selam kızlar ne yapıyorsunuz bakalım bugün de bitiyor. yarın onlu rakamlara giriyoruz allahın izniyle
emre de biletini almış11:30 da binecek allahın izniyle yetişiyorum böylece sınavım 11:30 da bitiyor tam bakalım ayyyyy çok az kaldı kızlar
ayy iwrancım bende sıkıldım öle takılıyorum. ne yapıyorsun nasıl gidiyorsen de geri sayıyorsun iyisin hadi
valla sizi görünce heyecanlanıyorum. siz gidince ortam bize kalacak zaten
tam onu düşünüyordum iwrancım biliyor musun ? hatta sana soracaktım öle bişey aldınız mı düşünüyor musunuz diye ?
şuan da almadım ama alsam mı aklımda da bişe yok ama :44:
ben çok şey aldım da hepsini gönderdimama bilmiyorum birşey alabilirim geçen geldiğinde bana bileklik almıştı şaşırmıştım bu sefer de ben şaşırtabilirim
valla biz bile heyecanlanıyoruz senin için esracımvalla 9 bakam valla 9 allah biran önce kavuştursun hepimizi
emre de bugün biletini alacaktı daha konuşmadık bakalım almış mı
Esracım maşallah canım ya vallahi duygulandım yazını okuyunca kıyamam 9 ay uzun bi süre ama artık bitiyor hasret kavuşuyorsunuz
Güzel bi düğünle taçlandırırsınız kavuşmanızı
vee geldik..
Adaşımın Memleketine..
Adaşımın Memleketi
''CAN'' ErzinCAN'a Candan Selam Olsun :)
Yola Devamm Olsun ..
Eki Görüntüle 544885
iyi akşamlar kız napıosunuz canım sıkıldı bi bakayım dedim
anlaşılan bizim kızlar hediye düşünmemişler gelince almak en iyisi bence
kız zeynep sen hala üzülüormusun annemmm sınav günü geliyor ama saatler çakışmıyorki daha neye söyleniosun
az kaldı esracım sende 20lerden kurtulursun inş sende geri sayıma bi an önce gelirsinnn
tertommmm esraaburak siz çok güzel bi çiftsinizz size bayıldımmmmm valla sölemeden edemyecegimmmm
hepinizi seviyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?