Askerimin sesiyle uyandımmmmm
Sesine kurban olurum ben onun yaaaaaaaaaaaa
Gerci bugün mars fln söylemisler kısılmıs bitoşumun sesi:98:
Oda 60günden mehtap saymaya baslamıs artık
Koğuslarıda 21 kişiye yukselmis
Bide ses kısılmaları cıktı basımıza kızlar yaaa
ne güzel onun sesiyle uyanmışsın ben bugün de beklemedeyim
daha neler çıkacak bakalım :97:
konya canım havacı olarak
Seninkinin yeri kalabalık heralde canım yaa
Usta birliğinde rahat rahat konuscaz insallahh
aaa konyada havacı mı? nerde peki meramda mı yoksa
evet canım kara havacı olarak gitti ama bugün hiç aramadı bile offf off aramazda sanırım artık bu saatten sora dünde bişey soramamıştım off offf 1 dk duymaya razıyım sesini
ümitsizliğe kapılma dün beni bu saatlerde aramıştı bugün de hala aramadı gözüm telefonda bekliyorum yine de aricak aşkım bananeee :84:
arkadaşım 9 da yatıyorlar dedi inş yarın ararlar canımmm
nasıl uyku girerki şimdi benim gözüme onun sesini duymadan...
napalım beklicez onlar arayana kadar canım bugün olmazsa yarın
canım şimdi aradı 2 dk da olsa sesini duydum
20:58 ve 21:01 de aramış 2 kere aşkım ama benim ....... (boşlukları sen doldur) telefonun çalmamış kimaramıştan mesaj geldi.ya Allah ım beni mi sınıyosun bütün gün çeken telefon o dk neden çalmadı ve 2 dk snra aradığını öğreniyorum ben.telefonu fırlatıp atasım var çok kötüyüm çok sinirliyim.çok üzülmüştür ya ya da kızmıştır belki de offffffffffff
sakin ol canım bak bakalım çekiyor mu telefon belki arayabilir yine
aramaz daha yarım saat oldu nerdeyse çekiyo şimdi işime yaramayacak ya...sakin olamıyorum çok sinirliyim çok üzgünüm gidip odama ağlayıp ağlayıp geliyorum..neden benim bütün işlerim ters gidiyo ??????
off canım ya ne diyim bilmiyorumbütün gün telefona bak sonra tam arasın telefon çekmesin gercekten kötü bişey ama o kadar üzme kendini nolur
ben neden geri arayamıyorum onu ama ya adalet mi bu..geceleri telefon elimde uyuyorum sabah erkeknden arar belki elimde titresin telefon diye yemeğe otururken duşa girerken korkuyorum ya ararsa diye...onun aradığı 5 dk telefon çekmesin elim öyle kelimeler yazmaya gidiyo ki sinirden...deli olacam ya kim bekleyecek şimdi..
seni inan çok iyi anlıyorum canım çünkü bende aynıyım
neyse canım bn çıkıyorum elim ayağım titriyo zaten sinirden..iyi akşamlar görüşmek üzere
20:58 ve 21:01 de aramış 2 kere aşkım ama benim ....... (boşlukları sen doldur) telefonun çalmamış kimaramıştan mesaj geldi.ya Allah ım beni mi sınıyosun bütün gün çeken telefon o dk neden çalmadı ve 2 dk snra aradığını öğreniyorum ben.telefonu fırlatıp atasım var çok kötüyüm çok sinirliyim.çok üzülmüştür ya ya da kızmıştır belki de offffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?