91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

unuturmuyum ya..
oh ohh maşaAllah Zeynepcim :)

Hoşgeldin Zeynep, ne güzel yaaa oohhh gülegüle giyinn :) sabır sabır sabır, bidahaki iftarlar onsuz olmayacak allahın izniyle şekerim :)

Adaşımmm günaydınnnnnnnnnnnnn, ama benim şafağım bugün 85 :) yanlış yazmışsın bebeeemm

Günaydın Adaşımm,

adaşım ben niye hep senin şafağında yanlış yazım yapıyorum ya bilinç altı şafağını kıskanma/çekememe diyorum ben buna

Son düzenleme:
Kızlaaaarrrr Günaydııınnnnn :)) hayırlı cumalar :) çok mutluyum aşkım bugün yola çıkıyorr :)))))))))

Günaydın Adaşımm,

adaşım ben niye hep senin şafağında yanlış yazım yapıyorum ya bilinç altı şafağını kıskanma/çekememe diyorum ben buna

Cıx cıx cıx, arada 20 gün var yaaaani adaşım bende olsam bende yanlış yazardım

Kızlaaaarrrr Günaydııınnnnn :)) hayırlı cumalar :) çok mutluyum aşkım bugün yola çıkıyorr :)))))))))

Aaaaaayyyyyyyyyyyyy ne güzel bir duygu buuuuuuuuuuuuu

evet tatlım :)) eylülden beri görmedim inşallah gördüğümde heyecandan kalbim durmaz :)

ayy ne güzeldir ya bizde 24 gün izin yaptığımızda çok güzeldi hak veriyorum sana izni beklemek şafak beklemekten daha zor Onu görünce şafak mafak herşeyi unutursun kalbin seni unutur ona koşar fonksiyonlar değişir dikkat etmek lazım

:)) çok özledim onu..

Bide ben bide ben 6.5 aydır görmüyorum aşkımı
Oooofff ooffff gel kurban olduğum gel gel gel gel

Kızlar,
Bernardo'da 1 Alana 1 Bedava Kampanyası var 21.08 Tarihine kadar geçerli :)

hber verim dedim:)

benim çoooooooooooook begendiğim günlük yemek takımımı alıcam 6 + 6 12 kişilik yapıcammm Allah nasip ederse :119:

cuma cuma çok mutlandım yaaa :119:

:))))))))))))))) al kız :))))

günaydın kızlar. nasılsınız keyifler nasıl bakalım. esracım al tabi yavaştan çeyizini tamamla. ben de çoğu şeyimi almıştım. artık buyuk esyalar kaldı
zlhism hem aramıza hoşgeldin hem de gözün aydın diyorum. izin güzel oluyor valla izinde insan asker olduğunu unutuyor valla

teskereci devre olduk mu 91-2 lerin hepsi gitti mi hadi artık yaw. iwran nerde :44:

Ya ben göremedim nerde yazıyo kampanya olduğu adaşım..
Benimde çok hoşuma giden kahvaltı takımı var ordaaa..

Bide senin beğendiğin günlük yemek takımı Romance'mı ben onu beğeniyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…