91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

çok iyi anlıyorum canım valla bi de evdeyim ya bana zaman hiç geçmiyor ama biliyorum birgün bitecek 400 gün nasıl geçtiyse bunlar da geçecek diyip içimi ferah tutmaya çalışıyorum

çok iyi anlıyorum canım valla bi de evdeyim ya bana zaman hiç geçmiyor ama biliyorum birgün bitecek 400 gün nasıl geçtiyse bunlar da geçecek diyip içimi ferah tutmaya çalışıyorum

Yapacak başka bişey yok canım,
Sağlık olsun bitiyo işte :)

"... 04 AĞRI ..."
" Aslı'ya kavuşmak için Kerem seni aştı Ağrı Dağı"
selam olsun sana dağların yücesi...

BuGun aŞkIMıN AsKeRlİk YaPtIğI YeRdeYiZ Az kAlDı sEVgİliM

ŞAFAK : 04

Kış geldi sende gel sevgilim, ellerim üşür sen olmayınca. :'(

günaydın kızlar hergün şafak atıp kaçıyorsunuz heee nerdesiniz bakam
şafak:14-BOLU... onlular bitiyoooooor

Şekerimmm sevdiceğim bugün son çarşısına çıktı onunla konuşuyodum allahımm şafak 3

Nasılsın napıyosun bakalım zeynepcim. Sınav yerleri açıklanmış baktınmı? ben aksarayda giriyorum, burak'ta vefa'da
İkimizde aynı bölgede

Sen nerde gircen ?

ben de kadıköy moda da gireceğim baktım canım. inş. kazanırız ya ne diyim oo son çarşılar valla 3 ya haftasonu hemen geçer zaten. bu haftasonu emrelerin çarşıları iptal albay gelecekmiş çalışacaklarmış

Benimki 1 haftadır yatıyo canım, sabahları 9 da 10 da uyanmalar falan..
Sizinkide 1 hafta kalınca öyle olacak demekki :)

yok canım ya emre gelene kadar çalışacakmış onların orda az kişi olduğu için salmıyorlarmış. çıkmadan önce çarşı bile vermiyorlar. neyse az kaldı zaten o yüzden takmıyorum. şurda kalmış 14 günümüz kimse canımı sıkamaz

Yaa herhalde canım ne sıkıcan canınıııı, 14 gün sonra bütün çarşılar sizinnn

"... 02 ADIYAMAN ..."
Yolu yaman… yolu duman, Adıyaman’a selam olsun…

Son düzenleme:
Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrr canım tertolarım benim sevdiceğim geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bana sürpriz yaptııııııııııııııııı, allaha çok şükür.

Şuanda beraberiz

Ayrıntılar daha sonra

ayyyyyyyyy esracım gözün aydın çok sevindim tatlım darısı başımıza
şafak:12-BİNGÖL.. biz de dün biraz tartıştık aramız limoni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…