• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

esracım neden bole umutsuz konustun hazırana koca 1 yıl var nerdeyse. bence evlenebılırsınız o tarıhte bı aksılık olmazsa elbette. bız de mayıs da dusunuyoruz. ama daha kısa zamanda halledebılırsek daha kısa zamanda da olabılır. su gun olsun dıe ozel bı gunumuz yok :27: ben aıleler arasında gıdıp gelmekten bısey yaparken 40 kısıden onay almaktan sıkıldım. o yuzden bıran once evlenmek ıstıyorum. bole arada durumu bızım ıcın cok kotu. ben sevgılıyken bıle bu kadar karısanım yoktu. emreye de soyluyorum en kısa zamanda evlenelım dıe sımdıden basının etını yıyorum :52:

Bende bir an önce evlenmek istiyorum yaaa :((

Canom aslında Mayıs sonu Haziran başı diyoduk ama... Eylül'e kalacağız sanırım.
Allah izin verirse...
Eylül'den sonrada olmaz zaten kışa kalıyo.. Yazında yapamam...

Sizinde varmı adaşım ?

Aslında ben hep şu listeyi tamamlamak istemiştim söylemişmiyidim size bilmiyorum:

Ocak: Aşkımın doğumgünü..
Şubat: Sevgililer günü...
Mart: Benim doğumgünüm...
Nisan: Çıkmaya başladık...
Mayıs: Nişanlandık...
Haziran: DÜĞÜN İSTİYODUM...
Temmuz: 1-2 sene sonra bir çocuk olabilirdi :D

Ama kısmet adaşım :D

evet bu listeni biliyorum ben adaşım :)
ne güzel adaşım seninle aynı anda evlenebiliriz bile :)

bizimde Allah nasip ederse bir aksilik çıkmaz ise,
Nisan Başı Nişan,
Eylül Başı Düğün..

Böyle Tabi Bakalım Nasip Kısmet..

herkesin gönlüne göre olur inş. uff çok işim var yine bugun :25: bayram da göreydim sevdiğimi ii olurdu. gerçi hergün çarşı izni varmış. kameradan konuşuruz artık. :31:

evet bu listeni biliyorum ben adaşım :)
ne güzel adaşım seninle aynı anda evlenebiliriz bile :)

bizimde Allah nasip ederse bir aksilik çıkmaz ise,
Nisan Başı Nişan,
Eylül Başı Düğün..

Böyle Tabi Bakalım Nasip Kısmet..

Kuzum ne güzel yaaa :) çok sevindim.

Hem düğünlerimizede geliriz birbirimizinnn :D

kızlar napıosunuz gelin moduna girmişiniz canlarım yaa ne zeynepcim gözün aydın sende çift haneleri gördün çok şükürr kızlar benm yarın köye gidiyorumm 1 hafta gelmeyecegiz işte ben gelene kadar plakalara çoktan düşmüş olurum sizden isteğim benim yerime şafakları attırın ve plakaları sayın ne olur eksik kalmasın ben gelene kadar sadece :9::9::9:

*************seviyorum sizleriiii************

kızlar napıosunuz gelin moduna girmişiniz canlarım yaa ne zeynepcim gözün aydın sende çift haneleri gördün çok şükürr kızlar benm yarın köye gidiyorumm 1 hafta gelmeyecegiz işte ben gelene kadar plakalara çoktan düşmüş olurum sizden isteğim benim yerime şafakları attırın ve plakaları sayın ne olur eksik kalmasın ben gelene kadar sadece :9::9::9:

*************seviyorum sizleriiii************

Anneeemm sayarız, güle güle git, güle güle gel :)
Senin köyün nereydi kız.

