• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

bizim kızlar evlenmeye cıkmısınız olacak inş hayırlısıyla benimkide izinde geliyimde nişanlanalım diyor dedim acele etme gelince rahat rahat yaparız 2013 topiğinde bulusuruz canlar merak etmeyin :1:

şafak: 319
izinsiz: 293 :72:

hee gel sende takıl kuzum evleniyoruzzz :P :10: :10: :10: :10:

aynen canım ya benimkide izin alıcam yaza nişan olsun diyor ama bizimkiler off ya kızlar birbirimize dua edelim de herşey hayırlısıyla olsun inşaAllah :(

2013 topiği bekle biz geliyoruz :65:

.

Amiin kızlaaar :) Benimki de bnm ailesel sebeplerimden dolayı bırak nişanı izinde evlenek diyooooo :1: bizimkilere de mantıklı geldi işin garip yanıı :27: ama o askerdeyken hazırlıkları tek ben yapamıcağm için zor ama olsa kalpten giderim herhalde :52:

Amiin kızlaaar :) Benimki de bnm ailesel sebeplerimden dolayı bırak nişanı izinde evlenek diyooooo :1: bizimkilere de mantıklı geldi işin garip yanıı :27: ama o askerdeyken hazırlıkları tek ben yapamıcağm için zor ama olsa kalpten giderim herhalde :52:

oh ne güzel ya :31: bizimkiler asla oyle bişeyi kabul etmezler yani babam malesef bilmiyor bile daha :(

çok korkuyorum beni vermeyecek diye :14: :14:

.

Son düzenleme:

oh ne güzel ya :31: bizimkiler asla oyle bişeyi kabul etmezler yani babam malesef bilmiyor bile daha :(

çok korkuyorum beni vermeyecek diye :14: :14:

.

Korkma cnmm ya ben de nasıl korkardım bi bilsen ama tanıştıktan sonra sevdi damadını senin de aynen öyle olur eminimm gerçi hala takılır ben seni kimseye vermem diye ama :16:

Korkma cnmm ya ben de nasıl korkardım bi bilsen ama tanıştıktan sonra sevdi damadını senin de aynen öyle olur eminimm gerçi hala takılır ben seni kimseye vermem diye ama :16:

Bakalım ya canım inşaallah verir de boşuna korkmuş olurum :31:

peki nasıl bişey yani misafir gibi oluyor mu yoksa ne bileyim nasıl bir hava oluyor evde paylaşabilir misin :)

.

Bakalım ya canım inşaallah verir de boşuna korkmuş olurum :31:

peki nasıl bişey yani misafir gibi oluyor mu yoksa ne bileyim nasıl bir hava oluyor evde paylaşabilir misin :)

.

Tabisii:) biz tanışmayı bayrama denk getirmiştik cnm bayram havası misafir havası olsun diye :) bi o bi ben dışında herkes çok rahattı valla aileler hemen kaynaştı konuşacak ortak noktaları çokmuş :) ama babam öyle sert mesafeli konuşmadı Allah razı olsun onun payı büyük yani bu durumda. biz yemek çay kahve işleriyle meşgul olduk ztn kızkardeşimle elim ayağıma dolaşırdı tek olsaydım :32: ama bi aşkım bi ben gerim gerim gerildik ne soruyosalar o başka bişiy yok :17: sonradan çok dalga geçtik o hallerimizle :16: ama çok heyecanlı ve çok güzeldi aah ah senin de izinde tanışılır herhalde dimi terto ama olmasa da ne demişler geç olsun güç olmasın :16: amaa bizcee geç de olmasın güç de olmasıın :32:

Tabisii:) biz tanışmayı bayrama denk getirmiştik cnm bayram havası misafir havası olsun diye :) bi o bi ben dışında herkes çok rahattı valla aileler hemen kaynaştı konuşacak ortak noktaları çokmuş :) ama babam öyle sert mesafeli konuşmadı Allah razı olsun onun payı büyük yani bu durumda. biz yemek çay kahve işleriyle meşgul olduk ztn kızkardeşimle elim ayağıma dolaşırdı tek olsaydım :32: ama bi aşkım bi ben gerim gerim gerildik ne soruyosalar o başka bişiy yok :17: sonradan çok dalga geçtik o hallerimizle :16: ama çok heyecanlı ve çok güzeldi aah ah senin de izinde tanışılır herhalde dimi terto ama olmasa da ne demişler geç olsun güç olmasın :16: amaa bizcee geç de olmasın güç de olmasıın :32:

ne tatlı telaşlar yaşamışsın ya maşaallah :nazar:

bende yaşarım inşaallah tez vakitte hayırlısıyla da bende anlatırım burda :31:

inan sen anlatınca ben heycanlandım :31: :16:

Rabbim en güzel şekliyle tamamına erdirsin inşaallah.. :16:

.

