iyi geceler kızlar =) nasılsınız..
h.geldiin cnmm ii sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
h.geldiin cnmm ii sen
yaa kızlar askerim her aksam mutlaka 2 sefer arardı 4 bcukta aradı en son arayacm dedi aksam aramadı mırak ettm bolugu aradm kmse açmadı cok merak ettm yaa
iyi geceler canımm =)
sohbet edip biraz acılamaya çalışıoruz sen nasılsın ?
sagol canım iyiyim bende uyumadan bir bakıyım dedim kızlar napıyor =)
canım meraklanma vakit bulamamıstır muhakkak![]()
gitti gideli hç bole olmamıstı ama yarn sabah olsun bakalm her sabah 6 7 gbi arıo bakalm ne olms cok merak ettm
sabah olsada bi seslerini duysak beaa :98::97:
ayneen ole içimz bi rahat ederdii
bütün gün o 5 dkcık telefon konusmalarını bekleyerek cok zor yaa gercekten cok zor Allah hepimize yardım etsin :26:
gün içinde o kadar anlatıcak sey biriktirip sonra nasılsın yemek yedin mi yoruldun mu iyi misin die sormaktan baska aklıma hiç bişe gelmemesine sinir oluorum![]()
aynen ole herseyi unutuveriorz kızlar ben cıkıorm gorusmek uzere k.iyi bakın ii geceler tatlı ruyalar
bütün gün o 5 dkcık telefon konusmalarını bekleyerek cok zor yaa gercekten cok zor Allah hepimize yardım etsin :26:
gün içinde o kadar anlatıcak sey biriktirip sonra nasılsın yemek yedin mi yoruldun mu iyi misin die sormaktan baska aklıma hiç bişe gelmemesine sinir oluorum![]()
ilk başlarda konuşma süreleri çok az ama zamanla artıcak emin olun.
offf off kızlar dünde aramadı bugünde aramadı..7 gibi ben aradım askeriyeyi iştimadalar 9.30 da gelir 10 da yat emri gelir dediler..kesin yine arayamaz bir kere sıra gelmezoff off
Omuzumda başın eksik, yatağımda kokun
Tenimde tenin eksik, gel de bir dokun
Gecelerden uykum eksik, yüzde tebessüm
Elimde elin eksik, yaşlı hep gözüm
OLMUYOO KIZLAR DAYANILMIYO YAA