ben de iwran nerde diyordum. tşk ederim. ben de gördüm sonun da çift haneleri. en kısa zamanda tek hanelere inş. :52: esra saolsun hergün attırıyor zaten. ufff plakalar mı rüya gibi çok az kaldı :52:
ii gezmeler iwrancım. :34:

yozgatlıyım canım ben geldiğimde 78 olacağım :1::1:
ayy kılzra bu plakalar çabukmu geçecek neeee bi geleydi varya benim kadar özleyen yoktur yemin ederim ikimizde kafayı yedik artık birbirimize sarıp duruyoruzzz halimize gülüyorum :1::1:

ben de iwran nerde diyordum. tşk ederim. ben de gördüm sonun da çift haneleri. en kısa zamanda tek hanelere inş. :52: esra saolsun hergün attırıyor zaten. ufff plakalar mı rüya gibi çok az kaldı :52:
ii gezmeler iwrancım. :34:

rica ederim tatlım arada ugruyorum iişte :))) inş plakalar kolay geçer diyor herkes umarım öyle olur allahım bi daha onların yokluguyla bizleri sınamasın kızlar gercekten sabretmek çok zor ama biz üstesinden geldik hepberaber iyiki varsınızzz :1::1::1:

Kuzum ne güzel yaaa :) çok sevindim.

Hem düğünlerimizede geliriz birbirimizinnn :D

aynı anda olmazsa geliriz elbette ki tertibbimmm :29:

bu arada evet o listedekiler aldıklarım ama son bir buçuk aydır aldıklarımı yazmadım bi güncelleyeyim :)

bizimde evde yer yok Allahtan bazalar var :)
abimin kardeşimin ve kendi bazamın altları bana rezerve ayrıca 2 kapılı bi dolap var oda bana ait :)
annem diyo bi git evde bi rahatlasın :9:

.

ayy kılzra bu plakalar çabukmu geçecek neeee bi geleydi varya benim kadar özleyen yoktur yemin ederim ikimizde kafayı yedik artık birbirimize sarıp duruyoruzzz halimize gülüyorum :1::1:

İmrancım iyi gezmeler sana..

sen geldiğinde bende plakalara düşermiyimmm:52:

evet çabuk geçecek Allahın izniyle plakalar...

Heee iyi kız yakınmış ankaraya köyünüz...

Sormaaaaa, bende bugün diyorumki aşkım nooolur artık geeelll psikolojim bozulduuuuuuuuuuuuuuuuuu :D
Kendi kendime gülüyorum falan eyvaaaahhh benim hatunda transa bağladı diyo :D

rica ederim tatlım arada ugruyorum iişte :))) inş plakalar kolay geçer diyor herkes umarım öyle olur allahım bi daha onların yokluguyla bizleri sınamasın kızlar gercekten sabretmek çok zor ama biz üstesinden geldik hepberaber iyiki varsınızzz :1::1::1:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn imranım amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn... allah sesini duysun..
İyiki sende varsın canım benim.
Can devrelerim bitanesiniz valla :)

evet zorlu bi süreçti bazen ağladık bazen güldük en önemlisi sevdiklerimizle beraber hepberaberdik. bu zorlu süreci birbirimizin destekleriyle atlattık...
plakalar çabuk geçiyor diyorlar evet. bakalım inş. öyle olur. :nazar::72:

aynı anda olmazsa geliriz elbette ki tertibbimmm :29:

bu arada evet o listedekiler aldıklarım ama son bir buçuk aydır aldıklarımı yazmadım bi güncelleyeyim :)

bizimde evde yer yok Allahtan bazalar var :)
abimin kardeşimin ve kendi bazamın altları bana rezerve ayrıca 2 kapılı bi dolap var oda bana ait :)
annem diyo bi git evde bi rahatlasın :9:

.

Yok bacım yok bizim ev tıkış tıkış.. :)
Gebzede evimiz var ama sürekli oraya git gel yapamayacağımız için orayada götüremem.

erdi gelir gelmez valla ailesini görmeden 1 hafta benim yanımda olacak çok özledik 460 günü 3 güne sığdıramam hemen evlenecem diyorrr :1::1:

Back