• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Benim bubu'mda 12 kasım pazartesi günü saat 14:00'da karstan uçağına binecekkk veee 16.15'de allahın izniyle istanbulda olacak :))

Ben ne eksik ne fazla sayıyorum vallaha canlarım, tam 10 gün :D

Zeynepcim olsun ozaman sağlık olsun yaa, hem sınav erkenden olup bitecek bence sen her türlü yetişirsin havaalanına..
Gerçi sabah uçağıda olabilir...

Ozamanda sevdiceğin seni sınavdan almaya geliiiiiiirrrrr :D

öyle yapcaz artık o beni almaya gelecek. uçağı hem sabah alcaz hem izmir yakın zaten 45 dakkada ınıo ucak :27: o yüzden benim sınav çıkışıma yetişir artık :27:

Selam kızlar napıyosunuz bakayım :) gerı sayıma baslamıssınız ımran ve adasım tebrık ederım heyecan dorukların dorugundadır sımdı sızde :). Bende ıslerımı Hallettım evıme gıdıyorum bır gun daha bıttı.. Bır c haftanın daha sonuna geldık.. Bıtsın artık ya.. Yarım gelsın :(

öyle yapcaz artık o beni almaya gelecek. uçağı hem sabah alcaz hem izmir yakın zaten 45 dakkada ınıo ucak :27: o yüzden benim sınav çıkışıma yetişir artık :27:

Aaaayyyy çok güzel olur öyle zeyneeeppp :D

Selam kızlar napıyosunuz bakayım :) gerı sayıma baslamıssınız ımran ve adasım tebrık ederım heyecan dorukların dorugundadır sımdı sızde :). Bende ıslerımı Hallettım evıme gıdıyorum bır gun daha bıttı.. Bır c haftanın daha sonuna geldık.. Bıtsın artık ya.. Yarım gelsın :(

Sağol adaşım, darısı başınızaaaa :) bu hafta erken bitti canım.bol bol tatil yaptık ya.. :D

Evet adasım bol bol tatıl yaptık :) haftasonuda cabucak gelsın gecsın bıtsın haftaya dogum gunumm gelsınn :) gelsın dogdugum gun 10lu sayılarrrr :) gelırım bende zeynep, telefona epey alıstım zor olsada yazmak :)

Acayıp yagmur yagıyor burda.. Cok guzel bayılıyorum yagmura,
Ya kızlar ceyız olayını naptınız, benım eksıklerım var hala Eger dugun erken olursa napcam ben ya :(

ayy kız tamamlanır onlar yeterki evlilik olsun :52: benim de var. hala elektrik süpürgesi beğenipte alamadım mesela. bunun gibi birkaç şeyim eksik.
ama tamamladıklarım çoğunlukta :16:

ayy kız tamamlanır onlar yeterki evlilik olsun :52: benim de var. hala elektrik süpürgesi beğenipte alamadım mesela. bunun gibi birkaç şeyim eksik.
ama tamamladıklarım çoğunlukta :16:

Aslında bırcok sey benımde tamam zeynep ama sankı cok eksıgım varmıs gıbı gelıyor..
Aslında suan lıstede eksıklerım: utu, utu masası, bulasık makınası ve yatak odası takımı tabı bırde yatak osadı tullerı var ve halısı var :) bırde mutfagın tulu halısı :) eksıklerım bunlar bunların dıısnde mutfa esyam ful tamam fazlasıyla.. Ama bu eksıkler gozumde cok buyuyor ya :(

yok öyle hissetme herşeyi almışsın zaten ütü ile masanı da al sonra para biriktir zaten diğerlerini şimdiden alamazsın evine göre alman lazım sonuçta :16:
çeyiz alışverişi çok zevkli oluyor ama :27: benimde bi kaç parça eksik işte işe başlayınca almayı planlıyorum. sonrası için para biriktirmek lazım.

şafağımı da attıram. şafak:20-DENİZLİ.. 20 ler size elveda..

Son düzenleme:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

"... 09 AYDIN ..."
Aydınlığın kenti Aydın’a selam olsun :)

$09 AYDIN.jpg

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Rabbim sana şükürler olsun bize bugünleri gösterdin ya ben sana kurban olurum....

Tek rakama düştük...

Son 9 diyorum... Hürgeneralliğe son 9 gün...

Tam 9 aydır göremediğim, sarılamadığım, dokunamadığım, öpemediğim, ellerini tutamadığım yarim'e Allah'ın izniyle 9 gün sonra kavuşuyorum.

Böyle bir mutluluk, böyle bir heyecan yok...

valla biz bile heyecanlanıyoruz senin için esracım :52: valla 9 bakam valla 9 :52: allah biran önce kavuştursun hepimizi :16:
emre de bugün biletini alacaktı daha konuşmadık bakalım almış mı :27:

Esracım maşallah canım ya vallahi duygulandım yazını okuyunca kıyamam 9 ay uzun bi süre ama artık bitiyor hasret kavuşuyorsunuz :16:
Güzel bi düğünle taçlandırırsınız kavuşmanızı :21:

vee geldik..
Adaşımın Memleketine..

Adaşımın Memleketi
''CAN'' ErzinCAN'a Candan Selam Olsun
:)
Yola Devamm Olsun ..

:72::72::72:

$24Erzincan.jpg

selam kızlar ne yapıyorsunuz bakalım bugün de bitiyor. yarın onlu rakamlara giriyoruz allahın izniyle :52:
emre de biletini almış :17: 11:30 da binecek allahın izniyle :52: yetişiyorum böylece :52: sınavım 11:30 da bitiyor tam :52: bakalım ayyyyy çok az kaldı kızlar :52:

Back