benim için bi ilk olucak
ama olmaz ki yaaaa
aşkım aradı telefon kesildi
yaaaaaaaaaaa
aradı ve dedi ki beni temeltepeye gönderdiler manga çavuşu yaptılar burası cok zor hadi kapatmam lazımbu ne demek yaaa
ahh bu belirsizliklerrrr:18::18:
manga nedir? cavus ne iş yapar? nerden bilelim biz
Napıcaz böyle yaaa
Su acemilik bi bitseydi artıkta kafamızda bintürlü düsünceden kurtulsaydık enazından
burası cok zor dedi
Bizede onlarada en cok lazım olan sey sabır
Su günleri bi atlatalım düzelcek hersey filzcim üzülme
Ciddenmiii yaa nedennnnn enazından 2gün olsaydıııı
Cok acımasız askeriye cokkk
Öğrendiğim kadarıyla denizciler 1 ay acemilik yapıyo
Erlerde 1 ay acemilik yapıp daha sonra 1-1bucuk ay kadar sınıf eğitimi alıyolarmıs cavus, komanda fln olcaklarsa 75 gune kadar uzuyomus
Benimki cavusluk egitimi alcak daha
Hiçbi fikrim yok canım
Soruyorum devamlı ama daha oda tam olarak bilmiyo
Sorduğumuz soruların karsılığını cömezlikleri gecene kdr alamicaz galiba
duymak istediğim en son seyleri duydum
kurban olurum yaaa kıyamam ama yaaaa
usta birliği için hayırlısını dile canım
dua edelimde ustalıkları bari rahat gecsinn
Vay be bi zamanlar bana derlerdi torun,has torunşimdi ise bizm de olmuş has torunlarımız 90/3
Günler bi şekilde geçip gidiyor arkadaslar bazen cok actıyor canını bazen ise gün geliyor sesine mesajına uçuyosun şafak mafak kalmıyor akılda.... RABBİM cümlemizi saglıcakla kavştrsn arkdslr tez zamanda... İnş sizin için en hayırlı olan yer olur usta bırlklernz bir gün gelecek bir gün kalıcak sürekli tekrar etdiğimiz şeyŞafak atarsa 90 başkada yok kavuşalım ama artık bizde biten 12 ay kalan 3 ay sabrım kendini zorlar oldu
bakın ilk acemilikte yemekler her zman kötüdür ve hep pistirler çünkü çok kalabalık..bulaşıklar bile düzgün yıkanmaz düşünün yani..önceden söliyim hazırlıklı olun acemiden dağıtım iznine geldiklerinde onları aşırı zayıflamış olrak bulucaksınız...ama üzülmeyin usta birliklerinde alıcaklar kilo..
Vay be bi zamanlar bana derlerdi torun,has torunşimdi ise bizm de olmuş has torunlarımız 90/3
Günler bi şekilde geçip gidiyor arkadaslar bazen cok actıyor canını bazen ise gün geliyor sesine mesajına uçuyosun şafak mafak kalmıyor akılda.... RABBİM cümlemizi saglıcakla kavştrsn arkdslr tez zamanda... İnş sizin için en hayırlı olan yer olur usta bırlklernz bir gün gelecek bir gün kalıcak sürekli tekrar etdiğimiz şeyŞafak atarsa 90 başkada yok kavuşalım ama artık bizde biten 12 ay kalan 3 ay sabrım kendini zorlar oldu
cnm yaaaaaaaaaaaa sen artık teskereni al hürgeneral olda bize sıra gelsin..baksana kasıma biz bile dede oluoruz senin biletlerin gelio
ama nasıl dayanılırr bilmiyorummmmm
Bana o günler o kadar uzak geliyoki suanda sanki hic bitmicek hic gecmicek gibi
büyük bi ümitsizlik, karanlık
off cok zoor
ama nasıl dayanılırr bilmiyorummmmm
Bana o günler o kadar uzak geliyoki suanda sanki hic bitmicek hic gecmicek gibi
büyük bi ümitsizlik, karanlık
off cok zoor
Evet cnm ya sıra sizede gelcek hepinize gelicek inş teskereci devre olmak cidden çok güzel bşr duygu şafagım baya azaldı ama sanırım ben plakalrı azaltmadan hağla ınanamıycam şafagımasanki hağla çiftlere düşmedim 1ooler de falanım garip bi dygu ınsanın ınanası gelmıyor ama resmen btyo ekım aralık kasım son 3 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?