• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

benimki de gitti biraz once.. :( aglayamiyorum ben kizlar ya... onu daha cok uzucem gibi geliyor, tikanip kaliyorum :S

o da iyi gitti zaten, gergindi firtinalar estirdi dun ama bugun daha iyiceydi..

gececek bu zaman tabii ki durcak hali yok ya.. hepimizi allah kavustursun, kazasiz belasiz insallah..

simdi basliyor esas askerlik, hepimize hayirli teskereler..

oyyyyyyyy nolmus bu topık ya az moral vermeye geldım sıze. 91-3 denım. ayn ı evrelerden gectık, baskaları da gececek. bence bu kadar ne kendınızı ne de sevdıgınızı yıpratmayın yazık. sabırlı olmaya calısın. zamanı degerlendırmeye calısın. mektup yazın anı bırıktırın ama bu kadar paralamayın bence. askerlıgınız daha baslamadı bıle. usta bırlıgıne bı gıtsın aradan bı kac ay gecsın asıl bunalımlar o zaman baslıyor. sızın destek olmanız lazım sız boyle yaparsanız onlar ne yapsın orda ??? toplayın bakalım kendınızı :34: olumlu seylerden konusun :34:

ilk silüsü aldıklarında yanı yol parası veriyorlar ama dağıtımda vermiyorlar cnm

Aha kaldı o zaman benimki. Of. Dağıtımda para vericez demişler, hesap numaralarını falan almışlar. O da düne kadar kontrol etmemiş hesabı. Yol arası verecekler diye de harcamıştı parasını. Kaldı şimdi ortada. Birliği arıyor sanırım su an.

Aha kaldı o zaman benimki. Of. Dağıtımda para vericez demişler, hesap numaralarını falan almışlar. O da düne kadar kontrol etmemiş hesabı. Yol arası verecekler diye de harcamıştı parasını. Kaldı şimdi ortada. Birliği arıyor sanırım su an.
bnmkine vermemişlerdi canım ben öyle biliyorum .eğer dedilerse verirler olmadı komutanı yardımcı olur .

bnmkine vermemişlerdi canım ben öyle biliyorum .eğer dedilerse verirler olmadı komutanı yardımcı olur .

Bulunduğu şehirdeki birliğe gidip komutanla konuşmuş. Adam ağır laflar etmiş, bu yaştasın son güne mı bırakıyorsun falan diye. Morali bozuktu zaten iyice bozuldu. Of of.

şafak 421 hadi kızlar ya şafak attıralım hepimiz sevdiğimizi tekrar askeriyeye gönderdik ama olsun sabırlı olalım bakalım şafaklar kaçlarda benimkisi 421 ((:

Bulunduğu şehirdeki birliğe gidip komutanla konuşmuş. Adam ağır laflar etmiş, bu yaştasın son güne mı bırakıyorsun falan diye. Morali bozuktu zaten iyice bozuldu. Of of.

Canım ya kötü olmuş senin askerinde etimesguttaydı diye hatırlıyorum. benimkinede vermediler benimkini 9.30da bindirdik canım şuan siverekte teslim olmuştur heralde bugün son diye biliyorm. ne zaman gidicek peki :S

götürmcktm askerimi havaalanına dayanamdm gttm o havaalanı bana küçück geldi darcık geldi gözlerini kaçır gözlermden dayanmıorm dedi :(( başldm ağlamaya ben ağldm o ağladı :(( kaynanacıkta mafoldu ağlmktan onu kocası teselli etti bni amcası sonra sarıldk berber ağldk kynanmla tam dalga geçlck pozisyndaydık askerimze sarlcğmza brbrmze sarıldk :) vedalştk askermle tam gidiodu güvnlkten geçti tekrr döndü koştu sarldı bana o anı hiç unutmam :(( bırkma beni die yalvrdı resmen :(( zor ayrdlr bizi :((( bizim için döncem die bağırdı deli :)) 1 saat önce knştm erzncanddaymş teslm olmaya gdiom dedi :(( alışırmı insan buna nsl alışır alşmak die bişey yok ki insan kendni kandırıo bu 14 ay geçick ama bizde kendmzden geçicez :(( şimdiden özldm kokusunu :(( hpimznkini allahkavuştrsun sabr versn rabbm şafak 421 off off artk gün saaymcm ay saycm öle daha az zedeler belki :(((

