esracım neden bole umutsuz konustun hazırana koca 1 yıl var nerdeyse. bence evlenebılırsınız o tarıhte bı aksılık olmazsa elbette. bız de mayıs da dusunuyoruz. ama daha kısa zamanda halledebılırsek daha kısa zamanda da olabılır. su gun olsun dıe ozel bı gunumuz yokben aıleler arasında gıdıp gelmekten bısey yaparken 40 kısıden onay almaktan sıkıldım. o yuzden bıran once evlenmek ıstıyorum. bole arada durumu bızım ıcın cok kotu. ben sevgılıyken bıle bu kadar karısanım yoktu. emreye de soyluyorum en kısa zamanda evlenelım dıe sımdıden basının etını yıyorum
Canom aslında Mayıs sonu Haziran başı diyoduk ama... Eylül'e kalacağız sanırım.
Allah izin verirse...
Eylül'den sonrada olmaz zaten kışa kalıyo.. Yazında yapamam...
Sizinde varmı adaşım ?
Aslında ben hep şu listeyi tamamlamak istemiştim söylemişmiyidim size bilmiyorum:
Ocak: Aşkımın doğumgünü..
Şubat: Sevgililer günü...
Mart: Benim doğumgünüm...
Nisan: Çıkmaya başladık...
Mayıs: Nişanlandık...
Haziran: DÜĞÜN İSTİYODUM...
Temmuz: 1-2 sene sonra bir çocuk olabilirdi
Ama kısmet adaşım
Beybilerim sizde hazır çeyiz listesi varmı?
herkesin gönlüne göre olur inş. uff çok işim var yine bugunbayram da göreydim sevdiğimi ii olurdu. gerçi hergün çarşı izni varmış. kameradan konuşuruz artık.
bende var adaşımm
evet bu listeni biliyorum ben adaşım :)
ne güzel adaşım seninle aynı anda evlenebiliriz bile :)
bizimde Allah nasip ederse bir aksilik çıkmaz ise,
Nisan Başı Nişan,
Eylül Başı Düğün..
Böyle Tabi Bakalım Nasip Kısmet..
kızlar napıosunuz gelin moduna girmişiniz canlarım yaa ne zeynepcim gözün aydın sende çift haneleri gördün çok şükürr kızlar benm yarın köye gidiyorumm 1 hafta gelmeyecegiz işte ben gelene kadar plakalara çoktan düşmüş olurum sizden isteğim benim yerime şafakları attırın ve plakaları sayın ne olur eksik kalmasın ben gelene kadar sadece
*************seviyorum sizleriiii************
ben de iwran nerde diyordum. tşk ederim. ben de gördüm sonun da çift haneleri. en kısa zamanda tek hanelere inş.esra saolsun hergün attırıyor zaten. ufff plakalar mı rüya gibi çok az kaldı
ii gezmeler iwrancım.
Kuzum ne güzel yaaa :) çok sevindim.
Hem düğünlerimizede geliriz birbirimizinnn
yozgatlıyım canım ben geldiğimde 78 olacağım
ayy kılzra bu plakalar çabukmu geçecek neeee bi geleydi varya benim kadar özleyen yoktur yemin ederim ikimizde kafayı yedik artık birbirimize sarıp duruyoruzzz halimize gülüyorum
yozgatlıyım canım ben geldiğimde 78 olacağım
ayy kılzra bu plakalar çabukmu geçecek neeee bi geleydi varya benim kadar özleyen yoktur yemin ederim ikimizde kafayı yedik artık birbirimize sarıp duruyoruzzz halimize gülüyorum
rica ederim tatlım arada ugruyorum iişte :))) inş plakalar kolay geçer diyor herkes umarım öyle olur allahım bi daha onların yokluguyla bizleri sınamasın kızlar gercekten sabretmek çok zor ama biz üstesinden geldik hepberaber iyiki varsınızzz
aynı anda olmazsa geliriz elbette ki tertibbimmm
bu arada evet o listedekiler aldıklarım ama son bir buçuk aydır aldıklarımı yazmadım bi güncelleyeyim :)
bizimde evde yer yok Allahtan bazalar var :)
abimin kardeşimin ve kendi bazamın altları bana rezerve ayrıca 2 kapılı bi dolap var oda bana ait :)
annem diyo bi git evde bi rahatlasın
.
İmrancım iyi gezmeler sana..
sen geldiğinde bende plakalara düşermiyimmm
evet çabuk geçecek Allahın izniyle plakalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?