91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

canlarım naptınız kız esranınki gelmiş ayyy nasıl mutludur valla ben bile sevindim onu hayal edemiyorum darısı hepimize naısl gidiyor zeynepp sorun mu var neden tartıstınızz???

ŞAFAK : 2

SENİ SEVİYORUM ♥ ERDİM ♥​

hayatımız çok dengesizleşti o yüzden birbirimizle çatışıyoruz. kocaelinde okul kazandı şimdi de kpss alımı için tekirdağ bolu yazacak vs. evlilik dışında planları var beyfendinin sürekli valla bazen nası uydurup evleneceğiz anlamıyorum. onu da sıkmak istemiyorum ama benimde sabrım bi yere kadar. gelince bakacağız duruma.
iwrancım senin de 2 günün kalmış zaten. hemencecik geçer. bizim de az kaldı allaha şükürler. sizde durumlar nasıl ?

Herkes gibi 460 günlük bir maratondu bizimkisi…
Amacı; Sonsuz mutluluğumuz için en büyük engeli ortadan kaldırmaktı. O yüzden artık geç kalınmış bu görevi yerine getirmeliydik.
Aynı şehirde nefes aldığım ve bir haftasonunum bile onsuz geçmediği, iş çıkışı görüşebilecek kadar uzağımda olan sevdiceğimi uzun zaman görmemeyi, aydınlık günler için göze almamın zamanı gelmişti.
2011'in Ağustos'unda acemi birliği belli oldu.
Aşkım ben işyerindeyken arayıp Manisa - Kırkağaç dediği zaman hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlamıştım... Çünkü çevremden duyduğuma göre acemi birliği için çok kötü biryerdi...
Bir çok arkadaşımız, tanıdığımızda benim gibi düşünüyordu... Hepsinin, herkesin ortak bir söylemi ve düşüncesi vardı. O da %100 Güney Doğu’ya düşeceğiydi.
Böylece endişe üzerine endişelerle başladım acemi birliğini düşünmeye..
8 Eylül Çarşamba günü ilk ayrılık vakti geldi. Bir yandan gitsin biran önce başlasın derken, bir yandan da hiç gitmesin hep yanımda kalsın demek ne kadar zor ve insanı ikilemde bırakan bir durumdu…
İstanbul-Manisa arası yol boyu mesajlaştık... Sonra "ben birazsonra teslim olabilirim, sen sana emanetsin..." dedi ve birden bir daha telefonuma hiç msj gelmedi... Sabahları uyandığımda günaydın mesajını telefonumda görememek akşamları iyi geceler diyememek çok ağırıma gidiyordu ama elimden maalesef ki bir şey gelmiyordu.
Neyse ki acemilik boyunca her gün çok kısada olsa sesini duyma imkanım oldu. Hemde her sabah saat 05:30'da, artık aşkımın aramasıyla uyanmıyordum...Alışmıştım saat 05.30'a doğru uyanıyor, aramasını bekliyordum... O anlar sanki benim dünyadan koptuğum başka bir boyuta geçtiğim zamanlardı. Birkaç saniyede olsa sesini duyup iyi olduğunu bilmek benim için dünyalara bedeldi.
İnsan sabretmeyi,mecburiyeti,beklemeyi askerlik sürecinde çok iyi öğreniyor.
Manisa askerlik süremizce beni çok zorlayan, hep düşündüren yer oldu. Neyapıyordur, yemek yiyomudur, yatabiliyomudur. Nasıl bir yerde...
Bunları düşündükçe yediğim lokmalar boğazıma diziliyordu.. Yatağım bana yatak değil, taş gibi geliyordu...
Yemin törenine günler kala zaman geçmek bilmedi sanki. Sonra beklenen gün 7 Ekim geldi.
Kırkağaç'a vardığımızda çok farklı duygular içerisindeydik... O kadar çok aile o kadar çok asker vardıki anlatamam... Binlerce askerin içinde insanın yarini görmesi anlatılamaz bir duygu...
Ve günler geçti... Usta birliği belli oldu...
Hep hayalimdi özlediğimde gidip görebilmek, hasret giderebilmek... ama bu hayalin gerçekleşmiyeceği bir yere düşmüştük.
Türkiyenin onca şehirini düşünmüştümde aklımdan Kars'a düşeceğimiz hiç geçmemişti... Ama çok şükür diyorum, Allah'a binlerce kez şükürler olsun...
