• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Çok ama çok iyi anlıyorum seni ama bak şunu düşün askerinin yemn töreni var mehtap say yanına gt sonra dagtm izni var yne mehtap say bırak şafagı cnm kesnlkle yap bunu ben safagm 4ooler de 3oolerde mehtap saydm tabı elınde ole bı ımkanın varsa yanı askerinin yanına gdelrsen eger yemn törenıne o gunun mehtabnı say . Daha sonra askerının ıznıde olucak 25 gn falan usta brlgnde . Yanı bunlar seni ınan cok mutlu etcek ben cok kötu haldeydm ılk zmanlar sureklı yanına gtme cabasndaydm ama bı baktm kı safgım çiftlere düşmş

Öyle yapmaya calısıyorum canım
Yemin törenini düsünüyorum
Ama aklımın bi köşesindede hep onsuz gececek mevsimler, aylar var :(((

Bisey sorcam cağlacım yemin töreninden sonra 1-2 günde olsa izin oluyomu ?

kızlar bende geldim iyi akşamlar hepinize ..benim askerimde cuma günü çıktı yola..off ne zordu onun gidişini izlemek :( dünde teslim oldu kızlar..elimden telefon düşmüyor :( bugün 2 defa aradı ilkinde 1 dakika 8 saniye konuşmuşuz digerinde 3 dakika 12 saniye :( 10 saniye bile duymak için dua ediyorum.. :( iyimisin nasılsın demekle gecti konuşma :( onu şimdiden çok özledim çoook :(

kızlar bende geldim iyi akşamlar hepinize ..benim askerimde cuma günü çıktı yola..off ne zordu onun gidişini izlemek :( dünde teslim oldu kızlar..elimden telefon düşmüyor :( bugün 2 defa aradı ilkinde 1 dakika 8 saniye konuşmuşuz digerinde 3 dakika 12 saniye :( 10 saniye bile duymak için dua ediyorum.. :( iyimisin nasılsın demekle gecti konuşma :( onu şimdiden çok özledim çoook :(

iyi akşamlar canım
Allah kavuştursun..

ilk gördüğünde biraz üzülücen ama inanki ustada kollayca kilo alcaklar..şimdi bi yandan eğitim görcekler o yüzden yedklerini yakıcaklar..sesi bile kısılablr ama bağırmaktan..çünkü bi sürü marş öğrencekler..telefondda onlrı sana söler ztn:6::6::6: ama bunların hepsi ustalıkta bitio..

valla seni depüklediğimizde bnde inanıcam hakketten bitio die:34::34::34:
İnşallaaaaah cnm=)
Öyle yapmaya calısıyorum canım
Yemin törenini düsünüyorum
Ama aklımın bi köşesindede hep onsuz gececek mevsimler, aylar var :(((

Bisey sorcam cağlacım yemin töreninden sonra 1-2 günde olsa izin oluyomu ?
cnm ben kayın validem kayın pederim gitdik cuma gnu yemn törenı oldu cuma,cumrtesı otelde kaldk askermi aldık yani askeryden ama şehr dsına cıkmak yasak gunluk imza atıcak ailesile gdıp yakın merkesdekı bı karakola onları anlatcklar sze evli ablası evli abisi varsada yne bu sekılde yaparsnz ama bekarsa abla kardes falan olmuyor
Daha kötü yerler falan değil cnm en azından hc uzlme bz zulüm gb bı acemı brlgmz oldu

Çok zor bı an o güne döndüm...olsun bak bende 3 dk konsuyodum o zamanlar smdı ıse 3 dk 3 saat oldu gecip gıdıyor demekki bu günlerde

flzkdr sagol canım..artık 15 ayı beraber geçiririz inş
cagla22 inş canım hayırlısıyla bizde o günleri görebiliriz şimdi zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor:59:

Allah kavuştursun cnm

hosgeldin canım
hepimiz aynı durumdayız sabretmekten güclü durmaktan baska caremiz yok ne yazıkki:14:

cnm ben kayın validem kayın pederim gitdik cuma gnu yemn törenı oldu cuma,cumrtesı otelde kaldk askermi aldık yani askeryden ama şehr dsına cıkmak yasak gunluk imza atıcak ailesile gdıp yakın merkesdekı bı karakola onları anlatcklar sze evli ablası evli abisi varsada yne bu sekılde yaparsnz ama bekarsa abla kardes falan olmuyor

ohh cok sevindim yaaa 2 günde olsa yanımda olcak askerim bu harika biseyyyyyy:66:

buarada benimkide istanbul küçükyalıda

inş canım sizin şafak kaç
Canım bana sorduysan şafagımız atarsa 90 :21:
hosgeldin canım
hepimiz aynı durumdayız sabretmekten güclü durmaktan baska caremiz yok ne yazıkki:14:

ohh cok sevindim yaaa 2 günde olsa yanımda olcak askerim bu harika biseyyyyyy:66:

buarada benimkide istanbul küçükyalıda

evet cnm süper bi duygu vallla ama otelleri ayarlayın rezervasyon yaptrdk bz önceden gerçi siizn acemlk ıstanbul büyük şehr :1: sorun olmaz pazar gnude aksama kadar sızınle aksamı 3,4gb teslim

evet cnm süper bi duygu vallla ama otelleri ayarlayın rezervasyon yaptrdk bz önceden gerçi siizn acemlk ıstanbul büyük şehr :1: sorun olmaz pazar gnude aksama kadar sızınle aksamı 3,4gb teslim

Cok sükür nerde kalcaz derdimiz yok canım akrabalarımız varr

Hadi artık gecsin su 1 ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Askerimin sesiyle uyandımmmmm
Sesine kurban olurum ben onun yaaaaaaaaaaaa
Gerci bugün mars fln söylemisler kısılmıs bitoşumun sesi:98:
Oda 60günden mehtap saymaya baslamıs artık
Koğuslarıda 21 kişiye yukselmis

Bide ses kısılmaları cıktı basımıza kızlar yaaa:1:

Back