• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Kızlarrrrr neler yapıyosunuz ?

Ya aklıma bişey geldı bugun bı de sıze sorayım dedım .. Hanı bız 92/2 a tertibiz ya bı de bu 92/2 b ler var onlarda temmuzun 2 sınde başladılar gıtmeye ama neden acaba onların yarenlerı gelmedı buraya yada baska bı topik acmadılar yaw azcık hava yapar kendımızı avuturduk nede olsa usta sayılırız onlar gelınce :)

Bence onların yarenleri yok :9: Yazık onlara :1:

Ya aklıma bişey geldı bugun bı de sıze sorayım dedım .. Hanı bız 92/2 a tertibiz ya bı de bu 92/2 b ler var onlarda temmuzun 2 sınde başladılar gıtmeye ama neden acaba onların yarenlerı gelmedı buraya yada baska bı topik acmadılar yaw azcık hava yapar kendımızı avuturduk nede olsa usta sayılırız onlar gelınce :)

hayy allhım dşündüğün şeye bak canım ya güldürdün vallahi beni nlerle kendimzi avutuyoruz olsun 92/3 ler var asıl o zmn usta olucaz bi görsek onların gitiiğini rahatlıcaz :D

şafak 410... hergün şafak attırınca çok daha zor geçiyor gibi günler acaba saymasakmı yaa kızlarrr((:

:14:
Evet öyle canım yaa işimiz gücümüz meraklanmak, onlar gelene kadar böyle sürecek herhalde... Allahtan benim eşim 3 te aradı beni de içim rahat etti, bakalım akşam arayabilecek mi? Bir de gece nöbeti var...

Ne güzel canım seninki aramış benimki hala aramadı korkuyorum ya. Bide geçen gün d.bakır gitmişler yinemi gittiler acaba insan ister istemez kötü şeyler düşünüyor off :14:
Benimkide nöbet tutmaya başlamış. seninkii nerdeydi canım?

Haklısın canım ya neden gelmediler acaba. belki bilmiyorlardır yada yeni gönderdiler ya yavaş yavaş gelirler bence. :1:

şafak 410... hergün şafak attırınca çok daha zor geçiyor gibi günler acaba saymasakmı yaa kızlarrr((:

Bencede yaa daha 10 gün oldu gideli sanki 1.5 2 aydır gitmiş geliyro bana yaa off.. o burdayken zaman çabucak gitti gittiğinden beri geçmiyor sanki.. zamanlarr bize inat galiba:14:

Gozdeeee... Ay bugun gezdim ciciler aldim evime, hep aklima geldin yaaa.. Naptin kuzum? İyi misin bakiim konusamadik epeydir?

öle oluo zmnla burdaki herkse alışıosn bişi oldumu hmn aklına gelio aaa ondada wrdı aaa napıoki acaba görüşemedk nezmndr aaa kk daki arkadaş öle demişti..:)))) neler aldın anlat bakalım bnde napiim hep aynı dün çarşımz wrdı bütüngn pc başındaydm geçip gtti yne tatil anlıcğn:)

öle oluo zmnla burdaki herkse alışıosn bişi oldumu hmn aklına gelio aaa ondada wrdı aaa napıoki acaba görüşemedk nezmndr aaa kk daki arkadaş öle demişti..:)))) neler aldın anlat bakalım bnde napiim hep aynı dün çarşımz wrdı bütüngn pc başındaydm geçip gtti yne tatil anlıcğn:)

benimkide bos oturuyor ozellikle haftasonlari, telefonda gecti bizimde haftasonu.. alisveris maratonunda o da yardimci oldu hatta :)) ay boyner evdeye bayiliyorum yaaa.. firin kaplari aldim mor mor ;)

indirim vardi haftasonu boynerde :) morhipodada indirim vardi aldim ivir zivir iste :) makarna kaseleri aldim, sampanya kadehleri aldim, ufak servis tabaklari aldim :) sevindirik oluyorum ceyizime bisiler alinca :)) senin nasil durumlar, iyi misiniz? $1_436615.webp$untitled.webp$untitled3.webp$1_594285.webp$1_582820.webp$untitled2.webp$1_780913.webp

benimkide bos oturuyor ozellikle haftasonlari, telefonda gecti bizimde haftasonu.. alisveris maratonunda o da yardimci oldu hatta :)) ay boyner evdeye bayiliyorum yaaa.. firin kaplari aldim mor mor ;)

indirim vardi haftasonu boynerde :) morhipodada indirim vardi aldim ivir zivir iste :) makarna kaseleri aldim, sampanya kadehleri aldim, ufak servis tabaklari aldim :) sevindirik oluyorum ceyizime bisiler alinca :)) senin nasil durumlar, iyi misiniz? Eki Görüntüle 460657 Eki Görüntüle 460656 Eki Görüntüle 460655 Eki Görüntüle 460659 Eki Görüntüle 460658 Eki Görüntüle 460661 Eki Görüntüle 460660

hpsi birbirnden güzelmil allah iilik sağlık huzurla kullanmk nasip etsn

aman dağlara taşlara:nazar: iiyiz çk sükür çeyize ddğn gbi ara werdm nası olsa 2sene wr düğüne o gelince alcm artk kalanları

Iyi yapmissin cnm, kafan bi nebze daha rahat olur en azindan.. aman masallah :) zaten uzakta zor, bi de gerilince hepten gecmek bilmiyor, cin iskencesi :(

Iyi yapmissin cnm, kafan bi nebze daha rahat olur en azindan.. aman masallah :) zaten uzakta zor, bi de gerilince hepten gecmek bilmiyor, cin iskencesi :(

ewt telefon çk rht kullanıodu şmdide bi üst dewre çawuşlara şlikayet etmş telde kullanamıo ankesörlüden ztn 5dk anca konuşuluo:((( çk kötü oldu bu bzm içn

:14:

Ne güzel canım seninki aramış benimki hala aramadı korkuyorum ya. Bide geçen gün d.bakır gitmişler yinemi gittiler acaba insan ister istemez kötü şeyler düşünüyor off :14:
Benimkide nöbet tutmaya başlamış. seninkii nerdeydi canım?

