İstanbullsen?
kıs ne sanlısın valla keske bende gidebilsemde görebilsem benimkide doguda ya izinlerini ayrı ayrı kullanabiliomu ayyy valla gelirsem martda izin var diodu bana off ya bittsede kurtulsak daha 300 lerdeyız ne yazıkkı
olsun uzakta olsun, gönüller bir
nasıl olsa bitecek ve gelecek, ömür boyu seninle olacak
Rabbim sabırla bekleyebilmeyi nasip etsin hepimize
izin için erken gibi. daha 1 yıl var .. biz kurban bayramında görüşmüştük en son. ben şubatta gitcem kısmetse. mayıs da bi daha gitcem arkadaşımın düğünü var çanakkalede oradan da izmire geçcem. o da temmuz gibi gelecek. 1 hafta falan kalacak daha da ızın kullanmayacak öyle planlıyoruz bi aksilik olmazsa. 358
Benim gitmem mümkün değil, helikopterlerle götürüyolar orayahalinize şükredin kızlar :105:
Tertibimmmm benimmmm, sağlığı rahatı yerinde olsun, dua et sende yeter.. Geldiğinde artık hep yanında olcak...
romromela allah yardımcın olsun canım seninki daha da zor.
bizimkiler 1 kere izin kullanabiliolar onu da yazın kullanmayı düşünüyor. bakalım. hayırlısı.
bugün 357
evt cnm benimm bende öyle düşünüyorum ama bazen çok ağır geliyo kaldıramıyorum hele akşama kadar telini açmadığı günlerin gecesi bitmek bilmiyobu arada gözün aydın şekermm artıkk siz de mesajlaşıyosuunuzz ihuhu
Sağol cnm hepimizin. biz de yazın istiyoruz izni, kullanmak zorundalar ya doğuda ,yoksa erken bitsin diye kullanacağı yoktu
şafak 355
çok özledim onu.. 2 saat telefonla konuşuyoruz hergün yetmio ama
Canım ya 2 saat nasıl konuşuyosunuz? :44:
Biz en fazla yarım saat konuşuyoruz asıl vakiti olabiliyor ki o kadar :44:
mesailer 5 te bittiği için 5 den sonra işleri olmuo boş bırakıolar bunları. toplamda 7 askerler zaten bulundukları yerde. sevgilisi olan 2 kişi dolayısıyla telefon sırası olmuyor. konuşuyoruz bizde :)
ama çok konuşuyoruz kpss ye çalışacak zamanım kalmıyor işten yedide çıkuıyorum bi başlıyoruz 9 da bitio zaten.. ama kısalmam lazım ders çalışamıyorum.
mesailer 5 te bittiği için 5 den sonra işleri olmuo boş bırakıolar bunları. toplamda 7 askerler zaten bulundukları yerde. sevgilisi olan 2 kişi dolayısıyla telefon sırası olmuyor. konuşuyoruz bizde :)
ama çok konuşuyoruz kpss ye çalışacak zamanım kalmıyor işten yedide çıkuıyorum bi başlıyoruz 9 da bitio zaten.. ama kısalmam lazım ders çalışamıyorum.
Ya ama sen kısaltmam lazım diyosun sanırsam kıskanmış olabilirim azcık senibenimki izmir gaziemirde günde bir en fazla iki kez arayabiliyo beni ve 3-4 dakikalık telefon konuşmalarıyla idare ediyorumm
bizde 1 kere konuşuyoruz toptan konuşuyoruz. ama içerde telefon kullanamıyor. çok az oldukları için hemen göze batıyorlar. bizimki de izmir de ama bornovada. şimdi altına da yeni asker gelmiş o yüzden daha bi rahat. şimdilik böle. bizde dünden itibaren azalttık. evet ikimizde kpss ye çalışıyoruz. ikimizde önlisans mezunuyuz. açıktan okuyoruz ikimizde aöf işletme. bakalım eylulde sınav var. 9 ayımız var ıns kazanabiliriz :) ben işi bırakıyorum bu ay zaten dersaneye yazıldım. benim ki baya ciddi. o da musait olduğu zamanlarda çalışabiliyor. bir ara denetim vardı o zaman çok yoğundu o zaman konuşamıyorduk denetim bitiği için şimdi rahatlar :)
şafak 354 buluşma şafağımız 66
denetim geçsin rahatlar merak etme. ayyy 2,5 gun supermıs çok kıskandım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?