Çok güzel bir dağıtım izni yaşadık sanki hiç askere gitmemiş hep yanı başımdaymış gibi hissettim ama 1 hafta sonra yine ayrılık vakti geldi.
Bu ayrılık yine bütün benliğimi sarstı çünkü hiçbir avuntum kalmamıştı ne zaman göreceğim, ne zaman sesini duyacağım, gittiği yer nasıl bir yer, en önemlisi sağ salim yolladığım gibi bana geri gelebilecek mi düşüncesi aklımdan bir an olsun çıkmıyordu…
Ve doğumgününde Kars'ta aşkımın yanındaydım... 6 Nisan 2010'dan sonraki hiçbir doğumgününü bensiz kutlamana içim elvermezdi... Hep birlikteydik 4 gün boyunca..
Son gün ayrılması beni canımdan can çıkıyomuş gibi üzen 4 gündü, herşeye rağmen sevdiğimin yanında olmak onun kokusunu içime çekmek çok güzeldi.
Hiç usanmadan günü güne ayları ayları ekleyerek bekledik...
İzine gelsemi gelmesemi, dayanabilirmiyiz diye geçerken günler...izin kullanmamaya karar verdik..
Tamı tamına 9 ay yüzünü görmeden, elini tutamadan, kokusunu içime çekemeden geçti.
BU HİÇ TARTIŞMASIZ; HAYATIMIZIN REKORU OLDU BİZİM...
Çarşısız, hasret dolu günleri günlere ekledik ve sonunda beklediğimiz günler kolay olmasada geldi.
Arkama dönüp baktığımda biz bu 460 günü nasıl devirdik desem de çok şükür atlattık bu zorlu dönemeci.
Askerlik kolay değil ne gidene nede bekleyene…Ama her seferinde şanslı olduğumu hissedip şükrettim.
Şanslıydık çünkü Kırkağaç gibi biryerden Kars'a düştü sevdiceğim... Şanslıydık çünkü mesafeler aşkımızı dahada büyüttü içimizde, aramıza giren dağlar, yollar uzaklaştırmadı; burada yanımdaymış gibi hissettirdi... her sıkıntımda her zor durumumda her üzüldüğümde, mutlu anımda HEP YANIMDAYDI AŞKIM....
Hiç hesapsızca, çıkarsızca sevmek beklemek böylesiydi…
Onsuzlukta bir çok durumda keşke desemde ,iyikilerimde vardı iyiki BURAĞIMIN YARİ olmuşum gibi…
10 KASIM 2011’de almıştı KARS benden sevdiğimi, bende yemin etmiştim ondan geri alıcağıma SEVDİĞİMİ...
Şimdi aydınlık günlerimiz bizimle sevgilimmm…
Artık aynı şehirde elele olma zamanı, artık bu şehir daha anlamlı ve yaşanır bir hal alıyor.
İşte bu şekilde karanlıklar aydınlığa ulaştı :)
Ve Sevdiceğim bana harika bir sürpriz yaparak bana söylediğinden 2 gün önce geldi, ben daha Şafak 2 derkennnnnn, Aşkım yoldaydı...
Herkesin haberi olduğu, çok güzel bir sürprizle aşkım bana geldi...
Ben candan öte'me sağ salim kavuştum...
Kadınlar kulübüne geldiğimden beri bir sürü DOĞAN GÜNEŞ heyecanı yaşayan arkadaşımızla tanıştım..
Bir zamanlar hayal gibiydi benim için DOĞAN GÜNEŞ diyebilmek.. o kadar uzaktıki o günler.
Hani dibi gözükmeyen bir çıkmaz yolda gibi hissederdim kendimi... Işık yoktu yürüdüğüm yollarda, ama yolum aydınlık olmasada elimden tutan sevdiğim adam ve yanımda herzaman 91 / 3 tertiplerim vardı.
Bu zor günlerde hiç kuşkusuz iyiki dediğim birşeyde bu forumda benim için çok özel yerlere sahip birkaç değerli insan…
Askerlik sürecinde; hayatınızda hep varolan aileniz, arkadaşlarınız; burda hiç tanımadığınız insanlar kadar sizi anlayamıyor bu bir gerçek.
Hepinizin yeri, değeri ayrı gönlümde ayrı ayrı teşekkür ederim o yüzden her birinize… İYİKİ VARSINIZ..
8 Eylül'de başlayan zoraki ayrılık 10 Kasım'da sona erdi :)
Artık Hürümmm :) Hür Yarenimmm :)
Ne askerlik ne şafak nede Kars var bizim hayatımızda !
Allah tüm asker bekleyenleri ve bekleyecek olan arkadaşlarımızı sağ salim askerine kavuştursun.. Benim şuandaki mutluluğumu Allahım bütün askerlere, yarenlere, ailelere yaşatsın..
Hepinizi kocaman öpüyorum,
91/3 HÜR YAREN'iniz Esra'dan Sevgiler...

