kız bende diyordum ki esra unuttu bak beniyanılmışım çok tşk ederim kızçeler
çok youn oldugum ıcın bugun gelemedım. masallah baya sohbet etmişsiniz hepsını okudum. en kısa surede plakalara da gelırız ıns.
bızım yemek de guzel gectı. sız sormadan yazayım15 kısıydık. oturmadım yıne bayram hedıyesı olarak bana pantalon etek ıle bluz almıs annesı cok beendım. tam da o eteklerden almak ıstıyordum cok ıyı oldu valla kendı bahcelerınden domates bıber ıhlamur getırmısler. esra sen ve kolın geldı aklıma dırek gulumsedım sohbet muabbet tabıkı 1 dı kalktılar. bır ıftarı da boyle sevdıgım olmadan gecırdım
kız bende diyordum ki esra unuttu bak beniyanılmışım çok tşk ederim kızçeler
çok youn oldugum ıcın bugun gelemedım. masallah baya sohbet etmişsiniz hepsını okudum. en kısa surede plakalara da gelırız ıns.
bızım yemek de guzel gectı. sız sormadan yazayım15 kısıydık. oturmadım yıne bayram hedıyesı olarak bana pantalon etek ıle bluz almıs annesı cok beendım. tam da o eteklerden almak ıstıyordum cok ıyı oldu valla kendı bahcelerınden domates bıber ıhlamur getırmısler. esra sen ve kolın geldı aklıma dırek gulumsedım sohbet muabbet tabıkı 1 dı kalktılar. bır ıftarı da boyle sevdıgım olmadan gecırdım
91/3 | Şafak Panomuz
// 17.08.2012 \\
:119: :119: :119: :119:
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ esraburak ♥ : 87
♥ iwran ♥ : 88
♥ seker ♥ : 91
♥ romromela ♥ : 96
♥ angeloflove ♥ : 98
♥ edaogz ♥ : 99
♥ EmrEsra ♥ : 103
♥ exclusive ♥ : 110
♥ asigimbensana ♥ : 115
♥ zlhism ♥ : 120
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
:119: :119: :119: :119:
Hoşgeldin Zeynep, ne güzel yaaa oohhh gülegüle giyinn :) sabır sabır sabır, bidahaki iftarlar onsuz olmayacak allahın izniyle şekerim :)
Adaşımmm günaydınnnnnnnnnnnnn, ama benim şafağım bugün 85 :) yanlış yazmışsın bebeeemm
Günaydın Adaşımm,
adaşım ben niye hep senin şafağında yanlış yazım yapıyorum ya bilinç altı şafağını kıskanma/çekememe diyorum ben buna
Kızlaaaarrrr Günaydııınnnnn :)) hayırlı cumalar :) çok mutluyum aşkım bugün yola çıkıyorr :)))))))))
Aaaaaayyyyyyyyyyyyy ne güzel bir duygu buuuuuuuuuuuuu
Kızlaaaarrrr Günaydııınnnnn :)) hayırlı cumalar :) çok mutluyum aşkım bugün yola çıkıyorr :)))))))))
çokkk heyecanlıyım yaa bu gece uyuyamam ben :)))))))))))))))))
izne mi geliyor
Kim olsa uyuyamaz vallaha canım
Çok sevindim senin adına yaa.
evet tatlım :)) eylülden beri görmedim inşallah gördüğümde heyecandan kalbim durmaz :)
ayy ne güzeldir ya bizde 24 gün izin yaptığımızda çok güzeldi hak veriyorum sana izni beklemek şafak beklemekten daha zorOnu görünce şafak mafak herşeyi unutursun kalbin seni unutur ona koşar fonksiyonlar değişir dikkat etmek lazım
:)) çok özledim onu..
valla ben bile 1 buçuk aydır görmüyorum burnumda tütüyor çok özledim seni düşünemiyorumbir an evel kavuş sevdiğine inş.
Bide ben bide ben 6.5 aydır görmüyorum aşkımı
Oooofff ooffff gel kurban olduğum gel gel gel gel
Kızlar,
Bernardo'da 1 Alana 1 Bedava Kampanyası var 21.08 Tarihine kadar geçerli :)
hber verim dedim:)
benim çoooooooooooook begendiğim günlük yemek takımımı alıcam 6 + 6 12 kişilik yapıcammm Allah nasip ederse :119:
cuma cuma çok mutlandım yaaa :119:
Kızlar,
Bernardo'da 1 Alana 1 Bedava Kampanyası var 21.08 Tarihine kadar geçerli :)
hber verim dedim:)
benim çoooooooooooook begendiğim günlük yemek takımımı alıcam 6 + 6 12 kişilik yapıcammm Allah nasip ederse :119:
cuma cuma çok mutlandım yaaa :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?