• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

üzülme bence canım...Allah vermesin ama o sebepten ya da başka sebepten zor sınavlardan geçebilirsiniz ve arada gerçek sevgi olduktan sonra mutlaka galip gelirsiniz..

belki sevgilinin annesiyle yüzyüze görüşüp konuşabilirsin.birden neyin değiştiğini o kadar iyiyken neden bu duruma gelindiğini açıkça anlatmasını isteyebilirsin.mutlaka bi sebep göstermek zorunda kalacaktır.sonuçta önceden bi muhabbetiniz var konuşmak zor olmayacaktır.ben kendim tanışmadığım için ben olsam konuşmak mümkün olmazdı

yok canım inan artık konuşmak ve daha çok uzamasını istemiyorum ben son konuşmada bile daha size çok deger veriyorum gibi kelimeler kullandım inan ki ben normalde hiç sabırlı degilimdir..aradı canım bu arada şimdi 4 dk konuştuk sıra çok dedi ohh şükür rahatladım çok iyi konuştuk inş sorun yoktur..pazartesi hastaneye tekrar gitcekmiş :(

sorun olmadığına sevindim canım çok şükür
inşallah sağlıyla ilgili de problemi olmaz da rahatlarsın biraz daha.

valla biz bir haftada ne hallere düştük sizi düşünemiyorum bile ama bizde bir an önce ilerlesek keşkeee şöyle bir yatsak kalksak şafak 300 olsa bi daha yatsak kalksak 200,sonra bi daha yat kalk 100 derken plakalar sonraki gece gelselerrrrr :52: delirdim galiba :27:
Allah hepimize sabır versin valla zoorrr çokkk zoorrrrrrr

Öyle cnm valla nişanlımı askere göndereli 370 gün oldu zor gercekten ama demekkı bı sekılde gecıyor senın söylediklerini bende söylemiştim şafağım 2oolere gelirmi dıyordum sımdı ıse bır kac gune plakalara dusuyorum şaka gb gelıyor :1: siiznde 4ooler btsn yavas yavas rahtlycksnz

Öyle cnm valla nişanlımı askere göndereli 370 gün oldu zor gercekten ama demekkı bı sekılde gecıyor senın söylediklerini bende söylemiştim şafağım 2oolere gelirmi dıyordum sımdı ıse bır kac gune plakalara dusuyorum şaka gb gelıyor :1: siiznde 4ooler btsn yavas yavas rahtlycksnz

inşallah inşallah :52:

sonra da artık nişan kıyafetim ne olsun kızlar sözümde ne giyiim diye konu açarım hep birlikte karar veririz :1:

sağol adaşım inş iyi çıkar sonuç..evet evet inş o günleride görürüz =) nişanlıklara karar veririz ..
çaglacım inş bizde o günleri görürüz zor ama geçicek Rabbimin izniyle :72:

inşallah inşallah :52:

sonra da artık nişan kıyafetim ne olsun kızlar sözümde ne giyiim diye konu açarım hep birlikte karar veririz :1:
85 gün sonra asker şafagımız tükencek ALLAH'IN iznyle:1: Sıra düğün şafağımıza gelıcek :27: Senin nişan ne zman cnm tbıkı yardmcı olrz

85 gün sonra asker şafagımız tükencek ALLAH'IN iznyle:1: Sıra düğün şafağımıza gelıcek :27: Senin nişan ne zman cnm tbıkı yardmcı olrz

:27::27::27::27:
şimdilik öyle birşey yok canım ben okuyorum 3. sınıftayım hele bi sevgilim gelsin benim okulum bitsin sonra yavaş yavaş başlanılacak o işlere de.çok uzatmak istemiyoruz 3,5 yıldır birlikteyiz 5,5 ıldır birbirimizin hayatındayız daha fazla uzatmanın anlamı yok şimdilik engel de yok çok şükür

sağol adaşım inş iyi çıkar sonuç..evet evet inş o günleride görürüz =) nişanlıklara karar veririz ..
çaglacım inş bizde o günleri görürüz zor ama geçicek Rabbimin izniyle :72:

Tabiki görceksnz ALLAHIN iznyle kımı zaman zor kımı zaman kolay bı sekılde gecıyor ıste cnm

:27::27::27::27:
şimdilik öyle birşey yok canım ben okuyorum 3. sınıftayım hele bi sevgilim gelsin benim okulum bitsin sonra yavaş yavaş başlanılacak o işlere de.çok uzatmak istemiyoruz 3,5 yıldır birlikteyiz 5,5 ıldır birbirimizin hayatındayız daha fazla uzatmanın anlamı yok şimdilik engel de yok çok şükür

