirsin ziyarete demeye :)

Napalım canım işte dört gözle aramasını bekliyorum işte. şimdilik rahat gibi ama çok yoruluyormuş komutanları değişicekmiş yeni komutan için hazırlık yapıyolarmış silahlı yürüyüşe başlamışlar asfalt faalan dökmüşler yerlere mutfakla onlar ilgileniyormuş böyle 1 ay daha sürer heralde dedi erkenden de uyuyo canım yaa çok yoruluyor heralde :( bide d.bakıra dağıtılma ihtimali var ondanda korkuyorum işte komutanın gelmesini bekliyoruzki artık herşey belli olsun diye :(
Senin askerin nasıl canım nasıl geçiyormuş. Nerde yapıyordu?

hayatta her şey bizim için buketcimm ,isyan etmeden bukadarına şükür demeyi bilmek gerek en zor anlarda bile neden biliyor musun.hayatta dermanı olmayan dertler var ya onlardan birine tutulsaydınız ? ya biri aranızdan ayrılsaydı ? şükret güzelimm ve asla isyan etme.zor olucak ama o dönemlerde geçicek.ayakta kal dik dur sabırlı ol .sakın yıkılma senin geride ve ileride bir hyatın var.RABBIM yardım eder şüphen olmasın.bolca dua et birtanem.ALLAH yardımcınız olsun.

Allah sabir versin canım. İnşallah duzeltirsiniz durumunuzu tez zamanda, öylesi de cok zor. Allah ailene de askerine de sana da bolca sabir versin.

Benimki bugün ktm den kurtulup, midyata gitti cok şükür. Ne nasil olacak bilmiyorum şimdilik, inşallah guzel, rahat bir yerdir. Allah hepimize yardım etsin. :31:

Allah sabir versin canım. İnşallah duzeltirsiniz durumunuzu tez zamanda, öylesi de cok zor. Allah ailene de askerine de sana da bolca sabir versin.

Benimki bugün ktm den kurtulup, midyata gitti cok şükür. Ne nasil olacak bilmiyorum şimdilik, inşallah guzel, rahat bir yerdir. Allah hepimize yardım etsin. :31:

iyi hadi sevındım cnım oradan kurtulmasına üzlme artık sende

Back
X