götürmcktm askerimi havaalanına dayanamdm gttm o havaalanı bana küçück geldi darcık geldi gözlerini kaçır gözlermden dayanmıorm dedi :(( başldm ağlamaya ben ağldm o ağladı :(( kaynanacıkta mafoldu ağlmktan onu kocası teselli etti bni amcası sonra sarıldk berber ağldk kynanmla tam dalga geçlck pozisyndaydık askerimze sarlcğmza brbrmze sarıldk :) vedalştk askermle tam gidiodu güvnlkten geçti tekrr döndü koştu sarldı bana o anı hiç unutmam :(( bırkma beni die yalvrdı resmen :(( zor ayrdlr bizi :((( bizim için döncem die bağırdı deli :)) 1 saat önce knştm erzncanddaymş teslm olmaya gdiom dedi :(( alışırmı insan buna nsl alışır alşmak die bişey yok ki insan kendni kandırıo bu 14 ay geçick ama bizde kendmzden geçicez :(( şimdiden özldm kokusunu :(( hpimznkini allahkavuştrsun sabr versn rabbm şafak 421 off off artk gün saaymcm ay saycm öle daha az zedeler belki :(((

Canim cok zor evet seni cok iyii anliyorum ama bir ayi atlattik bile. bende artik aylari sayiyorum daha iyi geliyor gunler dhaa cabuk geciyor sanki.bizim dagitima daha 38 gun var:( o gunlerde bende senin gibi olucam eminim ama hep beraber ustesinden gleecegiz zorluklarin atlatacagiz inss:( sabir sabir sabir...:2:

Canim cok zor evet seni cok iyii anliyorum ama bir ayi atlattik bile. bende artik aylari sayiyorum daha iyi geliyor gunler dhaa cabuk geciyor sanki.bizim dagitima daha 38 gun var:( o gunlerde bende senin gibi olucam eminim ama hep beraber ustesinden gleecegiz zorluklarin atlatacagiz inss:( sabir sabir sabir...:2:

çok zor yavaş yvş alışıodm çktı geldi 1 hafta bıynca ynmdan ayrlmadı ve yne bırktı gitti şimdide diormki keşke gelmeseydi görüpte ayrılmk çok zor oluo :( geçn hafta bugn sewglm gelio die uçuodm şmdi ise kolumu kıprdatck halm yok ağlamak uyumk mzk dinlmk istyrm :( o kdr anlmszki izmir boş bi mağara sanki soğuk sessz karanlk tek başıma kaldm :(( askern geldiğinde beni çok ii anlcksn heryerde onu görüorum sanki yine elmde tel bi oyana gidiom bi buyana yinede çalmıo :(( allahtan ewli değiliz yoksa daha ağır gelirdi onsz yatağa girmk gezmk ymk ymk ewn içnde tek kalmk allah ewli olanlara daha çok sabır versn benm şimdi tek avuntum geldğinde istemeye gelck olmaları :) hattınıda götrdü ynnda tel ordan ayarlrm dedi inş. yakalanmamştr içeri sokarken

çok zor yavaş yvş alışıodm çktı geldi 1 hafta bıynca ynmdan ayrlmadı ve yne bırktı gitti şimdide diormki keşke gelmeseydi görüpte ayrılmk çok zor oluo :( geçn hafta bugn sewglm gelio die uçuodm şmdi ise kolumu kıprdatck halm yok ağlamak uyumk mzk dinlmk istyrm :( o kdr anlmszki izmir boş bi mağara sanki soğuk sessz karanlk tek başıma kaldm :(( askern geldiğinde beni çok ii anlcksn heryerde onu görüorum sanki yine elmde tel bi oyana gidiom bi buyana yinede çalmıo :(( allahtan ewli değiliz yoksa daha ağır gelirdi onsz yatağa girmk gezmk ymk ymk ewn içnde tek kalmk allah ewli olanlara daha çok sabır versn benm şimdi tek avuntum geldğinde istemeye gelck olmaları :) hattınıda götrdü ynnda tel ordan ayarlrm dedi inş. yakalanmamştr içeri sokarken

bende hep bundan korkuyorum tam azcık alıştım derken 1 hfta beraber geçriince ilk başa dönermiyim acaba tekrar dye düşünüyorum hep:( ama ustalık iyidir canım bizde gelsek o günlere bian önce.rahatlıkla tel sokuluyr diyorlar çok güzel olur öyle olursa sizin içinde iyi olur .msjlaşırsınz konuşursunuz aemilik gibi olmaz ddaha raht olur elbet.inş atlatacağız şimdi böle konupuyorumda dağıtım gelsin beni gör sen burlarda:(

