• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

biz de gezmeyi planlıyoruz. bi defteri var arada ya keşke şuraya gitsek ya da şunu yapsak dediğimiz herşeyi not alıp sonra sırayla yapıyoruz :52:
kendime bi tane çok süper bi albüm almak istiyorum. söz nişan düğün fotolarından bi karma yapacağım kısmetse :17:

2 aya geçmeme 1 hafta kalmış :53::52: nası bişe bu yaaa ne zamandır tickerıma bakmıyomuşum sanırım :52: bugun çeneme vurdu sanırım susamıyorum.

esra kapalı ama bu gıdısle ben de kapanabılırım. emrenın annesı her geldıgınde bana kapalı seyler alıyor yavaştan bi mesaj sezmiyorum değil :52:

biz de gezmeyi planlıyoruz. bi defteri var arada ya keşke şuraya gitsek ya da şunu yapsak dediğimiz herşeyi not alıp sonra sırayla yapıyoruz :52:
kendime bi tane çok süper bi albüm almak istiyorum. söz nişan düğün fotolarından bi karma yapacağım kısmetse :17:

Aaaayyy benimde küçük bir defterim var aşkım gelince napıcaz ne edicez nereye gidicez hepsini yazıyorum.
Oda aklına gelince bana söylüyo yazıyorum :D

Bizimde albümümüz var, nişan resimlerimiz ve normalde çektiğimiz resimleri çıkarttırıp koyuyorum içine aynısından bitanede nişanlımın annesinde bakıp bakıp dua ediyo bizim için :D
Düğün için falan tabii ayrı albüm yaparız bizde ama bu şuanda çekilen resimler hep pc'de kaybolcak falan allah muhafaza :(
Ondan hemen albüm yaptım hepsini :D Çocuklarıma göstercem daha :(

$20120817_123324.webp $20120817_123438.webp

Aaaayyy benimde küçük bir defterim var aşkım gelince napıcaz ne edicez nereye gidicez hepsini yazıyorum.
Oda aklına gelince bana söylüyo yazıyorum :D

Bizimde albümümüz var, nişan resimlerimiz ve normalde çektiğimiz resimleri çıkarttırıp koyuyorum içine aynısından bitanede nişanlımın annesinde bakıp bakıp dua ediyo bizim için :D
Düğün için falan tabii ayrı albüm yaparız bizde ama bu şuanda çekilen resimler hep pc'de kaybolcak falan allah muhafaza :(
Ondan hemen albüm yaptım hepsini :D Çocuklarıma göstercem daha :(

Eki Görüntüle 491207 Eki Görüntüle 491208

çok güzelmişşşş :nazar:

bende yapıcam boyleeee..

çok şirinsiniz :17: yapıştırmalı mı bu albüm ? bi ara vaktim olunca bakmam lazım. düğün için stüdyodan veriolar elbette ama onun dışında ben de almak istiyorum. :17:

çok güzelmişşşş :nazar:

bende yapıcam boyleeee..

Yap adaşım yap, resimlerimiz pc'de hep kayboluyooo, çökecek falan allah muhafaza..
Yemin töreninde karsta falanda hep resimlerimiz var içinde :D

çok şirinsiniz :17: yapıştırmalı mı bu albüm ? bi ara vaktim olunca bakmam lazım. düğün için stüdyodan veriolar elbette ama onun dışında ben de almak istiyorum. :17:

Yok canım yapıştırmalı değil, jelatinli olanlardan...jelatinlerin içine geçiriyosun resimleri.

veeee

Bir Haftanın Daha Sonuna Geldik çok şükür..

Bir Dahaki iş başı yaptığımda artık 3 Haneli sayılar olmayacak :72:

Kızlar Şimdiden Hepinizin,

Bayramı Mübarek Olsun..

Bundan Sonra Önümüzdeki Kurban Bayramını da Atlattık mı Daha Yar'imiz Olmadan Bayram Geçirmeyeceğiz Allah'ın İzniyle..

.

Son düzenleme:
veeee

Bayramı Mübarek Olsun..

Bundan Sonra Önümüzdeki Kurban Bayramını da Atlattık mı Daha Yar'imiz Olmadan Bayram Geçirmeyeceğiz Allah'ın İzniyle..

Adaşım aynen öyle..
İyi tatiller canım benim, iyi bayramlar şimdiden...

Öpüldün kocaman..

veeee

Bayramı Mübarek Olsun..

.

iyi bayramlar tatlımm :))))

herkese iyi bayramlar şekerrlerr :)) bana duaa edin aşkımla güzel bi şekilde geçireyim bayramımı :))))

bugünlük şafaklar benden olsun. arefe şafağı :nazar::72:

:72: :72: 91/3 | Şafak Panomuz :72: :72:

// 18.08.2012 \\

:119: :119: :119: :119:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ esraburak ♥ : 84

♥ iwran ♥ : 87

♥ seker ♥ : 90

♥ romromela ♥ : 95

♥ angeloflove ♥ : 97

♥ edaogz ♥ : 98

♥ EmrEsra ♥ : 102

♥ exclusive ♥ : 109

♥ asigimbensana ♥ : 114

♥ zlhism ♥ : 1119

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

:72: :72: :72:

Zeynep bugün hariç 3 gün sonra gidiyorum :9::9::9:

süpermiş yaaa çok sevindim canım bayramdan sonra tam bayram size yani :52::52: biz de çift haneye düştük allaha şükür :52: arkanızdayız :27:

Kızlaaarrr, ben yarın Plakalardayım..

Bugün ŞAFAK: 82'ymiş :D

Tablo yapacak olan arkadaşlar bunu göz önünde bulundursun emi :)

Ayrıca hepinize iyi bayramlar diliyorum benim güzel tertiplerim, sevdiceklerimizle beraber nice güzel mutlu bayramlara..

Öpüldünüz..

:72: :72: 91/3 | Şafak Panomuz :72: :72:

// 19.08.2012 \\

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ esraburak ♥ : 82

♥ iwran ♥ : 86

♥ seker ♥ : 89

♥ romromela ♥ : 94

♥ angeloflove ♥ : 96

♥ edaogz ♥ : 97

♥ EmrEsra ♥ : 101