91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Evet her yerde karşılaşıyoruz ilgilendiğimiz şeyler aynı olunca Senin yaş kaç ki canım ?

Evet tatlım, aynı sayfalarda dolanıyoruz

22 canım ben, sanki daha önce konustukta 22 dedin bana öyle hatırlıyorum..Karıstırdım galiba..

Ama grafik okuyorsun dimi, bendensin..Bu dogru olmalı

Hmm ozaman çabuk geçiyorsa böyle ne mutlu sana çalışma bir süre

Aaa bak ne güzel az kalmış sizinde mehtaba hazırlık yap şimdi sen ağlamak yerine maskeler yeni kıyafetler falan

teselli oluoz işte bi şekilde:)memleket nere senn cnm

Evet tatlım, aynı sayfalarda dolanıyoruz

22 canım ben, sanki daha önce konustukta 22 dedin bana öyle hatırlıyorum..Karıstırdım galiba..

Ama grafik okuyorsun dimi, bendensin..Bu dogru olmalı

Karıştırmışsındır tatlım ocakta 21 olucam kısmetse :)
Ama evet grafik okudummmm.Sen çalışmıyorsun şimdi dimi ?

teselli oluoz işte bi şekilde:)memleket nere senn cnm

İzmir tatlımm sen ?

Karıştırmışsındır tatlım ocakta 21 olucam kısmetse :)
Ama evet grafik okudummmm.Sen çalışmıyorsun şimdi dimi ?

İzmir tatlımm sen ?

Yok tatlım çalışmıyorum ameliyatta oldum ya , yarından sonra düşücem işin üstüne

Grafikerlik yaptın ama dimi istanbulda bilgi alıcamda biraz eğer öyleyse

Grafikerlik pek yapmadım, ajansta çalıştım ama çok ilgimi çekemedi okuldan beri grafikerlik..
Fotoğrafçılığa transfer oldum

Lise de grafik,
Üniversite fotoğraf...

Grafikerlik pek yapmadım, ajansta çalıştım ama çok ilgimi çekemedi okuldan beri grafikerlik..
Fotoğrafçılığa transfer oldum

Lise de grafik,
Üniversite fotoğraf...

Anladım tatlım ben liseden beri grafik alanındayım lisede fotoğrafçılık dersi gördük gerçi..Neyse bakalım zaman göstericek banada birşeyleri:97:

oooo burda muhabbet koyulaşmış herkes bi güzel kaynaşmış maşallahhhhhh

tabi askerlerimiz alıştıkça biraz rahatlıyo bizde keyifleniyoruz dimi benimki ilk terlik iznini almış bile 2 gün bot giymeyecek

evet ulaşmak zor oluyo ya meşkul ya yemekte ya iştimadalar emin olmasanda o konuşcak nasılsa baştan söylesin ya da garanti olur

evet canım gerçekten zor ve bugünde hala aramadı yine arıcam ama ulaşamıcam kesin o yüzden aramıyorum artık düşünmekten başım çatlıyor inan kendimde degilim off bide gittigi günden beri ailesi ile sorunlarımız oldu doldurcaklar die korkuyorum artık bide kalp ritim bozuklugu var bugün araştırma hastanesinemi ne gitcekmiş göndermişler öle dedi dün gece hepsi bir araya geldi bişey mi oldu die düşünmekten..

sen bi sakin ol kötü şeyler getirme aklına ne güzel kontrollerini olur iyi tarafından bak..ailesiyle neden anlaşmazlıklar oldu ki daha önce nasıldı aranız niye doldursunlar ki yaa :18: sen iyi düşün ki iyi olsun enerjini yüksek tutmaya bak...
ben hiç arayamıyorum mümkün değil bana ulaşman ben ararım seni fırsat buldukça dedi bende elim kolum bağlı onun beni aramasını bekliyorum mecbur

