canm cok skur gunde 4 5 defa arıyor bi de meslekci secldi yemntoreni 7 ekmde sonra direk dagtm iznine gelecek
Ya çok sevindim ne güzel,ozaman ben bir öneride bulunayım şafak değilde mehtap say şimdilik
hımm o zman mehtapp 21:)cnmm askerm aradgnda ruyamda 43 plakalı yere gidcgmi gorduum dedi kutahya yani dun gormus hayırdır inşş.
kızlar bizde 19:30 da aradı biraz tartıştık normal kapattık ama içim rahat etmedi tam 1 saat 40 dk ona ulaşmaya çalıştım en son komutanıymış konuştugum acil telefona demiş :)
neyse şükür şimdi iyi kapattık telefonu..melike mektubuda söyledim gelmezse öyle yapıcak ama hala yazdım mı yazmadım mı emin degilim
o da olabilir peki cnm dagtm yeri ne zman belli olur.7 ekmde yemn toreni sonra gelecek
bu ayın sonu yanii haydi hayırlısı o zaman:)sen kaç yasndasın neler yapıosun cnm
Hayırlısı olsun,20 yaşındayım canım,mezun oldum bu sene açıktan devam edicem şimdilik yaptığım birşey yok yani..
İş bakıcam ama önce halletmem gereken şeyler var :86: sen neler yapıyosun peki yaş falan ?
22 cnm bende unv muhasebe btrdm calısıodm ama bazı ndenlerden ayrldm:) bir iki ay a artk tekrar calıscm evde vakt gecriorm ya da kuzenler arkadaslarla işte
Şuan çalışıyor olsan daha iyi aslında senin için ilk dönemler kendini birşeylerle meşgul etmeye çalış canım
enem ecm burda
bu gece ne cok karsılastık :13:
bu arada yasın 20 miş, ben seni aynı biliyorum benle :93:
Benimde bitanemin yemin töreni 7 ekimdeeee... Kavuşuyoruz o gün ohh bee..
Onsuz nefes alamıyorumm
inan ama evde vakt daha cabk gecio çalıştn mı gunun erken saatinde baslıo gunun ve hç gecmio gbi gelio ama evdeyken oglen uyanıosun tv blgisayar drken bi bakıosun aksam olmus blee:)
Onsuz nefes alamıyorumm
Onsuz nefes alamıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?