Anladım cnm ... Ben de 2012 yaz gelinlerinden OLUCAM ALLAH'IN İZNYLE:1::nazar:

inş canlarım..bugün tam taksitlerim bitti derken yeni taksite girdim 2 tane nevresim aldım taçtan indirimde die..bide canım sıkkındı ya bişiler almak istedim..siz başladınızmı ufak tefek

inş canlarım..bugün tam taksitlerim bitti derken yeni taksite girdim 2 tane nevresim aldım taçtan indirimde die..bide canım sıkkındı ya bişiler almak istedim..siz başladınızmı ufak tefek

ben anneme çıtlatıyorum da annem bu kız niyeti bozdu falan diyo çünkü o aldığı zaman benim çeyizime kızardım hep :27:
geçen bi yerde yemek takımı beğendim günlük annem de ilk kez çeyizine bişey istedin deyip aldı :1:
ben kendim alamam çünkü kendim çalışmıyorum elime geçen para ancak yol param yemek falan kişisel ihtiyaçlarım falan.kartımında limitini düşük tutuyorum bu yüzden.
ama anneme aldıracam yavaş yavaş :34:

ben anneme çıtlatıyorum da annem bu kız niyeti bozdu falan diyo çünkü o aldığı zaman benim çeyizime kızardım hep :27:
geçen bi yerde yemek takımı beğendim günlük annem de ilk kez çeyizine bişey istedin deyip aldı :1:
ben kendim alamam çünkü kendim çalışmıyorum elime geçen para ancak yol param yemek falan kişisel ihtiyaçlarım falan.kartımında limitini düşük tutuyorum bu yüzden.
ama anneme aldıracam yavaş yavaş :34:

yok canım malesef ben herşeyi kendim alıcam çünkü evdekilere yük olmak istemiyorum part time çalışıyorum ve p.tesiden itibaren Allah izin verirse hafta içide part time çalışıcam ..benim annemde canım bilmedigi için evlenmek istiyor die düşünüyor ama ben sadece sevdigimi istiyorum bilmiyor =) sende aldır canım ne güzel işte hep çeyiz falan oyalanırız biraz die düşünüyorum =)

Ben baya başladım cnm dün bornoz takımı,nevresim takımı aldım tam bir çeyizkoliğim sanırım:1: hangı modelleri aldın taçtan cnm
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
tatlı tatlı heyecan başlamıştır şimdi ohhh :32:
Allah bir ömür mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inşallah sana da bana da adaşıma da hepimize :69::69::69:

Başladı cnm en kısa zmanda darısı herkesın başına inşallah. Cümlemize amin inş

bende çalışmaya başladıktan sonra kendim yaıcam Allah ın izniyle ama okuduğum için çalışmam mümkün değil.ama önümüzdeki yaz kreşlere başvuracam çocuk gelişimi mezunu olduğum için usta öğretici olarak çalışabilirm.onun dışındaki işleri yapmamı sevgilim istemiyo zaten kendi işini yap diyo.sadece çocuklarla muhattap ol diyo :1:

benim annem biliyo da oturup konuşmayız bu işleri..bi mezun olup atanabilsem değmeyin keyfime :66:

Ben baya başladım cnm dün bornoz takımı,nevresim takımı aldım tam bir çeyizkoliğim sanırım:1: hangı modelleri aldın taçtan cnm

$1312888703264364_o.webp$tac-poem-saten-delux-nevresim-takm-murdum.webp

bunlar canım yüklemeyi becerebildim mi bilmiyorum..kırmızı olan aklımdaydı ama mürdüm olana orada karar verdim ama rengi resimdekinden daha güzel sizce nasıl..ve senin aldıklarında hayırlı olsun canım sen nasıl aldın

bende çalışmaya başladıktan sonra kendim yaıcam Allah ın izniyle ama okuduğum için çalışmam mümkün değil.ama önümüzdeki yaz kreşlere başvuracam çocuk gelişimi mezunu olduğum için usta öğretici olarak çalışabilirm.onun dışındaki işleri yapmamı sevgilim istemiyo zaten kendi işini yap diyo.sadece çocuklarla muhattap ol diyo :1:

benim annem biliyo da oturup konuşmayız bu işleri..bi mezun olup atanabilsem değmeyin keyfime :66:

bende çoçuk gelişimi mezunuyum canım ve bu yıl sosyal hizmetler okuyacagım inş acık ögretimden:)

Back