- 21 Eylül 2010
- 2.293
- 194
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napıosunuz canlarım kaç gündür giremiyorum yazddıklarınızı okudum ohh yanına gidende var ceyiz düzende var gün sayanda var
şafağım : 289 yuppiiii
napalım canım hafta sonu işte evde vakit geçiriyoruz, kuzenlerim bizde
sen neler yapıyorsun..
topik git gide canlanıyor çeyiz eşya konularında :124:
.
napıosunuz canlarım kaç gündür giremiyorum yazddıklarınızı okudum ohh yanına gidende var ceyiz düzende var gün sayanda var
şafağım : 289 yuppiiii
Ve- Askerimin doğumgünü bugüünnnnnnnnnnnnnn !!!
Yanında olmak istiyorum aşkımmmmmmm, Allahın izniyle geliyorummmmm 3 gün kaldııı, 3 gün !!
Ve- Askerimin doğumgünü bugüünnnnnnnnnnnnnn !!!
Yanında olmak istiyorum aşkımmmmmmm, Allahın izniyle geliyorummmmm 3 gün kaldııı, 3 gün !!
Aynen devrem yaa orası öyle...
Sanada az kaldı kuzuuuum. Seninki nerdeydi?
O şimdi askeer canı neler isteeeer![]()
![]()
çok güzelmiş canım baktım. güle güle kullan sevdiceğinle
bende az mola verdim. belki işten çıkabilirim. dersane öğretmenim ikisini beraber götüremezsin sonra istediğin yer olmayınca üzülme boşuna dedi kafamı karıştırdı o yüzden ara verdim bende![]()
işte geldim burdayımdoğum günü kutlu olsun askerinin her doğum gününde sen ol hep ynında inş ohh görmeyede gitcen hediyeni yolladınmıı bakim
Dilerim, Bundan Sonraki Tüm Doğum Günlerinde Sevdiğinin Yanında Olursun Hep...
Günaydın Kızlar
İstanbulda Karr var fena
çok güzel gözüküyor ama sevdiğimsiz hiçbir anlamı yok
oda burda olsaydı bu kar'ın altında onunla gezseydim
ahh ahh..
bir dahaki kış yağar mı yine böyle çok kar :) acısını çıkartmak istiyorum çok fenaaaa
izmir bornova evet az kaldı canım26 gün kaldı inşallah gidebilirim havalar çok kötü.
ohohoho evet canları çok şey istio ama![]()
Kızlarr Çeyiz Çılgınlığım tuttu Yine...
çeyizime bugün yeni şeyler aldım :26:
Bakmak İsterseniz buyrun Çeyiz Sayfam :)
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/480960-ceyizimin-son-hali-kizlar-17.html
.
Sağol İwrancım inşallah. Yolladım atkı ördüm ellerimle, birde mektup yazdım yolladım onları canım.
Sağol adaşım hepimiz inşallah...
Kar çok güzel yine çoookkk.. İstanbul gelinliğini giyindi resmen...
Aaaaayyy süperlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
Kızlar napıonuz bakim yotubeden ''KOMUTANIM'' şarkısını şiddetler tavsiye ediorum mutlaka dinleyin bizde 24 saat konusuyoruz hastaneye diye çıktı 1 aydır erzurumda gezior askım sen askerlıkmı yapıon diorumgeziyorumya işte diyor sıpa
şafagımız : 287![]()
Kızlar napıonuz bakim yotubeden ''KOMUTANIM'' şarkısını şiddetler tavsiye ediorum mutlaka dinleyin bizde 24 saat konusuyoruz hastaneye diye çıktı 1 aydır erzurumda gezior askım sen askerlıkmı yapıon diorumgeziyorumya işte diyor sıpa
şafagımız : 287![]()
ne güzel ya
bizim denetimler var mayısın sonuna kadar izin bile yasak
yarim çok yoruluyor malesef, birde çok soğuk havalar
ama elden ne gelir ki..
Rabbim kolaylık versin inşaAllah..
Sabrediyoruz işte şu havalar bir sıcaklansa..
.