Evet aradı canım çok seviniyorum arayınca, geceye nöbeti vardı nöbetten önce de aradı yine.... Aramayınca ben de merak ediyorum... Arasaydı keşke seninki de böyle merak ederk zor, bir de Diyarbakır işi olunca insan iyice merak eder... İnşallah önemli bir şey yoktur... Benim eşim İstanbul-Üsküdar'da ama sanırım Balıkesir'e göreve gitme durumu var gibi... Tümgenerale makam şoförlüğü yapacak... Daha belli değil ben de merakla onu bekliyorum...Hayırlısı neyse o olsun diyerek...

Bencede yaa daha 10 gün oldu gideli sanki 1.5 2 aydır gitmiş geliyro bana yaa off.. o burdayken zaman çabucak gitti gittiğinden beri geçmiyor sanki.. zamanlarr bize inat galiba:14:

Ayy ilk zamanlar hiç geçmezdi yaa... Benim eşim 28 gün acemilik yaptı, 1 ayda geldi dağıtım iznine bana teskereyi alıp gelmiş gibi geldi o kadar yaniii... Resmen zulümdü yaa... Hala zulüm ama o ilk günler var yaa, düşman başına.... :50:

Son düzenleme:
Evet aradı canım çok seviniyorum arayınca, geceye nöbeti vardı nöbetten önce de aradı yine.... Aramayınca ben de merak ediyorum... Arasaydı keşke seninki de böyle merak ederk zor, bir de Diyarbakır işi olunca insan iyice merak eder... İnşallah önemli bir şey yoktur... Benim eşim İstanbul-Üsküdar'da ama sanırım Balıkesir'e göreve gitme durumu var gibi... Tümgenerale makam şoförlüğü yapacak... Daha belli değil ben de merakla onu bekliyorum...Hayırlısı neyse o olsun diyerek...[/B

Amann maşşallah canım yaa istanbuldaymışş seninkii bende istanbulda oturuyorum :) sen nerde oturuyosun tatlım? balıkesirde yakın tatlım yaa hayırlısı neyse o olsun hiç değilse batıda diye şükret canım..[/B]

Ayy ilk zamanlar hiç geçmezdi yaa... Benim eşim 28 gün acemilik yaptı, 1 ayda geldi dağıtım iznine bana teskereyi alıp gelmiş gibi geldi o kadar yaniii... Resmen zulümdü yaa... Hala zulüm ama o ilk günler var yaa, düşman başına.... :50:

Aynen öyle canım hele ilk gittiği gün o nasıl bi gündü yarabbim resmen elim kolum gitti kaldım istanbulun ortasında tek başıma napıcağını bilmeyen kimsesiz çocuklar gibi :( Allahım bize bir daha o acıları göstermesin tez zamanda kavuştursunn askerlerimizeee..:72:

Aynen öyle canım hele ilk gittiği gün o nasıl bi gündü yarabbim resmen elim kolum gitti kaldım istanbulun ortasında tek başıma napıcağını bilmeyen kimsesiz çocuklar gibi :( Allahım bize bir daha o acıları göstermesin tez zamanda kavuştursunn askerlerimizeee..:72:

Ben Ankara da oturuyorum canım... Allahtan eşim bu konuda şanslıymış gerçekten... Acemiliğini de İzmir de yaptı... Hem de hiç doğru düzgün eğitimden geçmediler, rahattı yani... Doğu çıksaydı ne yapardım bilmiyorum yaaa çıldırırdım herhalde... Evli olunca başka oluyor canım yaa sonuçta bir ömür geçirmek için evleniyorsun çocuk oyuncağı değil, ay Allah korusun yaa.... Düşüncesi bile kötü....

İlk gün çok kötüydü evet, kendimi çok boşlukta hissettim, yalnız uyumak, yalnız kalmak, merak ve endişe duygusu hangisini anlatsam hiç birinin iyi tarafı yok ki... Amin inşallah tez vakitte sağ salim kavuşalım askerlerimize....

Son düzenleme:
Ben Ankara da oturuyorum canım... Allahtan eşim bu konuda şanslıymış gerçekten... Acemiliğini de İzmir de yaptı... Hem de hiç doğru düzgün eğitimden geçmediler, rahattı yani... Doğu çıksaydı ne yapardım bilmiyorum yaaa çıldırırdım herhalde... Evli olunca başka oluyor canım yaa sonuçta bir ömür geçirmek için evleniyorsun çocuk oyuncağı değil, ay Allah korusun yaa.... Düşüncesi bile kötü....

İlk gün çok kötüydü evet, kendimi çok boşlukta hissettim, yalnız uyumak, yalnız kalmak, merak ve endişe duygusu hangisini anlatsam hiç birinin iyi tarafı yok ki... Amin inşallah tez vakitte sağ salim kavuşalım askerlerimize....

senın kı suan nerede canım ?

Back
X