• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

yaa kızlar askerim her aksam mutlaka 2 sefer arardı 4 bcukta aradı en son arayacm dedi aksam aramadı mırak ettm bolugu aradm kmse açmadı cok merak ettm yaa

ayneen ole içimz bi rahat ederdii

bütün gün o 5 dkcık telefon konusmalarını bekleyerek cok zor yaa gercekten cok zor Allah hepimize yardım etsin :26:
gün içinde o kadar anlatıcak sey biriktirip sonra nasılsın yemek yedin mi yoruldun mu iyi misin die sormaktan baska aklıma hiç bişe gelmemesine sinir oluorum :50:

bütün gün o 5 dkcık telefon konusmalarını bekleyerek cok zor yaa gercekten cok zor Allah hepimize yardım etsin :26:
gün içinde o kadar anlatıcak sey biriktirip sonra nasılsın yemek yedin mi yoruldun mu iyi misin die sormaktan baska aklıma hiç bişe gelmemesine sinir oluorum :50:

aynen ole herseyi unutuveriorz kızlar ben cıkıorm gorusmek uzere k.iyi bakın ii geceler tatlı ruyalar

ilk başlarda konuşma süreleri çok az ama zamanla artıcak emin olun.

ezgi, özge ve yaseminin de dediği gibi. farketmeden üst devre olmuşuz biz :) benim adım gül kızlar :71:
91/2 önce ankara mamak daha sonra hakkari çukurcaya gönderdim sevgilimi. aynı süreçleri biz de yaşadık ama inanın zamanın alıştıramadığı hiç bir şey yok. zor bir süreç. acemilikte aramaları zor. bana da diyorlardı böyle ama ustalıkta 1 saat bile konuşabildiğimiz oldu. hergün arıyo ama zaten aramazsa ölürüm meraktan. hakkari çukurca :53:
bunun dışında hem yemin töreninde hem dağıtımda görürsünüz sevdiğinizi ama dağıtım da olunca görme umudu olmuyor pek. bu yüzden yemin törenini bekleyin daha sonra dağıtımı. katlanması daha kolay oluyor böyle. onların bize bizim onlara ihtiyacımız var. Allah tüm mehmetciği korusun. dualarınızı eksik etmeyin... hoşcakalın :52:

offf off kızlar dünde aramadı bugünde aramadı..7 gibi ben aradım askeriyeyi iştimadalar 9.30 da gelir 10 da yat emri gelir dediler..kesin yine arayamaz bir kere sıra gelmez :( off off

ilk başlarda konuşma süreleri çok az ama zamanla artıcak emin olun.

bizim nedense tam tersi zamanla azalıo :43:

offf off kızlar dünde aramadı bugünde aramadı..7 gibi ben aradım askeriyeyi iştimadalar 9.30 da gelir 10 da yat emri gelir dediler..kesin yine arayamaz bir kere sıra gelmez :( off off

canım merak etme ararda vakit bulamıodur oda :43:
şu acemilik bi biteydi yaaa :26:

Omuzumda başın eksik, yatağımda kokun
Tenimde tenin eksik, gel de bir dokun
Gecelerden uykum eksik, yüzde tebessüm
Elimde elin eksik, yaşlı hep gözüm
OLMUYOO KIZLAR DAYANILMIYO YAA

Back