• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

hımm o zman mehtapp 21:)cnmm askerm aradgnda ruyamda 43 plakalı yere gidcgmi gorduum dedi kutahya yani dun gormus hayırdır inşş.

Olabilir hayırlısı canım,şuan bilinçaltında ustabirliği neresi sorusu olduğu için böyle bir rüya görmüştür..

kızlar bizde 19:30 da aradı biraz tartıştık normal kapattık ama içim rahat etmedi tam 1 saat 40 dk ona ulaşmaya çalıştım en son komutanıymış konuştugum acil telefona demiş :)
neyse şükür şimdi iyi kapattık telefonu..melike mektubuda söyledim gelmezse öyle yapıcak ama hala yazdım mı yazmadım mı emin degilim

evet ulaşmak zor oluyo ya meşkul ya yemekte ya iştimadalar :34: emin olmasanda o konuşcak nasılsa baştan söylesin ya da garanti olur :34:

Belkide sana belli etmiyordur :9: illa ki kafasından geçiyordur canım

bu ayın sonu yanii haydi hayırlısı o zaman:)sen kaç yasndasın neler yapıosun cnm

Hayırlısı olsun,20 yaşındayım canım,mezun oldum bu sene açıktan devam edicem şimdilik yaptığım birşey yok yani..
İş bakıcam ama önce halletmem gereken şeyler var :86: sen neler yapıyosun peki yaş falan ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlısı olsun,20 yaşındayım canım,mezun oldum bu sene açıktan devam edicem şimdilik yaptığım birşey yok yani..
İş bakıcam ama önce halletmem gereken şeyler var :86: sen neler yapıyosun peki yaş falan ?

22 cnm bende unv muhasebe btrdm calısıodm ama bazı ndenlerden ayrldm:) bir iki ay a artk tekrar calıscm evde vakt gecriorm ya da kuzenler arkadaslarla işte

22 cnm bende unv muhasebe btrdm calısıodm ama bazı ndenlerden ayrldm:) bir iki ay a artk tekrar calıscm evde vakt gecriorm ya da kuzenler arkadaslarla işte

Şuan çalışıyor olsan daha iyi aslında senin için ilk dönemler kendini birşeylerle meşgul etmeye çalış canım

enem ecm burda :1:

bu gece ne cok karsılastık :13:

bu arada yasın 20 miş, ben seni aynı biliyorum benle :93:

Şuan çalışıyor olsan daha iyi aslında senin için ilk dönemler kendini birşeylerle meşgul etmeye çalış canım

inan ama evde vakt daha cabk gecio çalıştn mı gunun erken saatinde baslıo gunun ve hç gecmio gbi gelio ama evdeyken oglen uyanıosun tv blgisayar drken bi bakıosun aksam olmus blee:)

Benimde bitanemin yemin töreni 7 ekimdeeee... Kavuşuyoruz o gün ohh bee..
Onsuz nefes alamıyorumm :(

Selam, 91/3 askerlerinin yarenleri, bir bakayım dedim ne yapıyorsunuz...

İadeyi ziyaret yapmıyorsunuz hiç :9:

Bak mehtabına az kalmış canım, ne güzel :81:

Ah kendi törenimizi hatırladım da şimdi :98::98:

inan ama evde vakt daha cabk gecio çalıştn mı gunun erken saatinde baslıo gunun ve hç gecmio gbi gelio ama evdeyken oglen uyanıosun tv blgisayar drken bi bakıosun aksam olmus blee:)

Hmm ozaman çabuk geçiyorsa böyle ne mutlu sana çalışma bir süre :9:

Aaa bak ne güzel az kalmış sizinde mehtaba hazırlık yap şimdi sen ağlamak yerine maskeler yeni kıyafetler falan :21::21:

Back