Adaşım nasılsınnnnnn napıyosun bakimmmm, nerelerdesin sennnn :)
napim adaşım işte buralardayım, şafak attıp duruyorum..
artık bitsin istiyorum..

yeter da ya bu kadar

sen neler yapıyosun.?
işin nasıl gidiyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adaşım nasılsınnnnnn napıyosun bakimmmm, nerelerdesin sennnn :)
napim adaşım işte buralardayım, şafak attıp duruyorum..
artık bitsin istiyorum..
yeter da ya bu kadar
sen neler yapıyosun.?
işin nasıl gidiyor?
İyi gidiyo adaşım çok şükür.
Herşey iyi iyi de.. Sevdiceğimin yokluğu o iyi olan herşeyi silip atıyo.
Bitmesine 49 günümüz kaldı.
Hala isyanlardayım![]()
az kaldı kızlar isyanlarda deil de sıkılmalardayım bende. hayatımın yarısı burda deil kolay deil. ama çok az kaldı. bugunleri hayal bile edemiyorduk bi düşünün şöle. ben defter tuttuğum için arada açıp eski sayfalarına bakıyorum okuyorum o zaman moralim düzeliyor. sizde öye yapın o zaman seviniyorsunuz
girmeye karar verdim gibi bakalım hayırlısı bu hafta son sanırım başvuru için di mi ?
az kaldı kızlar isyanlarda deil de sıkılmalardayım bende. hayatımın yarısı burda deil kolay deil. ama çok az kaldı. bugunleri hayal bile edemiyorduk bi düşünün şöle. ben defter tuttuğum için arada açıp eski sayfalarına bakıyorum okuyorum o zaman moralim düzeliyor. sizde öye yapın o zaman seviniyorsunuz
girmeye karar verdim gibi bakalım hayırlısı bu hafta son sanırım başvuru için di mi ?
hey teskereci devreler
sizleri çok seviyorum
ama artık
hadi gidin
yaaaaa
![]()
Kızlarrrr 14 Ekim de nişanlanıyorum
Darısı başınıza inşallah![]()
bencede gidelim artık. ben de gitmek istiyorumhavalanında emremin son gelişini 10 gözle beklemek annesinden önce sarılmak istiyorum
myzt kız biz nişanlıyız zatenama benden once evlenirsen kıskanırım bak
![]()
Gitmeyi nasıl istiyoruz varyaaaa :) anlatamammmmmmmmmmmmmmm...
Canımmmm, bende nişanlıyım zaten hemde tam 1.5 senedir :)) hayırlı olsun, doya doya, mutlulukla yaşayın nişanlılık zamanınızı inşallah...
Allah hepimiz için tamamına erdirsin şekerim.
en kısa zamanda evlenırız ben de gelır soylerım ıns burdasubata evlenmek ıstıyorum en erken
![]()
annesı benle yarıs halınde ıster ıstemez ben de kendımı oyle bır durumda goruyorum.ben sarılıyorum o da sarılıyor falan garıp bı durum var kıskanıo oglunu allahtan emre sınır koyabılıo
![]()
evet bu tarz olaylar yasıyoruz bazen. kocaelıne gıdersek ıyı olacak bıraz. arada mesafe ıyıdır.![]()
hey teskereci devreler
sizleri çok seviyorum
ama artık
hadi gidin
yaaaaa
![]()