91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

inş canlarım..bugün tam taksitlerim bitti derken yeni taksite girdim 2 tane nevresim aldım taçtan indirimde die..bide canım sıkkındı ya bişiler almak istedim..siz başladınızmı ufak tefek

tatlı tatlı heyecan başlamıştır şimdi ohhh
Allah bir ömür mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inşallah sana da bana da adaşıma da hepimize

gayet guzel cnm hayırlı olsun gulerek kullan benım aldıgım saten

Benımde okul yenı btdı cnm örgün egtm btdı aöfye dikey gecs yapıcm 2 yıl da acıktn tamamlıycam şuan çalşmyrm anlıycagın annem saolsun. Kpss hazrlncm olmssa da norml özele grcem artık.

Benımde okul yenı btdı cnm örgün egtm btdı aöfye dikey gecs yapıcm 2 yıl da acıktn tamamlıycam şuan çalşmyrm anlıycagın annem saolsun. Kpss hazrlncm olmssa da norml özele grcem artık.

ii akşamlar kızlar sohbet koyulasmıs masllah nasılsınızz

inşallah devlet olur canım.Allah hayırlısını nasip eder inşallah..

ii akşamlar kızlar sohbet koyulasmıs masllah nasılsınızz

celinees hoşgeldin canım =)
çagla teşekkürler canım sen ne renk aldın
evet adaş kısmet bak =)

Son düzenleme:
telefonla konuştuktan sonra biraz rahatladım canım birde kk sayesinde biraz unutuyorum =) sen nasılsın

sevndm cnm ya kmseyi takmayn kafanızaa.iyiym cok skur askerm aradı az once kıskanclıkları baslıyoor askerlermzn yavas yavas heraldee:)yaarn arkadasa gidcem dedm evnde bazı yerlerde sebeke cekmeyeblr ceksn bi zahmet gozn hep tlfda olsun arayınca ulascm sana dio asker olunca daha bi agır oluolar sanki

kızlar cıkmam lazım bu arada aldıgım saten takımı merak eden arkdsltr olursa google yazabılır taç saten nevresım takımı pullu çok hoş görşmek üzre işte şafak panomuz olan topciğede gelrsenz dha ck görşrz iyi aksmlr ş:86

evet canım benimkide dün neredesin dedi evdeyim dedim hayret evdesin dedi güldü ama haklı o gitti gideli sürekli geziyorum evde durmuyorum =) ama oda haklı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…