• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Merhaba 91/3
Nasılsınız bakalım, buraya uğradığım zaman ilk günlerime dönüyorum bütün yazdıklarınız yaşadıklarınız hissettikleriniz çok tanıdık..
Desteğe çok ihtiyacınız oldugunu biliyorum...

Birinci hedefiniz, 91/4 leri beklemek olsun..Onların yollarını gözleyin..Onlar gelince çok daha iyi olacaksınız..

Önünüzde yemin töreni var gidip görenler olur aranızda, gidemeyenler de yine güzel şekilde değerlendirir.Bunları düşünerek mutlu olmaya bakın, zaman geçecek yeter ki birşeylere heves olsun...
Yemin törenine gitmiştim ve aşkımla Ankara sokaklarında dolaşırken vayy be 1 ayı bitirdik dedik :81: Öyle böyle derken 10 gün sonra 5.ayımıza gireceğiz..
Hedefler belirleyin ve onlara dogru gidin ! Şuan gündemde olan askerlik kısalacak mevzularıda güzel birşekilde son bulursa hepimiz daha iyi olacağız...

evet canım kara havacı olarak gitti ama bugün hiç aramadı bile offf off aramazda sanırım artık bu saatten sora dünde bişey soramamıştım off offf 1 dk duymaya razıyım sesini

evet benim sevgilimde acemiliğini meramda yaptı :70: çavuşu kimmiş ? tanıdığı biridir belki sevgilimin :34: çok rahattı telefon bol orda 40 dakika konuşuyoduk biz 1 hafta sonrasında. İnsanlarla sorunu olmazsa yemekleride dışardan geliyo iyiymiş. hatta şöyle söylim sevgilim tekirdağ belli olmadan keşke burda kalsam diyodu :69:

evet benim sevgilimde acemiliğini meramda yaptı :70: çavuşu kimmiş ? tanıdığı biridir belki sevgilimin :34: çok rahattı telefon bol orda 40 dakika konuşuyoduk biz 1 hafta sonrasında. İnsanlarla sorunu olmazsa yemekleride dışardan geliyo iyiymiş. hatta şöyle söylim sevgilim tekirdağ belli olmadan keşke burda kalsam diyodu :69:

ne güzel tekirdağ mı düştü =)
bugünde tam ümidimi kesmişken aradı 2 dk konuştuk ancak ve ben yine bişey soramadım ama dediki yarın aradıgımda sana adresi ve telefon numarası vericem ulaşabilmen için dedi heycanla bekliyorum şimdi

Son düzenleme:
ne güzel tekirdağ mı düştü =)
bugünde tam ümidimi kesmişken aradı 2 dk konuştuk ancak ve ben yine bişey soramadım ama dediki yarın aradıgımda sana adresi ve telefon numarası vericem ulaşabilmen için dedi heycanla bekliyorum şimdi

gerçi o daha hangi bölükde? Karışıkçavuşdaysa sevgilim ordaydı yeni bi çavuş geldi diyodu gitmelerine 2 gün kala traş ettiricekdi zorlazor kurtulmuşlardı :60: onun çavuşu çok anlayılşıydı bide ondan rahattık. Onunda bekleyeni varmış ondan sanırım :D

gerçi o daha hangi bölükde? Karışıkçavuşdaysa sevgilim ordaydı yeni bi çavuş geldi diyodu gitmelerine 2 gün kala traş ettiricekdi zorlazor kurtulmuşlardı :60: onun çavuşu çok anlayılşıydı bide ondan rahattık. Onunda bekleyeni varmış ondan sanırım :D

belki yarın belli olur canım :( hiç birşey bilmemek çok kötü sormak istediklerimi hazırlıyorum ama o aradıgında aklımda hiç birşey kalmıyor

belki yarın belli olur canım :( hiç birşey bilmemek çok kötü sormak istediklerimi hazırlıyorum ama o aradıgında aklımda hiç birşey kalmıyor

valla ben kendiliğimden onu arim dedim bikaç kere sayıp dökücektim sonunda :88: telefonu arıyorum arıyorum meşgul. Bizde genelde o arardı beklerdi başında akşam 7 den sabah 7 ye bedava bizde bende anında geri dönerdim öyle konuşurduk hala öyle konuşuyoruz :38: orda herkes istedği kadar konuşuyodu burda sıra varsa 5 dakka konuşabiliyosun şu vardı ama orda onların telefonu yatakhanelerinin ordaymış hemen 15 tane falanda telefon vardı konuşuyoduk rahatça :34: ama genel olarak konya iyi tabi çavuşu iyiyse daha da iyi insanlarıda askerlere çok yardımcı oluyo :)

