esracım günaydın özledim kız seni bakıyorum moraller yükselmiş.ben de dedim esra şafakları attırmıştır bi gelem selam verem. napıosunuz bakam kızçeler ?? nasıl geçti bayram
huu huu Zeynep güneşim doğdu benim
yarim yolda
Bütünnnn Tertiplerime, alt Devrelerime, Bir Alt Devrelerime Kim Varsa Herkeseee
Günaydınlarrr Efendim...
Bikaç Gün Sonra Aranızdayım Yineee
Adaşım Olsun Dediğin gibi Yarinin Canı Sağolsun 458 gün bekleyeceksin de 2 gün daha mı bekleyemeyeceksin hiç yaniiii
Bende Artık 2 Haneliyimmm
bekle Plakalarr Ben Geliyorummm
esracım günaydın özledim kız seni bakıyorum moraller yükselmiş.ben de dedim esra şafakları attırmıştır bi gelem selam verem. napıosunuz bakam kızçeler ?? nasıl geçti bayram
Günaydın Zeyvepcimm..
Bende Özledim Sizlerrr :116:
Moral Yüksek Rabbime Şükürler Olsun
98 olduk! Daha ne Olsun yahu
Moralim yüksek Bozulmasına İzin Vermiycem Artık Allahın İzniyle
bayram güzeldi,
emremin ailesiylede bayramlaştım
senin nasıl geçti bayram?
huu huu Zeynep güneşim doğdu benim
yarim yolda
günaydın kızlaaarr nasılsınız :)) bu arada benim şafak bugün 94 :)
dün sevgilimle konuştum o izne gelmeden hesaplamış orda 94 müş :))
tabi canım sen de iki hanelere düştün gözün aydın şekerim. bizim şafak 91 miş bugün onu yarından itibaren güncellersin sana zahmet. şimdiki hedef plakalar allahın izniyle. benim bayrambiraz güzel, biraz buruk, biraz üzgün geçti. emre yoktu.. yoklugunu daha fazla hıssettım herkes soruo vs derken mıllete dert anlatmaktan yoruldum vallaöyle böyle geçti yani. dersi çok salladım. 10 gündür çalışmıyorum sanırım biran önce başlamam lazım. sınava çok azkaldı
günaydın kızlaaarr nasılsınız :)) bu arada benim şafak bugün 94 :)
dün sevgilimle konuştum o izne gelmeden hesaplamış orda 94 müş :))
Günaydın Züleyhacım hoşgeldin :)
Amaaaa biz dedik sanaaa sen taa 120 lere gidiyodun kız
Nasıl geçti yarinle neler yaptınız anlat hele :)
Günaydın Züleyha..
bak demiştik biz sanaaaa :)
120 nerdeee 94 nerdeeee
oh oh listede 3 haneli kimse kalmayacak yakında
Günaydın tatlımm :)) hoşbuldum :)
yanlışımı düzelttim :)
valla çok harika geçti dün sabahtan akşama kadar beraberdik :) iyi ki geldi yaa :))
Aaaayyyy ne güzelll bacım yaaa :)
Benimde sevdiceğim bi geleydi
kuzular az kaldı artık moral bozmak yok. teskereci devre de olduk lütfen yani bizden umutlusu yoktur hele esra sen en önce kavuşacaksın en umutlu sen olmalısın. ben derse kaçıyorum kızlar dua edin lütfen banagörüşürüz.
kuzular az kaldı artık moral bozmak yok. teskereci devre de olduk lütfen yani bizden umutlusu yoktur hele esra sen en önce kavuşacaksın en umutlu sen olmalısın. ben derse kaçıyorum kızlar dua edin lütfen banagörüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?