mesajını gözyaşları içinde okudum hem senin adına çok sevindim hem de yaşadığımız onca serüven onlarca günler aylar gözlerimin önünden geçti. acısıyla tatlısıyla inş. hepimiz bu serüveni tamamlayacağız. aslında o kadar fazla söylemek istediğim şeyler var ki ama cümle yapıp da yazamıyorum. allah hayırsıyla sağ salim bütün askerleri ailesine kavuştursun. tekrardan gözün aydın esracım.

esra ne güzel yazmısın vallaaa allah mutluluğunu daim etsin forumun ilk sayfalarına baktım da vay be nerden nereye resmen ben hala inanamıyorum anca erdi gelince elini tutunca gözüne bakınca inancammm ...

zeynepcimmm üzme tatlı canını o suan normal düşünemiyor bütün hepsinin ruh dengesi bozuluyor şimdi bişey deme oda biliyordur illaki dğün olacak o belliki önceliği işe veriyor aksine destek cık ve yanında oldugunu göster ki sana daha ihtiyacı olsun azıcık kaldı bak sende geri sayıma baslayacaksınn sabret bunları orda değilde yüzyüze konusun b

ben zaten her zaman destekliyorum ama bazen de artık tek kişi olmadığını düşünmeli. sonuçta sevgili değiliz kafasına göre hareket etmemeli. iki aileye de bağlı bir durumdayız şuanda. sıkıntılı bir süreç bu nişanlılık ya biran önce evlensek de bitse bu kabus.

kızlar maşallah tek tek geliyor askerleriniz bitiriyorsunuz
çok seviniyorum hem sizin adınıza hem kendi adıma

allah kavuştursun hepimizi

91/4

saygılar

Günaydın devrelerimmmmmmmmmmm :) Hür arkadaşınız geldi

Şafak attıramayınca kendimi bir tuhaf hissettim, hani yapacak bişey var ama yapmayı unutmuşum gibi

Cumartesi sabahı uyandığımda içimde değişik bir his vardı, nedir ne değildir.. Hayr'olsun dedim...
Aşkımda sürekli, benim şarjım bitiyo aşkım. Tlf kapanırsa anlarsın. Komutan burda şarj dolduramıyorum diyodu sürekli. Top oynadık çocuklarla duşa giriyorum falan filan...
Neyse öğleden sonra aşkım tlf kapanabilir dedi ve kapandı...
Akşam saat 6 da kayınvalidem aradı, CANIM BİZ Bİ HASTA ZİYARETİNE GİDİCEZ BUSE EVDE YALNIZ GELİP ONUN YANINDA KALIRMISIN ABLASI dedi..
Tabiiki dedim ve gittim...
Eve girdim gayet normal, görüştük annemlerle.. Sevdiceğimin halasıda ordaydı tam onu öperken, beni zorla arkama döndürdü halam. herkes sürpriiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzz diyo
Aaayyy bir baktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, bir baktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, bir daha baktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Çığlık çığlığa ben aşkım karşımda bana gülüyooo.. inanamadım yaa... şoklara girdim..

Sarıldık falan...
Sonra hemen misafirler gelmeye başladı...
Benim annemler falan.. (buarada sürprizden anneminde haberi varmış) ben ayakta uyuyorum

Sonra o gece orda kaldım, bol bol konuştuk aşkımla gece boyunca.. Sabahta kahvaltı falan...
Ooooyyyy oooyyyyyyyyy...