bu hafta bu şekilde geçer canım pek birşey bekleme yavaş yavaş rahata kavuşursunuz. :) İlk haftalar 50 saniye konuştuğumuz oluyordu. :)

bu hafta bu şekilde geçer canım pek birşey bekleme yavaş yavaş rahata kavuşursunuz. :) İlk haftalar 50 saniye konuştuğumuz oluyordu. :)

idare ediyoruz artık betüşüm bakalım bugün ne olacak :)

valla ben kendiliğimden onu arim dedim bikaç kere sayıp dökücektim sonunda :88: telefonu arıyorum arıyorum meşgul. Bizde genelde o arardı beklerdi başında akşam 7 den sabah 7 ye bedava bizde bende anında geri dönerdim öyle konuşurduk hala öyle konuşuyoruz :38: orda herkes istedği kadar konuşuyodu burda sıra varsa 5 dakka konuşabiliyosun şu vardı ama orda onların telefonu yatakhanelerinin ordaymış hemen 15 tane falanda telefon vardı konuşuyoduk rahatça :34: ama genel olarak konya iyi tabi çavuşu iyiyse daha da iyi insanlarıda askerlere çok yardımcı oluyo :)

bakalım canım 1 haftadan sonra nasıl olacak inş dedigin gibi olur

gece 11 de ve 2 de aradı aşkım valla iyiki aradı yoksa uyuyamazdım..niye kapalı telefonun diye kızcak gibi oldu ama hallettik kızamadı :32:

merhaba 91\3 asker yarenleri nasılsınız?
Bu soru ilk başlarda pek sorulmaz gerçi çünkü ilk haftalar zordur gerçekten.
Ama zamanla herşey yoluna giricek usta birligine gidicekler ve telefonla uzun uzun konuşucaksınız hatta cep tlfnu bile kullanırlar rahat edersnz inş:72::nazar:

merhaba 91\3 asker yarenleri nasılsınız?
Bu soru ilk başlarda pek sorulmaz gerçi çünkü ilk haftalar zordur gerçekten.
Ama zamanla herşey yoluna giricek usta birligine gidicekler ve telefonla uzun uzun konuşucaksınız hatta cep tlfnu bile kullanırlar rahat edersnz inş:72::nazar:

sağol canım ben kadınlar kulübü olmasa çok daha kötü olurdum sanırım burada zaman geçiriyorum..sen nasılsın

Son düzenleme:
sağol canım ben kadınlar kulübü olmasa çok daha kötü olurdum sanırım burada zaman geçiriyorum..sen nasılsın

Seni anlıyan insanlarla konuşmak iyi geliyor. etrafımdaki bir çok insandan daha iyi anlıyor burdakiler. hepimizin yaşadıkları aynı hemen hemen anlıyabiliyoruz birbirimizi

askerimde bugün aradı 5 dk falan konuştuk demekki bugün şanslı gündeyiz adaşım =)

:34: bugün henüz aramadı ancak akşama arar heralde gene umarım bi aksilik çıkmaz yine :18::18:
gece 2 de de nasıl aradı şaşırdım valla ya ancak yerleşmişler koğuşlara aldığım haberler çok iyiydi ama mutlu oldum burdan 5-6 kişi varmış ve mahallesinden bi arkadaşı :52: hepsi aynı koğuşta ve koğuş 10 kişilik :52: küçükmüş ama olsun ne kadar az insan o kadar az pislik demektir :66:

Son düzenleme:
:34: bugün henüz aramadı ancak akşama arar heralde gene umarım bi aksilik çıkmaz yine :18::18:
gece 2 de de nasıl aradı şaşırdım valla ya ancak yerleşmişler koğuşlara aldığım haberler çok iyiydi ama mutlu oldum burdan 5-6 kişi varmış ve mahallesinden bi arkadaşı :18:hepsi aynı koğuşta ve koğuş 10 kişilik :52: küçükmüş ama olsun ne kadar az insan o kadar az pislik demektir :66:

ooo baya şanslıymış canım ne kadar güzel :)

Back