daha önce çok iyiydi canım çok istiyorlardı hatta annesi sürekli askerden önce yüzük taksak diyordu bende ailem askerden önce vermez diyordum..askere gitcegi günden önceki günleri ona rezil ettiler sürekli para para dediler çocugun burnundan geldi banaysa tam tersini diolardı para konusunda ondan son günler oldugun için beklentimiz yok falan diyorlardı..hatta sevdigim bana ne zaman kavga ettik dese ben hep alttan al onlar sana öle diolar ama aslında sana çok güveniyorlar die sakinleştiriyordum..tabi ben askere gitcegi gün onlara gidene kadar gittigimde o yoktu evde o gelene kadar yerden yere vurdu sevdigimi kulaklarıma inanamadım dedim sevdigim haklıymış içimden..sora bizim bi konuda sevdigimle tartışmamız oldu benim bi kıskançlıgım diim normalde 2 trip yapar en fazla sonra susardım ama annesi o kadar gaza getirdiki ben olayı çok büyüttüm annesi hayatında ya eda olucak yada benim buldugum bi kız olucak dedi oda hayatımda edadan başka kimse olmıcak demiş duymadım onu soradan örendim..benim yanımda annesine çok tepki gösterdi çünkü ben annesi ne derse dogru dicek konuma gelmiştim..ne zaman dışarı cıktık ondan sonra ben normal hala geldim ve eve gayet iyi girdik normalde benim tekrar gelmemi istemiyormuş..ama sevdigim gelceksin dedi gittik..ne oldu konuştunuzmu dedi konuştuk dedim sorun yok dedim ben olsam ayrılırdım falan demeye basladı 15 ay beklicen dedi ben güveniyorum dedim ben kendi ogluma güvenmiyorum dedi hatta bunu tuhaf bir tabir ile söyledi morelim yine yerle bir oldu o gün daha baya aynı şeyleri söyledi en sonunda dayanamadım sevgilimle konuştuk ve oda patladı onlara bana geldi ve hiç tahmin etmezdim ondan onu silerim ama senden vazgeçmem bunu bil dedi..bende öle bişey olmıcak dedim..nese öle böle annesinin tavrı belliydi ama babası gayet iyiydi derken ben yine hadi arıyım dedim aradım neye ugradıgımı şaşırdım babası benim sesimi bile duymak istemiyor adama ne denmişse benden nefret edio..o gece kuzenime saydırdı kuzenimin sevdigimde gözü varmış vs gibi artık beni gelinleri olarak görmüyolarmış zaten oglunun evlenmesini sitemiyomuş oglu için heves mişim yarım saat konuştuk ve ben sadece sustum hayatımda hiç göstermedigim sabrı gösterdim çok düşündüm anlatsam mı anlatmasam mı ama anlatmasam hersey daha kötü olcak die düşündüm anlattım sevdigimde babasını aramış ya senin kızına aynılarını yapsınlar aramayın beni yemin törenine falan gelmeyin demiş babası beni aradı ne dedigini tam anlamadım ama istedigin oldu korktuklarımı söyledi oglum dedi ve yüzüme kapadı..sevdigim takma etme boşver falan dedi..evelsi gece annesi aradı ama ilk konuşmadan eser yok ben öle demedim sana falan dedi..bak oglum beni aramıyor falan dedi..nese dün sevdigim aradı annesi demişki senin bilmedigin bişey dedi eda ban ben hala söylemiyom sana demiş ve sevdigim bana sordu bende ben unuttugum birşey varsa bilmem ama onun dışında annenle ne konuşuyorsak anlatıyorum dedim..öyle işte bakkk ne uzun yazdım yine off offf

yaaaaa niye böyle yapıyolarki zor mu beklemişler çocuklarının askere gitmesini...evlatları yani daha ilk haftadan kimbilir nasıl stres yapmıştır düşünmüyolar mı
ama bak sevgilin ne güzel sahiplenmiş seni nasıl korumuş aferin valla ona takdir ettim
sen moralini bozma sevgiline de moral vermeye bak o ailesinden dolayı yeterince üzülüyodur.senin üzüldüğünü gördükçe daha da kötü olur.çok büyük bi saygısızlık olmadıktan sonra da sevgilinin anne babasına aşırı tepkilerde verme yarın bigün yüzyüze bakacaksınız.ama tabiki kendini de ezdirtme.sen zaten doğru olanı yapıyorsun bırak sesini duymak istemesinler ne olmuş sevgilin bi ömrü yanında geçirmek istiyo sonuçta...

inan canım ben aileme karşı bu kadar alttan almadım sesim çıkmadı tepki vermedim..ama ne biliyim dün annesi öyle demiş ya benim bildigim die ya olmayan bişeyi söylerde inandırırsa diyorum

inan canım ben aileme karşı bu kadar alttan almadım sesim çıkmadı tepki vermedim..ama ne biliyim dün annesi öyle demiş ya benim bildigim die ya olmayan bişeyi söylerde inandırırsa diyorum

üzülme bence canım...Allah vermesin ama o sebepten ya da başka sebepten zor sınavlardan geçebilirsiniz ve arada gerçek sevgi olduktan sonra mutlaka galip gelirsiniz..

belki sevgilinin annesiyle yüzyüze görüşüp konuşabilirsin.birden neyin değiştiğini o kadar iyiyken neden bu duruma gelindiğini açıkça anlatmasını isteyebilirsin.mutlaka bi sebep göstermek zorunda kalacaktır.sonuçta önceden bi muhabbetiniz var konuşmak zor olmayacaktır.ben kendim tanışmadığım için ben olsam konuşmak mümkün olmazdı

Selam kızlarr RABBİM tez zamanda kavuştursun cümlemizi . Biz 90/3. Geçsin bitsin artık valla şu şafaklar çok özledim:84:

Selam kızlarr RABBİM tez zamanda kavuştursun cümlemizi . Biz 90/3. Geçsin bitsin artık valla şu şafaklar çok özledim:84:

valla biz bir haftada ne hallere düştük sizi düşünemiyorum bile ama bizde bir an önce ilerlesek keşkeee şöyle bir yatsak kalksak şafak 300 olsa bi daha yatsak kalksak 200,sonra bi daha yat kalk 100 derken plakalar sonraki gece gelselerrrrr delirdim galiba
Allah hepimize sabır versin valla zoorrr çokkk zoorrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…