Darısı başınıza canlarımmmmmmmmmmmmmmmm :)

günaydın öncelikle biz şafak attırmaya devam tabi attıralım. şafak:11-BİLECİK.. bizim de onlular bitiyor geri sayıma başlıyoruz allaha şükür
esracım anlatma yaaaaaaa kıskanan olabilir şaka tabi. senin sevincine biz de ortak oluyoruz valla bizim bile kalbimiz yerinden çıkacak gibi oluyor.
hayırlısıyla atlattın artık sevdiceğinden ayrılmazsın. darısı bize

Güneşim, Ay'ım geldi.
Gözüm, kulağım geldi.
Gümüş bedenlim geldi.
Altın madenim geldi.
Başımın sarhoşluğu geldi.
Gözümün nuru geldi.
Başka bir şey dilediysen
İşte o başka bir şeyim geldi.

Yolumu vuran geldi.
Tövbemi bozan geldi.
Gümüş bedenli güzel
KAPIMDAN ANSIZIN ÇIKAGELDİ...

Şarap içmeliyim şarap,
Şimşekler saçmalı aklım,
Bunun tam vakti.
Kuş olmalıyım, uçmalıyım,
Kolum, kanadım geldi.

Bir anda aydınlık içinde dünya.
Bir anda dünya sabahlar gibi.
İşte bağırmanın tam zamanı şimdi.
İşte kükremenin tam zamanı.
Benim koca arslanım geldi.

- Mevlana

Hadi bakalım gözün aydın :))

Darısı başımıza...

Teşekkür ederimm, amiiiiiiiinnnn :)

ayyyyyyyyy esracım gözün aydın çok sevindim tatlım darısı başımıza
şafak:12-BİNGÖL.. biz de dün biraz tartıştık aramız limoni.

Canım, çok sağol darısı sizin başınızaaaaaaaaaa dualarım şimdide hep tertiplerimle :) hem bak söz verdiğim gibi burdayımmmmmmmmmm

Mutluluk ne kelime imranım mutluluk ne kelime, daha başka bişey bu :)

Duygularım bunlar, sizlerde hep yanımdaydınız ve hepte var olun canım benim.
Bitsin artık şu 10'lar dimiiiiiiiiiii

Hemde nerdeeennn nereye imrancım, ne günlerdi yaa...
Aaahhh ahhh düşünmek istemiyorum :)
Hadiii seninkide geliyo yarınnnnnnnnnnnnnnn

kızlar maşallah tek tek geliyor askerleriniz bitiriyorsunuz
çok seviniyorum hem sizin adınıza hem kendi adıma

allah kavuştursun hepimizi

91/4

saygılar

Amiinnnnnnnnnnn canım, darısı alt devreleriminde başına :)

Yok yok kıskanmaz benim arkadaşlarım :)
Çok şükür allahımaaaa bizi kavuşturdu, tertiplerimide bir an önce kavuştursun.

ayyyyyy döktürmüşsün esracım evet ya sağol bizi unutmadın sevincini paylaşıyorsun bizimle
askerlik arkadaşı olduk yani ayrılmayalım

tabiki yani yaklaşık 400 günden fazladır arkadaşlık yapıyoruz birbirimize
esradan ses yok yoğun herhalde :44:
gözdecim içini ferah tut iyi düşün sağ salim gelecekler inş. en kısa sürede haber alırsın inş. :26:

Esraacımm gözün aydınn gelmiş miii askeriinn ..aah ah bugunleri de gördük çok şükürr Allahımaa :))

günaydın kızlar şafak:10-BALIKESİR.. kızlar yarın geri sayıma başlıyoruz allahın izniyle
ama siz yoksunuz esra sen nereye kayboldun ya ? :44:

Direk 1 seneden fazla de gitsin zeynepcim

Esraacımm gözün aydınn gelmiş miii askeriinn ..aah ah bugunleri de gördük çok şükürr Allahımaa :))

Gamzeeeeeeeee :) bacikomm geldi benim yarimmm...
Çok mutluyum, darısı sizinde başınızaaa :)

günaydın kızlar şafak:10-BALIKESİR.. kızlar yarın geri sayıma başlıyoruz allahın izniyle
ama siz yoksunuz esra sen nereye kayboldun ya ? :44:

Canımm, şimdi sen 10 gün kaldı dedin ya ziraat sınavı geldi aklıma

He buarada kızlar Esra bana face'ten yorum yapmış.. İşyerinde kadınlar kulübüne giremediğini yazmış.
Belki bir sorun oldu, bilmiyorumkii. Bi msj atayım face'ten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…