biz de gezmeyi planlıyoruz. bi defteri var arada ya keşke şuraya gitsek ya da şunu yapsak dediğimiz herşeyi not alıp sonra sırayla yapıyoruz
kendime bi tane çok süper bi albüm almak istiyorum. söz nişan düğün fotolarından bi karma yapacağım kısmetse
Aaaayyy benimde küçük bir defterim var aşkım gelince napıcaz ne edicez nereye gidicez hepsini yazıyorum.
Oda aklına gelince bana söylüyo yazıyorum
Bizimde albümümüz var, nişan resimlerimiz ve normalde çektiğimiz resimleri çıkarttırıp koyuyorum içine aynısından bitanede nişanlımın annesinde bakıp bakıp dua ediyo bizim için
Düğün için falan tabii ayrı albüm yaparız bizde ama bu şuanda çekilen resimler hep pc'de kaybolcak falan allah muhafaza
Ondan hemen albüm yaptım hepsiniÇocuklarıma göstercem daha
Eki Görüntüle 491207 Eki Görüntüle 491208
çok güzelmişşşş
bende yapıcam boyleeee..
çok şirinsinizyapıştırmalı mı bu albüm ? bi ara vaktim olunca bakmam lazım. düğün için stüdyodan veriolar elbette ama onun dışında ben de almak istiyorum.
veeee
Bir Haftanın Daha Sonuna Geldik çok şükür..
Bir Dahaki iş başı yaptığımda artık 3 Haneli sayılar olmayacak
Kızlar Şimdiden Hepinizin,
Bayramı Mübarek Olsun..
Bundan Sonra Önümüzdeki Kurban Bayramını da Atlattık mı Daha Yar'imiz Olmadan Bayram Geçirmeyeceğiz Allah'ın İzniyle..
veeee
Bir Haftanın Daha Sonuna Geldik çok şükür..
Bir Dahaki iş başı yaptığımda artık 3 Haneli sayılar olmayacak
Kızlar Şimdiden Hepinizin,
Bayramı Mübarek Olsun..
Bundan Sonra Önümüzdeki Kurban Bayramını da Atlattık mı Daha Yar'imiz Olmadan Bayram Geçirmeyeceğiz Allah'ın İzniyle..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?