91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

yok esracım ya bız aılesıne suprus yapacaktık ama nası yapcaz bılmıorum kısmet bakalım artık

Benim bubu'mda 12 kasım pazartesi günü saat 14:00'da karstan uçağına binecekkk veee 16.15'de allahın izniyle istanbulda olacak :))

Ben ne eksik ne fazla sayıyorum vallaha canlarım, tam 10 gün

Zeynepcim olsun ozaman sağlık olsun yaa, hem sınav erkenden olup bitecek bence sen her türlü yetişirsin havaalanına..
Gerçi sabah uçağıda olabilir...

Ozamanda sevdiceğin seni sınavdan almaya geliiiiiiirrrrr

öyle yapcaz artık o beni almaya gelecek. uçağı hem sabah alcaz hem izmir yakın zaten 45 dakkada ınıo ucak o yüzden benim sınav çıkışıma yetişir artık

Selam kızlar napıyosunuz bakayım :) gerı sayıma baslamıssınız ımran ve adasım tebrık ederım heyecan dorukların dorugundadır sımdı sızde :). Bende ıslerımı Hallettım evıme gıdıyorum bır gun daha bıttı.. Bır c haftanın daha sonuna geldık.. Bıtsın artık ya.. Yarım gelsın

öyle yapcaz artık o beni almaya gelecek. uçağı hem sabah alcaz hem izmir yakın zaten 45 dakkada ınıo ucak o yüzden benim sınav çıkışıma yetişir artık

Aaaayyyy çok güzel olur öyle zeyneeeppp

Sağol adaşım, darısı başınızaaaa :) bu hafta erken bitti canım.bol bol tatil yaptık ya..

Evet adasım bol bol tatıl yaptık :) haftasonuda cabucak gelsın gecsın bıtsın haftaya dogum gunumm gelsınn :) gelsın dogdugum gun 10lu sayılarrrr :) gelırım bende zeynep, telefona epey alıstım zor olsada yazmak :)

Acayıp yagmur yagıyor burda.. Cok guzel bayılıyorum yagmura,
Ya kızlar ceyız olayını naptınız, benım eksıklerım var hala Eger dugun erken olursa napcam ben ya

ayy kız tamamlanır onlar yeterki evlilik olsun benim de var. hala elektrik süpürgesi beğenipte alamadım mesela. bunun gibi birkaç şeyim eksik.
ama tamamladıklarım çoğunlukta

ayy kız tamamlanır onlar yeterki evlilik olsun benim de var. hala elektrik süpürgesi beğenipte alamadım mesela. bunun gibi birkaç şeyim eksik.
ama tamamladıklarım çoğunlukta

Aslında bırcok sey benımde tamam zeynep ama sankı cok eksıgım varmıs gıbı gelıyor..
Aslında suan lıstede eksıklerım: utu, utu masası, bulasık makınası ve yatak odası takımı tabı bırde yatak osadı tullerı var ve halısı var :) bırde mutfagın tulu halısı :) eksıklerım bunlar bunların dıısnde mutfa esyam ful tamam fazlasıyla.. Ama bu eksıkler gozumde cok buyuyor ya

yok öyle hissetme herşeyi almışsın zaten ütü ile masanı da al sonra para biriktir zaten diğerlerini şimdiden alamazsın evine göre alman lazım sonuçta
çeyiz alışverişi çok zevkli oluyor ama benimde bi kaç parça eksik işte işe başlayınca almayı planlıyorum. sonrası için para biriktirmek lazım.

şafağımı da attıram. şafak:20-DENİZLİ.. 20 ler size elveda..

Son düzenleme:
Rabbim sana şükürler olsun bize bugünleri gösterdin ya ben sana kurban olurum....

Tek rakama düştük...

Son 9 diyorum... Hürgeneralliğe son 9 gün...

Tam 9 aydır göremediğim, sarılamadığım, dokunamadığım, öpemediğim, ellerini tutamadığım yarim'e Allah'ın izniyle 9 gün sonra kavuşuyorum.

Böyle bir mutluluk, böyle bir heyecan yok...

valla biz bile heyecanlanıyoruz senin için esracım valla 9 bakam valla 9 allah biran önce kavuştursun hepimizi
emre de bugün biletini alacaktı daha konuşmadık bakalım almış mı

Esracım maşallah canım ya vallahi duygulandım yazını okuyunca kıyamam 9 ay uzun bi süre ama artık bitiyor hasret kavuşuyorsunuz
Güzel bi düğünle taçlandırırsınız kavuşmanızı

vee geldik..
Adaşımın Memleketine..

Adaşımın Memleketi
''CAN'' ErzinCAN'a Candan Selam Olsun
:)
Yola Devamm Olsun ..

selam kızlar ne yapıyorsunuz bakalım bugün de bitiyor. yarın onlu rakamlara giriyoruz allahın izniyle
emre de biletini almış 11:30 da binecek allahın izniyle yetişiyorum böylece sınavım 11:30 da bitiyor tam bakalım ayyyyy çok az kaldı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…