Son düzenleme:
2013 evlenme topiğinde olamam herhalde anca nişan felan olur. 2014 e artık.
bizimkide bayramda tanışmıştı. çok da güzel anlaştılar sadece kendi gelmişti aileler daha tanışmadı. ama bizimkiler istemiyor:14:
bende şimdilik ses etmiyorum askerden dönsün o zaman dişimi göstercem :27:
sabırla bekliyorum olacak biliyorum:38:

bu arada çamaşır makinamı da bu haftasonu alıyorum allahın izniyle. çeyizimi tamamlayıp para biriktirmem lazım nişan için.:34:

2013 evlenme topiğinde olamam herhalde anca nişan felan olur. 2014 e artık.
bizimkide bayramda tanışmıştı. çok da güzel anlaştılar sadece kendi gelmişti aileler daha tanışmadı. ama bizimkiler istemiyor:14:
bende şimdilik ses etmiyorum askerden dönsün o zaman dişimi göstercem :27:
sabırla bekliyorum olacak biliyorum:38:

bu arada çamaşır makinamı da bu haftasonu alıyorum allahın izniyle. çeyizimi tamamlayıp para biriktirmem lazım nişan için.:34:

kimbilir belki benimde 2014 topiğinde olur babam vermez erken diye :31:
bilemiyoruz ki şimdiden :31:

hayırlı olsun canım hangi marka ve model ve ne kadar :27:

bende alıcam ama çok kararsızım şu sıralar ve çok pahalı geliyor bana :31:

.

Son düzenleme:
Allah'ın izniyle ben 2013'te evleniyorum. Bende o topiğe gideyim yaa niye gitmiyorumki :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Buarada aşkım şimdi çarşıya çıkıcak nete gircek bekle allah bekle...

Aaaaayyy kızlaaarr bide haftaya bugün, şuanda kars'ta olcam kısmetse...çok heyecanlıyım yaa..

kimbilir belki benimde 2014 topiğinde olur babam vermez erken diye :31:
bilemiyoruz ki şimdiden :31:

hayırlı olsun canım hangi marka ve model ve ne kadar :27:

bende alıcam ama çok kararsızım şu sıralar ve çok pahalı geliyor bana :31:

.

burdaki modele karar verdim. canım şuan alınacak en iyi zaman bence. çünkü devlet destekli %50 indirim var. bayiler yetişemiyo bile. 1300 burdakı fıyatı 1200 e 4 taksıt falan almayı planlıyorum.
http://www.bosch-home.com/tr/ürünle...aşır-makineleri/WAS20461TR.html?source=browse

benim babamda şu bakımdan erken diyor askerliği var daha gelecek iş kuracak vs derken biraz yaş bakıyor olaya.. kısmet bakalım belli olmaz bu işler.

Allah'ın izniyle ben 2013'te evleniyorum. Bende o topiğe gideyim yaa niye gitmiyorumki :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Aaaaayyy kızlaaarr bide haftaya bugün, şuanda kars'ta olcam kısmetse...çok heyecanlıyım yaa..

git kuzum git bırak bizi burda :25:
ay çok az kalmış. benim de tam 1 ayım var 30 gunden dusmeye baslıcaz ıns. tabı babam ızın verırse daha bılmıyor :27:
haftaıcı carsı mı olur yaw ?

Son düzenleme:

benimde Allah nasip ederse 2013 gibi gözüküyor inşaAllah öylede olur :12:

ne güzel ya hızla geçsin zaman sevdiğine kavuş hemencecik :16:

.

ne tatlı telaşlar yaşamışsın ya maşaallah :nazar:

bende yaşarım inşaallah tez vakitte hayırlısıyla da bende anlatırım burda :31:

inan sen anlatınca ben heycanlandım :31: :16:

Rabbim en güzel şekliyle tamamına erdirsin inşaallah.. :16:

.
Aminn cnm senin de inşallah heyecanın hiç kaybolmasın Allah temiz kalbine göre versin kalbin çok temiz diye hissettim tatloşumm ya benim 6.hissim çok kuvvetlidir :32: :27:

o topikte hep çeyizlik şeyler konuşuluyo bacicikom yaa biz daha tam daha başlamadığımızdan turist gibi kalırız orda :37: ay geri sayım başladı yaa şanslı terto senii elbet bi gün bizde görürüz yavuklumuzuuu :16:

tunceli / 319 :( inşallah bitecek bu günler............
Dualarım seninle sevdiğim...:5:

Allah kavuştursun cnm :72:

Son düzenleme:
burdaki modele karar verdim. canım şuan alınacak en iyi zaman bence. çünkü devlet destekli %50 indirim var. bayiler yetişemiyo bile. 1300 burdakı fıyatı 1200 e 4 taksıt falan almayı planlıyorum.
http://www.bosch-home.com/tr/ürünle...aşır-makineleri/WAS20461TR.html?source=browse

benim babamda şu bakımdan erken diyor askerliği var daha gelecek iş kuracak vs derken biraz yaş bakıyor olaya.. kısmet bakalım belli olmaz bu işler.

canım çok güzel seçim yapmışsın bende çok araştırıyorum, etrafımda yeni evlenenlere soruyorum hangi marka kullanıyorsun nasıl kullanışlımı falan diye,

çoğunluk bosch ve siemens markalarını tercih ediyor..

Galiba bende bosch alacağım :126:

işte benim annemde öyle düşünüyor askerden gelsin işe girsin öyle istesinler diyor ama böyle sevgili gibi takılmaktansa nişanlı takılmayı tercih ederim ben :27:

.

Aminn cnm senin de inşallah heyecanın hiç kaybolmasın Allah temiz kalbine göre versin kalbin çok temiz diye hissettim tatloşumm ya benim 6.hissim çok kuvvetlidir :32: :27:

o topikte hep çeyizlik şeyler konuşuluyo bacicikom yaa biz daha tam daha başlamadığımızdan turist gibi kalırız orda :37: ay geri sayım başladı yaa şanslı terto senii elbet bi gün bizde görürüz yavuklumuzuuu :16:

Amin ya zaten çok korkuyorum heycanımın gitmesinden herşeyin bitmesinden babamın beni vermemesinden ooyy oyy :26::26::26:
allah razı olsun canım fakat bence, senin kalbin temiz benide bu sebepten temiz kalpli görüyorsun.. :16:

.

git kuzum git bırak bizi burda :25:
ay çok az kalmış. benim de tam 1 ayım var 30 gunden dusmeye baslıcaz ıns. tabı babam ızın verırse daha bılmıyor :27:
haftaıcı carsı mı olur yaw ?

Canom oraya gitsemde bu topiğimizi bırakırmıyım ben yaaa... Siz benim canım tertiplerimsinizzzzz..
Benimki askeri gazinoda garson ya balım, 15 günde bir haftaiçi çıkıyolar. benim için süper oluyo evde yalnız oluyorum rahat rahat bağıra çağıra konuşuyorum msnden :1:
Buarada senin çamaşır makinesine bayıldımmmmmm, benim çamaşır makinemde bosch. ben almıştım 2 sene kadar oluyo. Onu değiştirip bunu alırım diye düşünüyorum. Çok beğendim çünküüüü...

benimde Allah nasip ederse 2013 gibi gözüküyor inşaAllah öylede olur :12:

ne güzel ya hızla geçsin zaman sevdiğine kavuş hemencecik :16:

.

Adaşımmmmmmm inşallaaahhh sende 2013 gelini olursunnn yaa... Hemde düğündaş oluruz :D allah hepimizi sevdiceğine çabucak sağ salim kavuştursun adaşım.

tunceli / 319 :( inşallah bitecek bu günler............
Dualarım seninle sevdiğim...:5:

Merhaba tertip, Allah kavuştursunnn. Allah yardımcısı olsun.
Askerin benim topraklarımda... Ben Erzincanlıyım ama Tunceli bizim kökenimizdir..
Neresinde tuncelinin pülümürdemi?

Allah kavuştursun cnm :72:

Bacım benimmmmm haklısın yaw, bizde çeyiz yapmaya başlayınca gidek oraya.. Darısı senin başına bebeğimmm :)

Aminnn hepimiz mutlu olalım inşallah canlarmm

Bi bundann :70: bi bundann :127: bi de bundann :132: sonrada bundaan :123: vee :49: hahaayt :emir_bebek: ay kendime inanamıyorumm :90:

Back