91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Öyle yapmaya calısıyorum canım
Yemin törenini düsünüyorum
Ama aklımın bi köşesindede hep onsuz gececek mevsimler, aylar var ((

Bisey sorcam cağlacım yemin töreninden sonra 1-2 günde olsa izin oluyomu ?

kızlar bende geldim iyi akşamlar hepinize ..benim askerimde cuma günü çıktı yola..off ne zordu onun gidişini izlemek dünde teslim oldu kızlar..elimden telefon düşmüyor bugün 2 defa aradı ilkinde 1 dakika 8 saniye konuşmuşuz digerinde 3 dakika 12 saniye 10 saniye bile duymak için dua ediyorum.. iyimisin nasılsın demekle gecti konuşma onu şimdiden çok özledim çoook

iyi akşamlar canım
Allah kavuştursun..

İnşallaaaaah cnm=)
cnm ben kayın validem kayın pederim gitdik cuma gnu yemn törenı oldu cuma,cumrtesı otelde kaldk askermi aldık yani askeryden ama şehr dsına cıkmak yasak gunluk imza atıcak ailesile gdıp yakın merkesdekı bı karakola onları anlatcklar sze evli ablası evli abisi varsada yne bu sekılde yaparsnz ama bekarsa abla kardes falan olmuyor
Daha kötü yerler falan değil cnm en azından hc uzlme bz zulüm gb bı acemı brlgmz oldu

Çok zor bı an o güne döndüm...olsun bak bende 3 dk konsuyodum o zamanlar smdı ıse 3 dk 3 saat oldu gecip gıdıyor demekki bu günlerde

flzkdr sagol canım..artık 15 ayı beraber geçiririz inş
cagla22 inş canım hayırlısıyla bizde o günleri görebiliriz şimdi zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor

Allah kavuştursun cnm

hosgeldin canım
hepimiz aynı durumdayız sabretmekten güclü durmaktan baska caremiz yok ne yazıkki

ohh cok sevindim yaaa 2 günde olsa yanımda olcak askerim bu harika biseyyyyyy

buarada benimkide istanbul küçükyalıda

inş canım sizin şafak kaç
Canım bana sorduysan şafagımız atarsa 90

evet cnm süper bi duygu vallla ama otelleri ayarlayın rezervasyon yaptrdk bz önceden gerçi siizn acemlk ıstanbul büyük şehr sorun olmaz pazar gnude aksama kadar sızınle aksamı 3,4gb teslim

evet cnm süper bi duygu vallla ama otelleri ayarlayın rezervasyon yaptrdk bz önceden gerçi siizn acemlk ıstanbul büyük şehr sorun olmaz pazar gnude aksama kadar sızınle aksamı 3,4gb teslim

Cok sükür nerde kalcaz derdimiz yok canım akrabalarımız varr

Hadi artık gecsin su 1 ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Askerimin sesiyle uyandımmmmm
Sesine kurban olurum ben onun yaaaaaaaaaaaa
Gerci bugün mars fln söylemisler kısılmıs bitoşumun sesi:98:
Oda 60günden mehtap saymaya baslamıs artık
Koğuslarıda 21 kişiye yukselmis

Bide ses kısılmaları cıktı basımıza kızlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…