çok mutluyum yha askerm aradı knştk çok rhtmş 50 kişiyis dedi komutanlk küçük ztn dedi çok rht sadece 1 hfta eğitm aşcz dedi snra eğtm yokmş dedi telde serbesmş akşm 8 le 9 arası cep teli serbes dedi çarşıya çkrknde alabliosn telleri dedi herks elnde telle gezio görmn lzm sanki tatldeler dedi hattını götrmştü teli götrmedğine pişmn oldu inzibahtmş bnmki :) pamuk seker gibi kmtnlr varmş :) şöförlk için seçmelere alnmş ondan hbr bklioz inş. seçlmz :) bn seni skldkça ararm dedi banadanumra verck sendebni ararsn dedi :) rüyadA gibiyim yha :) rbbm hpnze bu rhtlığı nasp etsn

çok mutluyum yha askerm aradı knştk çok rhtmş 50 kişiyis dedi komutanlk küçük ztn dedi çok rht sadece 1 hfta eğitm aşcz dedi snra eğtm yokmş dedi telde serbesmş akşm 8 le 9 arası cep teli serbes dedi çarşıya çkrknde alabliosn telleri dedi herks elnde telle gezio görmn lzm sanki tatldeler dedi hattını götrmştü teli götrmedğine pişmn oldu inzibahtmş bnmki :) pamuk seker gibi kmtnlr varmş :) şöförlk için seçmelere alnmş ondan hbr bklioz inş. seçlmz :) bn seni skldkça ararm dedi banadanumra verck sendebni ararsn dedi :) rüyadA gibiyim yha :) rbbm hpnze bu rhtlığı nasp etsn

ayyy nasıl bir mesajdır bu yaaaa:) böle her cümlesini okurken içim kıpır kıpır ettiiii:)inan en az senin kadar mutlu oldum canımyaa çoook sevindim senin adınada :) inş bizim içinde aynı şartlar olur düşeceği yere bağlı birazdaa Alllahımmmmm innşşş:)

Kizlar benim askerim pazartesi sabahi y ola cikicak yazdiklarinizi okuyunca nasil ayrilicam dusuncesi basladi hep boylemi olcak gelmesi guzel de gitmesini dusunmekten yasadiklarimin tadini cikaramiyorum buket canim senin adina ccok sevindim darisi basina telden girip arada sirada bakiyorum size p.tesiden sonra yine atarim kendimi yarenlerin yanina

Tertiplerim neler yaparsınız yahu :32:

uzun zamandır giremedim foruma, yemin töreni dağıtım izni derken elim ermedi hiç.. benim askerimin usta birliği Antalya / Manavgat - Side ye çıktı.. var mı o tarafa düşenler? haberleşelim..

buarada çok fenaymış böle görüp tekrar göndermek.. allahım deli olucam dedim en son ben, aklım gidicek dedim ya.. insanın bırakası gelmiyo, yollamıyorum ben yarimi deyip alıp kaçırası geliyo insanın.. işte böyle hatunlar.. kimin askeri nerelere gitmiş şimdi okumaya başlıcam, arayı kapatırım diye düşünüyorum...

sizin keyifler nasıl?

Son düzenleme:

bu msjı okudum gözlerim doldu bzm giderknki halimz geldi gözüümün önüne....

arkasından bu msjı okudum senn adına bn bile rhtladım arkadaşım:70:

hepinzin msjlarını okudum en az bnm kadar üzülüp sewndiğinize emnm canlarım bnm yha iiki varsnz iiki burası var yoksa kafayı yeriz hrlde :))) inş. rabbm sizdende böle msjlar gelmesini nasp eder rahat raht tatl gibi yapar gelrler askerlklerini inş..sağ salim gelip bzm olurlar inş. insan olmk çok değişik yha sabh onu gönderdm akşma kdr ağladm akşm sesini duydm güsel haberlerni aldm sabaha kdr uyumadm mutlulktan salk gibi gezdm ortlarda :) bide dün bnm arkdşn sewglisnn askere gtceğini öğrndm sonra dedim çok şükür biz 400 leri bitrcz o anı bida yaşmcz ilk günkü halimi htrlamak bile istemiorm neydi o halmz yha bi yarılasak şu askerliği hepmz bu zmnlrımıza gülcez :)) gülmk istyrm artk yhaa bide sizden bişey istcm kızlr biliorm hepimz btn askerlr için dua edioz ama bunu birazck özel tutarsanz sewnrm elifin (brrk) askeri %99 doğuya çıkck bilecik söğütte elifim mafoldu dua etmkten sizde dua edin nolur pis yere düşmesn :(( bunu cani gönülden yapan herkesden allah razı olsn :))

Back
X