• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

günaydın kızlar.. ya hergün bu kadar azalmış şafakları sabah görünce enerjim yükseliyor valla :27:
bizim de şafak:18-ÇANKIRI.. ben de onlulardan kurtulacağım inş. :52:
esracım ve iwrancım sizin çok azaldı yaaa resmen 1 hafta. nedir ki hemen geçecek şimdi :52::nazar::72:

Kızlaaarrr şafak diye birşey kalmıyo artık bitiyooo bitiyooooooooo :)

şafakk kalmıyor muuu adaşımm

düğün şafağı (benim için nişan şafağı :64: )

kızlarrr bugün benimm yarimin 91/3 tertiplerinin eğlencesi yapıldı oh bee gidiyoruzz gidiyoruzzz tutamaz kimse Allahın iznyile :64::64:

TERTİPLERİM ŞAFAK ATARSA 37 :nazar:YARİMİN MEMLEKETİ KASTAMONU.. 8 GÜN CEZA YEDİK :( HERKES KASIMDA KAVUŞUYOR BEN ARALIKTA NEYSE SAĞSALİM GELSİNDE ARALIĞIDA BEKLERİM. İNŞ HAYIRLISYLA 14 ARALIKTA AŞKIMA KAVUŞACAĞIM DOĞUM GÜNÜNDE ..:nazar:

Son düzenleme:
takma handecim sağlık olsun. eninde sonunda gelecekler :27: uslu dursun tekrar ceza almasın ama. ben her seferinde uyarıyorum emreyi akıllı durun die. :52:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

"... 06 ANKARA ..."
Aşkım’la geçirdiğimiz ilk uzun yolculuğumuz Ankara'ya gidişimizdi... içinde kaybolduğumuz :) anılarımızın şehri, Atatürk’ün şehri Ankara’ya selam olsun...

$06 ANKARA.jpg

esra sen sevgiline kavuşunca bizi bi unut, o zaman bak neler yazcam buraya :52::27:

Unutmammmmmmmmmmmmmm :) sizleri ben çok seviyorum asla unutulmazsınız.
Hani bir iki gün boşlarsam, sevdiceğimle gezmekten tozmaktan. sonra yine gelirim yaani :D

şafakk kalmıyor muuu adaşımm

düğün şafağı (benim için nişan şafağı :64: )

kızlarrr bugün benimm yarimin 91/3 tertiplerinin eğlencesi yapıldı oh bee gidiyoruzz gidiyoruzzz tutamaz kimse Allahın iznyile :64::64:

Yok adaşım ben şafak saymayı düşünmüyorum ozamanlar içinde :D
Ben yeterrrr diyorum, şafak şafak şafak :D

Benim yariminde bayramın 3. günü eğlencesi yapılmıştı, 5 katlı pasta kesmeler falan :D oooohhh dedim :D

TERTİPLERİM ŞAFAK ATARSA 37 :nazar:YARİMİN MEMLEKETİ KASTAMONU.. 8 GÜN CEZA YEDİK :( HERKES KASIMDA KAVUŞUYOR BEN ARALIKTA NEYSE SAĞSALİM GELSİNDE ARALIĞIDA BEKLERİM. İNŞ HAYIRLISYLA 14 ARALIKTA AŞKIMA KAVUŞACAĞIM DOĞUM GÜNÜNDE ..:nazar:

Canı sağolsun şekerim :)
Bizde izin kullanmadığımız için erken geliyo sevdiceğim yoksa aralığın ilk haftası falan gelecekti.
Hem doğumgünündede en güzel hediye olur sana fenamı :)

günaydın kızlar naılsınız bakam ? şafak:17-ÇANAKKALE.. oo gittikçe yaklaşıyor.. :27:
esracım 5 katlı pasta ile düğün öncesi tecrübe olmuş :52:

günaydın kızlar naılsınız bakam ? şafak:17-ÇANAKKALE.. oo gittikçe yaklaşıyor.. :27:
esracım 5 katlı pasta ile düğün öncesi tecrübe olmuş :52:

