• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

napim adaşım işte buralardayım, şafak attıp duruyorum..
artık bitsin istiyorum.. :31:
yeter da ya bu kadar :(
sen neler yapıyosun.?
işin nasıl gidiyor?

İyi gidiyo adaşım çok şükür.
Herşey iyi iyi de.. Sevdiceğimin yokluğu o iyi olan herşeyi silip atıyo.
Bitmesine 49 günümüz kaldı.
Hala isyanlardayım :(

İyi gidiyo adaşım çok şükür.
Herşey iyi iyi de.. Sevdiceğimin yokluğu o iyi olan herşeyi silip atıyo.
Bitmesine 49 günümüz kaldı.
Hala isyanlardayım :(

Aynen öyle adaşım ya :(
herşey iyi olsa da onun yokluğu hepsini silip atıyor..
sabır sabır sabır..
senin yine az kaldı..
bak bize 64 daha ama olsun buna da şükürr...

az kaldı kızlar isyanlarda deil de sıkılmalardayım bende. hayatımın yarısı burda deil kolay deil. ama çok az kaldı. bugunleri hayal bile edemiyorduk bi düşünün şöle. ben defter tuttuğum için arada açıp eski sayfalarına bakıyorum okuyorum o zaman moralim düzeliyor. sizde öye yapın o zaman seviniyorsunuz :34:
girmeye karar verdim gibi bakalım hayırlısı bu hafta son sanırım başvuru için di mi ?

az kaldı kızlar isyanlarda deil de sıkılmalardayım bende. hayatımın yarısı burda deil kolay deil. ama çok az kaldı. bugunleri hayal bile edemiyorduk bi düşünün şöle. ben defter tuttuğum için arada açıp eski sayfalarına bakıyorum okuyorum o zaman moralim düzeliyor. sizde öye yapın o zaman seviniyorsunuz :34:
girmeye karar verdim gibi bakalım hayırlısı bu hafta son sanırım başvuru için di mi ?

öyle tabi Zeynep, Sıkıldık artık..
evet suan bu şafağın benim olduguna inanamıyorum..
geriye bakıyorum 359 oldugu günler..
yok ya o günlere dönmek istemem asla..

çok şükür rabbime..

Nerdennnn Nereyeeee :d
hey gidi günlerrrrr

$Nerden Nereye...webp

Son düzenleme:

Aynen bende defter tuttum canım, acemiden gelirken yolda okumuştu sevdiceğim. Ne duygulanmıştık yaa..
Zaten deftere bakınca şafak 400-300..... yazdığımı gördükçe şu günlerimiz için Allaha bol bol şükrediyorum..

Oooofff ooofff gel 12 kasım gel gel gel...

hem yazmak cok ıyı gelıyor herkese anlatamayacagın belkı de senı anlamayacakları seylerı yazmak cok ıyı gelıyor. bu durumu paylasmayan anlayamıyor. hayırlısı ıle bıtırecekler ıns. ınsallah emre dıl sınavını gecer de boyle bı sevınclı haber almıs olurum :31:

Kızlarrrr 14 Ekim de nişanlanıyorum :64:

Darısı başınıza inşallah :54:

bencede gidelim artık. ben de gitmek istiyorum :52::52: havalanında emremin son gelişini 10 gözle beklemek annesinden önce sarılmak istiyorum :33::1:
myzt kız biz nişanlıyız zaten :27: ama benden once evlenirsen kıskanırım bak :27:

hey teskereci devreler
sizleri çok seviyorum
ama artık
hadi gidin
yaaaaa
:27::9:

Gitmeyi nasıl istiyoruz varyaaaa :) anlatamammmmmmmmmmmmmmm...

Kızlarrrr 14 Ekim de nişanlanıyorum :64:

Darısı başınıza inşallah :54:

Canımmmm, bende nişanlıyım zaten hemde tam 1.5 senedir :)) hayırlı olsun, doya doya, mutlulukla yaşayın nişanlılık zamanınızı inşallah...
Allah hepimiz için tamamına erdirsin şekerim.

bencede gidelim artık. ben de gitmek istiyorum :52::52: havalanında emremin son gelişini 10 gözle beklemek annesinden önce sarılmak istiyorum :33::1:
myzt kız biz nişanlıyız zaten :27: ama benden once evlenirsen kıskanırım bak :27:

Gitmeyi nasıl istiyoruz varyaaaa :) anlatamammmmmmmmmmmmmmm...

Canımmmm, bende nişanlıyım zaten hemde tam 1.5 senedir :)) hayırlı olsun, doya doya, mutlulukla yaşayın nişanlılık zamanınızı inşallah...
Allah hepimiz için tamamına erdirsin şekerim.

:9::9:Sizin nişanlı oldugunuzu biliyorum ben zaten kızlar olmayanlaraydı temennim :9:
Zeynep yarış içindemisin kız :1: Nasip kısmet ne zaman olursa artık :9:

Esra teşekkür ederim canım amin inşallah :)

annesı benle yarıs halınde ıster ıstemez ben de kendımı oyle bır durumda goruyorum. :52: ben sarılıyorum o da sarılıyor falan garıp bı durum var kıskanıo oglunu allahtan emre sınır koyabılıo :52:

annesı benle yarıs halınde ıster ıstemez ben de kendımı oyle bır durumda goruyorum. :52: ben sarılıyorum o da sarılıyor falan garıp bı durum var kıskanıo oglunu allahtan emre sınır koyabılıo :52:

Abooow o fena işte :27:

Back