91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Bende İstanbul adaşım :)

kıs ne sanlısın valla keske bende gidebilsemde görebilsem benimkide doguda ya izinlerini ayrı ayrı kullanabiliomu ayyy valla gelirsem martda izin var diodu bana off ya bittsede kurtulsak daha 300 lerdeyız ne yazıkkı

Ayrı ayrı kullanılıyomuş canım, Allahım hepimize nasip etsin gidip görmemizi..

olsun uzakta olsun, gönüller bir
nasıl olsa bitecek ve gelecek, ömür boyu seninle olacak
Rabbim sabırla bekleyebilmeyi nasip etsin hepimize

Aaaaaminnnnn adaşım...

Hayırlısı olsun canım.. Allah hepimize nasip eder inşallah.

Benim gitmem mümkün değil, helikopterlerle götürüyolar oraya halinize şükredin kızlar :105:

Tertibimmmm benimmmm, sağlığı rahatı yerinde olsun, dua et sende yeter.. Geldiğinde artık hep yanında olcak...

romromela allah yardımcın olsun canım seninki daha da zor.
bizimkiler 1 kere izin kullanabiliolar onu da yazın kullanmayı düşünüyor. bakalım. hayırlısı.
bugün 357

Tertibimmmm benimmmm, sağlığı rahatı yerinde olsun, dua et sende yeter.. Geldiğinde artık hep yanında olcak...

evt cnm benimm bende öyle düşünüyorum ama bazen çok ağır geliyo kaldıramıyorum hele akşama kadar telini açmadığı günlerin gecesi bitmek bilmiyo bu arada gözün aydın şekermm artıkk siz de mesajlaşıyosuunuzz ihuhu

romromela allah yardımcın olsun canım seninki daha da zor.
bizimkiler 1 kere izin kullanabiliolar onu da yazın kullanmayı düşünüyor. bakalım. hayırlısı.
bugün 357

Sağol cnm hepimizin. biz de yazın istiyoruz izni, kullanmak zorundalar ya doğuda ,yoksa erken bitsin diye kullanacağı yoktu

Canım tertibim sağolasın...
Keşke acemi birliğindeki gibi yine aynı yere düşselerdi

ooo bizim tertibe bak herkes gitmeyi planlıyor ne güsel yaaa kıskandım valla

şafak 355

Son düzenleme:
Şafak : 351

Çok Şükür 50'den Kurtulmaya azcık, çok az kaldı

Gelsin 340 :124: sonraa 300 :124: sonraa 200

şafak 355
çok özledim onu.. 2 saat telefonla konuşuyoruz hergün yetmio ama

Son düzenleme:
slm kızlar benim kide askeriyeye telefon soktu ama aksama kadar kapalı aksam acıyor erkenden de uyuyor zaten iki saat zor görüşüoruz bi bitseydi diyorum her zamn yaaa çok özledim ya

şafak 354

Canım ya 2 saat nasıl konuşuyosunuz? :44:
Biz en fazla yarım saat konuşuyoruz asıl vakiti olabiliyor ki o kadar :44:

mesailer 5 te bittiği için 5 den sonra işleri olmuo boş bırakıolar bunları. toplamda 7 askerler zaten bulundukları yerde. sevgilisi olan 2 kişi dolayısıyla telefon sırası olmuyor. konuşuyoruz bizde :)
ama çok konuşuyoruz kpss ye çalışacak zamanım kalmıyor işten yedide çıkuıyorum bi başlıyoruz 9 da bitio zaten.. ama kısalmam lazım ders çalışamıyorum.

ne güzel ya çok şanslısınız
bizim oyle o kadar konuşma gibi bir şansımız olmuyor
onun o kadar vakti olmuyor hiç, zaten olsada ben evde 2 saat konuşamazdım ya oda ayrı bi mesele
demek kpss'ye hazırlanıyorsun, Allah yardımcın olsun

Ya ama sen kısaltmam lazım diyosun sanırsam kıskanmış olabilirim azcık seni benimki izmir gaziemirde günde bir en fazla iki kez arayabiliyo beni ve 3-4 dakikalık telefon konuşmalarıyla idare ediyorumm

Ya ama sen kısaltmam lazım diyosun sanırsam kıskanmış olabilirim azcık seni benimki izmir gaziemirde günde bir en fazla iki kez arayabiliyo beni ve 3-4 dakikalık telefon konuşmalarıyla idare ediyorumm

Benimde Çanakkale/ Gelibolu'da bizde günde bir en fazla 2 kere konuşabiliyoruz malesef

bizde 1 kere konuşuyoruz toptan konuşuyoruz. ama içerde telefon kullanamıyor. çok az oldukları için hemen göze batıyorlar. bizimki de izmir de ama bornovada. şimdi altına da yeni asker gelmiş o yüzden daha bi rahat. şimdilik böle. bizde dünden itibaren azalttık. evet ikimizde kpss ye çalışıyoruz. ikimizde önlisans mezunuyuz. açıktan okuyoruz ikimizde aöf işletme. bakalım eylulde sınav var. 9 ayımız var ıns kazanabiliriz :) ben işi bırakıyorum bu ay zaten dersaneye yazıldım. benim ki baya ciddi. o da musait olduğu zamanlarda çalışabiliyor. bir ara denetim vardı o zaman çok yoğundu o zaman konuşamıyorduk denetim bitiği için şimdi rahatlar :)

şafak 354 buluşma şafağımız 66

siz bayağı bayağı hazırlanıyorsunuz, inşaAllah muaffak olursunuz 657 ye tabii memurrr

ya bizimkilerinde kolordu denetimimi ne varmış ona hazırlık yapıyolarmış o denetim bitene kadar yogunlukları devam edecekmiş ya

bizimde şafak : 350 buluşma şafağımız Allah nasip Ederse 2,5 Gün

ŞAFAK 353 (50)lerde bitiyor ohh ohh aşkımla kavuscaz eninde sonunda ondan sonra düğünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…