• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

kız senin şafak o kadar az mıydı yaw ? :53:

allah yardımcısı olsun .. bizimki rahat şimdilik ama onlarda da henüz izin hakkı yok. haziranda gelcek kısmetse arkadaşım evlenio 2 haziranda yanımda olmanı istiyorum dedim tamam dedi :16:

amin canım, bütün askerlerin yardımcısı olsun Rabbim..
ben hiç izin kullanmasını istemiyorum birgün bile erken gelse bizim için büyük kar olur..
ama bakalım yazın dayanamayabilir bi uğrar yanıma :6:

.

bende istemiorum ama yazın bi kere gelmem lazım dayanamam dedi bende o zaman bari düğüne gel bende yalnız kalmamış olurum dedim ..
yoksa bende çok istemiyorum. zaten bi daha kullanamaz tek izin hakları var.

Merhaba kızlar
Bende 91/3 yareniyim
Konunun baslarında bende aktiftim devamlı ama sonraları pek giremedim
Oyuzden buyuk ihtimalle beni hatırlayanınız olmayacaktır

Nasıl gidiyor safaklar =)

valla zor gidiyor ama gidiyor allaha şükür
şafak sayıyoruz az kaldı 299 u görmeye azimle bekliyoruz :nazar:

Merhaba kızlar
Bende 91/3 yareniyim

tertip nasıl gidebilir :31:

daha 299 olamadık bizde :31:

henüz 309 :)

bunada şükür :31:

.

Hİ Hİ ben izinleri düştüm canım o yüzden öle az benim şafağım öle sayınca daha bi hoşuma gidiyor evet dayanmak çok zor bende istemiorum izine gelmesini görmek isterim ama işte esranın dediği gibi bir gün bir gündür yaaaa sabır sabır sabır tasına döndüm :31:

Ben 309 sayıyorum valla..izinleri düşersek 278 oluyo :)) ama ben izin düşmeyeceğim çünkü benim askerim haziranda izine gelecek ve hepsini kullanacak. Gelsin yaaa...
Ben izinlerini kullanmasını istiyorum....

Ben 309 sayıyorum valla..izinleri düşersek 278 oluyo :)) ama ben izin düşmeyeceğim çünkü benim askerim haziranda izine gelecek ve hepsini kullanacak. Gelsin yaaa...
Ben izinlerini kullanmasını istiyorum....

bende izinlerin hepsini düşmedim, bakalım kullanırsa şafakta değişme olmaz kullanmazsa süpriz düşüş olur işte :12:

.

Bu Gece Ticker'mın atmasını Bekleyemeyeceğim, çok uykum var çünküüü :31:

artık sabah şafak atıcam..

.

Merhaba kızlar
Bende 91/3 yareniyim

ben hatırladım seni özlem :3:
bende senin gibi başlardaki kadar aktif değilim arada bir uğrayıp şafak attırıyorum bizim tertipler çoktan kurdular muhabbeti maşallahh:nazar::nazar:

şafak 285 :16:

şafak kartındaki 0'ın bitmesine çook az kaldı :10::10:

bende izinleri sonra düşcem. izin kullanır mutlaka ama az düşünüyor 6 gun falan. bakalım. 299 u bi göremedik ya bekliyorum hala :14:
sevgililer günü için napsam onu da bilemedim. kararsızım bu aralar ..

Veeeee- MEHTAP: DOĞAN GÜNEŞ...

Allahın izniyle yarın aşkımın yanındayım kızlarrrrr... Allaha çok şükür yaa, çok şükür...

yeni gelenlere hoşgeldin dememişiniz kızlar ben diyim bari hoşgeldinizzzzzzzzzz
yaa ohh esra gidiyor bugun yanına kıskandım valla bende gitmek istiyorum valla 6 aydır görmüyorum kafayı yiyecem bunalıma girdimm kızlar

şafak :285 :72

6 ay mı başından beri hiç görüşmediniz mi? :53:
bız gorusmeyelı 87 gun falan olcak.
26 şubatı bekliyoruz bizde :16:

6 ay mı başından beri hiç görüşmediniz mi? :53:
bız gorusmeyelı 87 gun falan olcak.
26 şubatı bekliyoruz bizde :16:

yok ya hiç görüşmedik işte taa askere gitmeden 2 hafta önce filan yanına gitdim bide ayrı sehirlerdeyiz biz ankara kırsehir daha o gördüğüm yaa işte cıldırcamm ohh ne güsel ben cok sansszıım yaaa :31:

Son düzenleme:
Back