tertiplerr şafak çokkk mu karanlık ne
sadece 4 gün kaldı canımdan cok sevdigimin gitmesine
offfff offfffffffff
şimdiden herkesin sevdiceğineee hayırlı tezkerelerrrrrr
inşallah şekerim. sizin nişan evlilik haberlerinizi bekliyoruz artık.
biz şafak saymaya devamsıkıldım zaten bayramda herkes ne zaman evleniyorsunuz diye sordu bunaldım valla herkese birşeyler anlatmaktan
aynen canım biz aynı kafadayız zaten. aynı problemleri ben de yaşıyorum. bi de kendilerine göre yorumlar katmıolar mı.. yok nie öle yaptınız şöle yapsaydınız vs. alla allaaaa biran önce evlenmek ve buradan biraz olsun uzaklaşmak istiyorum.. bunlardan dolayı sinirlenip dün emreyle kavga ettim zaten. bitse şu askerlik de biraz da o ilgilense bu durumlarla.
ay kız bizim bakış açımız aynı. ben aynı ildeyim ama yakın oturmayı düşünmüyorum. o yüzden umutluyum, aslında çok kalabalık bi ailem yok ama çevre komşu vs herkes karışınca geriliyorum. sadece bu olaya deıl bız 26 senedır aynı yerde yasıyoruz o yuzden artık cevremdekı herkes sankı annem babammıs gıbı herseye karısıolar. ben de insan canlısı birisi değilim. sevdiğim değer verdiğim insan sayısı çok azdır. inş. istediğimiz gibi olur yaşantımız. sessiz sakin bir yerde yaşamak istiyoum bakalım artık. bayramın 2. günü kocaeli derinceye gittik çok sevdim valla oh mis öyle bi yerde çift katlı bahçeli evim olsun hiç avm miş kalabalıkmış recidence mış aramam valla.
canım sen sıkılmakta benden haklısın biz kalabalık değiliz. 1 amcam, 1 halam, 2 dayım varama ben yine de sıkılıyorum
allahtan emrenin tarafı da azneyse bunlar da geçecek ve biz geçmişe bakınca güleceğiz sadece
selam kızlar. esracım bence sizi kandırıyor olabilir mi ? çünkü bizimki de 7 sinde teslim oldu ama 5 inden saymaya başladık. emre bana öle bişi söylemedi mesela. gerçi bizimkinin şafağı tam olarak o kadar net değil. daha var kasıma şimdiden mi bilet aldınız aksilik olmasın ??
myzt senin gidişini bekliyordum ben zaten. gözünüz aydın valla darısı başımıza artık. gelmezsiniz buralara.teskereci devre mi olduk biz şimdi
şafak 94 bugün bizim. az kaldı plakalara allahın izniyle. 92-3 ler daha teslim olmadı di mi ????
hımm onu tam bilmiyorum. dağıtımda 7 gün izin kullandık biz. 7. günü içinde mesai dolmadan teslim olmuştu emre. bizim 2 gün daha eksik şafak ama ben tam kesinleşince düşcem onları da. ekimde belli olur demişti emre de. sizinki uzaktan gelcek şimdiden almak kar olabilir evet. bizimki izmirde zaten hiç olmadı biz gider alırız yani
myzt kurtarıyorsun az kaldı minik aileymiş evet. bizimkilerde aynı eleştiri yapıcı olunca iyi de kötü niyetli olunca daraltıyor bi süre sonra. artık takmama modundayımbi daha kurban bayramında sıkcam dişimi artık bazen evde bile problem yaşıyoruz bu süreci uzatmamak lazım ya ben bunu bilir bunu söylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?