Hoşgeldin canım :D
Aaaayyyy aynen heeee :D

Ya zeynep bu ziraat bankası sınavında ne tarz sorular gelecek sen biliyormusun.

yok valla bilmiyorum biraz netten araştırayım dedim. kimi diyor kpss formatında olcak türkçe matematik falan. kimi demiş yok istatiksel mantıksal sorular da çıkıyor. kimi demiş ziraat daha önce önlisans almadı o yüzden ne çıkacak allaha emanet, zaten çok takmayın önemli olan mülakat torpil dönüyor sonuçta. o yüzden ben de anlamadım çalışmıyorum da valla.
esra yok bugun yogunm sanırım

Günaydın Kızlar,
Dün Çok Yoğundum Gelemedim..

Bugün 20'lerin Son Şehrinde Denizli'deyiz..

Denizli'ye Selam Olsun..

$20Denizli.jpg

:72::72::72:

"... 05 AMASYA ..."
Elmasına, kirazına... Şehzadelerine, kaplıcalarına...
Kralkaya'sına, Yeşilırmak'ına... Amasya Kalesine, Ahşap evlerine...
Meşhur semaverine, misss çöreklerine...
Ferhat'ına, Şirin'ine... Aşk'ın şehrine, Anılarımızın şehrine...
Bizim memleketimize... Göynücek'e, Tencirli'ye...
Gelini olduğum Amasya'mıza selam olsun HERİİİİİİİİİİİİİİİ :)

$05 AMASYA.jpg

günaydın teskereci devre yarenleri :52: şafak:16-BURSA.. hava acayip soğumuş burda bi gecede kışa döndük iyi mi :27:
esracım napmışsın yaa 5 mi :27: ufff çok süper yaaaaa biz daha onluları bitiremedik :31:

günaydın teskereci devre yarenleri :52: şafak:16-BURSA.. hava acayip soğumuş burda bi gecede kışa döndük iyi mi :27:
esracım napmışsın yaa 5 mi :27: ufff çok süper yaaaaa biz daha onluları bitiremedik :31:

Yaaa yaaa 5 yaaaa 457'nin sadece 5'i canım :D
Aşkım dün silahını, askeri kıyafetlerini falan herşeyini teslim etti.. Şimdi normal sivil eşofmanlarla geziniyo, gazinodanda alaya geçti. Alayda kalıcak gelene kadar.
Silahı teslim etmiş ya, silah senetlerinide yakmış :D üzerimden büyük bir yük kalktı diyo :D
Teskere muayenesinide oldu :)
Kurban olurummmm yaaaaaaaaa allahımmm, gelsin ısırıcam :D

haha manyak seni yaaaaaaaaaa :52::52::52: oy ne güzel ya asker sayılmaz artık misafir konumunda :27:
emre hala çok çalışıyor albay falan gelecekmiş gece yarısına kadar çalışıyor :14:

haha manyak seni yaaaaaaaaaa :52::52::52: oy ne güzel ya asker sayılmaz artık misafir konumunda :27:
emre hala çok çalışıyor albay falan gelecekmiş gece yarısına kadar çalışıyor :14:

:))))))))))))
Ama bişey diyeyimmi zeynep, bu 10'dan sonrası çok zormuş haberiniz olsun.
Geçmiyo yaa, bildiğin günler geçmiyo yani...
İyice sıkboğaz etmeye başladı bizi... Hani bir uzun yola çıkarsın; yolculuğun ilk saatleri iyi geçer ama sonra hem gideceğin yere yaklaştıkça hemde saatler ilerledikçe sırtın ağrır, bacakların ağrır, heryerin uyuşur... rahatsız huzursuz olursun, uyumak istersin uyuyamazsın.. yapacak bişey olmaz müzik dinlemekten camdan etrafına bakmaktan falanda sıkılırsın ya... aynı onun gibi bişey, günler yaklaştıkça rahatsızlık, sıkıntı artıyo... ŞU YOL BİTSEDE GİDECEĞİMİZ YERE VARSAK ARTIK diyo insan resmen.

Buraktada hissediyorum, bendede öyle... ÇOK SIKILDIK !

Back